1354520

Head Gravity MP L 2023 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 280 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 20

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1354520

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Gravity

Head Gravity MP L 2023  Teniszütő

Head Gravity MP L 2023 Teniszütő

79.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Gravity
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 280 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség 22 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite, Graphene Inside
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Black
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
A termék katalógusszáma 235333
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín fekete

Ismertetés

Head Gravity MP L 2023 teniszütő enyhén és középhaladó klubjátékosok számára új Auxetic technológiával a nagyobb teljesítmény, kényelem, pörgés és érzés érdekében. A népszerű Gravity sorozat várható frissítése jobb játékélményt hoz, páratlan bizonyossággal, hatásokkal és pörgési potenciállal. A könnyű, 280 g súlyú MP L modell zsinór nélkül sűrűbb, 16x20-as kötéssel rendelkezik a jobb irányíthatóság érdekében.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Érezd az erőt

Az új generáció agresszív játékosai minden pályát uralhatnak a Gravity MP L 2023-mal, köszönhetően a forradalmi vázkialakításnak, a hatalmas sweetspotnak és a csúcstechnológiás Auxetic technológiának a kiváló ütésérzetért. Az ütőfej bőséges, 645 cm2 méretű, így viszonylag nagy becsapódási területtel számolhat megfelelő forgási potenciállal.

Edző szava – ütő a sérülteknek

A „gravitációt meghazudtoló” Gravity modellsorozat 2019-es első bemutatása óta az agresszív játékstílusú teniszezők slágere lett. Ezeknek az ütőknek sajátos fejformájuk van, amely 3 és 9 órakor tágul, ahol az ütőnek a legnagyobb teljesítménypotenciálja van. Ennek köszönhetően maga a sweetspot is megnőtt, így teljes lendülettel is nagyon biztos a labda eltalálása. A 2023-as újdonság, a Head összes többi ütőjéhez hasonlóan Auxetic technológiával lett továbbfejlesztve, amely kivételes érzetet ad az ütőknek, valamint a karnak a kerethez, majd a labdához való csatlakozását.

A könnyű MP L modell enyhén és középhaladó játékosoknak, különösen nőknek és junioroknak alkalmas. Különösen a fizikálisan gyengébb teniszezők, köztük a felnőtt ütőkre áttérő juniorok kedvelik ezt a modellt a könnyű irányíthatóság és a nagy robbanékonyság miatt. A 16x20-as zsinórmintának köszönhetően kiváló kontrollt biztosít a labda elhelyezése felett. Az ütő így minden helyzetben kielégítheti Önt, akár kemény habkővel játszik az alapvonaltól, akár szereti változtatni a játék tempóját. Ezzel az ütővel minden a hatalmában van.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (5)

HEAD Auxetic

Innovatív vázszerkezet

Az új Auxetic vázszerkezeti technológia egyedülálló deformációt biztosít az ütőnek a labdával való érintkezéskor. Belső tulajdonságainak köszönhetően az Auxetic konstrukció "húzó" erő hatására kitágul és összenyomódik. Minél nagyobb az alkalmazott erő, annál nagyobb az auxetikus válasz. Ezáltal az ütő rugalmasabb (energiát termel) és egyben erősebb is (stabilitás).Head-Auxetic-tech.jpg

A technológia részletesen

HEAD Elliptical Beam

Jobb érzés és rugalmasság

Az Elliptical Beam keret elliptikus alakja rugalmasabbá teszi az ütőt, és javítja az ütő érzékenységét a labdával való érintkezéskor.

Elliptical-Beam.jpgA technológia részletesen

HEAD Graphene Inside

Jobb energiaátvitel

A legtöbb új HEAD ütőben stratégiailag elhelyezett grafén anyag, amely növeli az erőt és a tartósságot, nagyobb stabilitást biztosít és optimalizálja az energiaátvitelt az ütőről a labdára. Amikor megvásárolja következő ütőjét, győződjön meg róla, hogy van benne grafén.

A technológia részletesen

HEAD Sweet Zone

Édesítsd meg a csapásokat

A különleges Sweet Zone (vagy sweetspot = optimális ütési pont) a fej lekerekített formája révén jön létre, ahol a húrterület legszélesebb része közelebb van a fejrészhez a modern játék érdekében. Az eredmény nem csak nagyobb teret biztosít a labda elütéséhez, hanem nagyobb erőt és ütőerőt is.

Sweet-Zone.jpg


A technológia részletesen

HEAD Flex Groove

Jobb érzés és kényelem

Mélyebb barázda Flex Groove a váznyak alján lágyítja a vállak keresztmetszetének geometriáját a jobb érzés és kényelem érdekében a labda ütésekor.

Flex-Groove.jpg

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést