1417432

Head IG Speed Jr. 26 Gyerekteniszütő

ID {{ productCode }}

Gyerekteniszütő - Korosztályra tervezve 9-11 éves korig, Teniszütő súlya 250 g, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Az ütő pontos hossza 660 mm (26.0"), Az ütő egyensúlya 310 mm, Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1417432

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Head  IG Speed Jr. 26 Gyerekteniszütő

Head IG Speed Jr. 26 Gyerekteniszütő

22.980 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2024
A játékos magassága 128 - 142 cm
Korosztályra tervezve 9-11 éves korig
Húrozott ütő igen
Teniszütő súlya 250 g
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Az ütő pontos hossza 660 mm (26.0")
Az ütő egyensúlya 310 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Teniszütő csomagolás rövidített 3/4 csomagolópapír
Szín fekete, szürke
Kategóriajátékosok számára készült juniorok

Ismertetés

Merüljön el a tenisz világában a Head IG Speed Jr Tennis Racket segítségével 26, amely a teniszfejlesztés új korszakának szellemét hordozza a fiatal játékosok számára.

Technológia a kiváló teljesítmény érdekében

A HEAD Damp+ és a HEAD Innegra technológiákkal a Head bemutatja az IG Speed Jr. 26 egy élvonalbeli technológiai innováció, amely minden lépésben növeli a kényelmet és az irányítást. Ez a ütős szépség nemcsak a teljesítményről szól, hanem a fiatal játékosok pontosságáról és kényelméről is.

Pontosan fiatal játékosok számára tervezve

660 mm (26,0") hosszúságú és 310 mm-es egyensúlyú ütő ideális a 128 - 142 cm magasságtartományú fiatal játékosok számára. 250 g súlyával nemcsak stabilitást, hanem sebességet is kínál, amely támogatja a teniszkészségek fejlesztését. A rakéta rövidített 3/4-es burkolata nemcsak praktikus kiegészítő, hanem stílusos elem is, amely biztosítja a rakéta biztonságos szállítását és védelmét bárhová is megy.

A 9-11 éves játékosok számára a Head az IG Speed Jr. 26 sajátos igényeiket és ambícióikat szem előtt tartva hozták létre. Ez a ütő nem csak eszköz, hanem társ a fiatal játékosok teniszálmai felé vezető úton.

Teljesítményparaméterek:

  • fejméret: 645 cm² / 100 in²
  • Zsinór minta: 16 × 19
  • a rakéta egyensúlya: 310 mm

S Head IG Speed Jr. 26 tapasztalja meg a teniszforradalmat, ahol az elegancia és a teljesítmény. Készüljön fel egy izgalmas játékra, és vigye teniszfejlesztését a következő szintre.

Technológia (2)

HEAD Innegra

Az Innegra technológia a világ legkönnyebb teljesítményű szála címmel büszkélkedhet. Az ütőbe integrálva az ütéselnyelés és a jobb stabilitás érdekében. A legfontosabb előnyök a következők:

  • jobb stabilitás és ütéselnyelés
  • rezgéscsökkentés akár 17%-ig
  • magának a rakétának a teljesítményének növelése
A technológia részletesen

HEAD Damp+

Csillapítja a rezgéseket

Az ütő markolatában egy Damp+ technológiás puha betét rejtett el, amely csillapítja a rezgéseket a labda eltalálásakor. Így védi a játékos csuklóját, alkarját és könyökét fokozott igénybevétel esetén. Többé nem kell aggódnia a gyermekek ízületei miatt, amelyek különösen érzékenyek a fejlődés során.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést