92499

Head Graphene 360+ Radical MP 2021 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Graphene 360+ technológiával ellátott Head Graphene 360+ Radical MP 2021 teniszütő egy csúcsütő a tapasztalt és a teljesítményt igénylő, változatos játékstílussal rendelkező játékosok számára.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 92499

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Graphene 360+ Radical

Head Graphene 360+ Radical MP 2021  Teniszütő

Head Graphene 360+ Radical MP 2021 Teniszütő

105.440 Ft
50.900 Ft
Spórolsz 54.540 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Graphene 360+ Radical
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 20-23-21 mm
Lendítési súly (fonottal) 326
Racket keret anyaga: 100% Graphite, Graphene 360+
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín narancssárga

Ismertetés

Head Graphene 360+ Radical MP 2021 egy csúcskategóriás teniszütő Graphene 360+ technológiával a tapasztalt és nagy teljesítményű játékosok számára, akik szeretik a változatos, teljes pályás teniszt. Az innovatív Radical sorozat második legnehezebb modellje 630 cm-es, precíz ütőfejjel örvendeztet meg2 és nagyon jó egyensúly a kézben a könnyű kezelhetőség érdekében. Az ütőt különösen az edzett juniorok, a teljesítményt nyújtó nők és a tapasztalt férfiak fogják értékelni, akik nagyon jó szinten teniszeznek.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Náhled videa

Minden tekintetben javult

A 2021-es új Radical ütők továbbfejlesztett Graphene 360+ anyaggal büszkélkedhetnek, amely rugalmasabbá teszi a vázat, és jobb érzést ad a játékosnak a labdaütésnél. További újítások közé tartozik a módosított Control Pattern szövésminta a nagyobb pontosság érdekében, a Variable Beam keretszélesség a teljesítmény, a pörgés és az irányíthatóság tökéletes keveréke érdekében. A Sound Grommets nagyszerű hang- és rezgéscsillapítást biztosít.

Radikálisan sokoldalú rakéta

A Radical termékcsalád mindig is sokoldalú ütő volt a játékosok széles köre számára. Ezeknek az ütőknek a DNS-ében van a mottó : "Nincs olyan ütés, amit ne tudnál megjátszani" -  "Nincs olyan ütés, amit ne tudnál megjátszani". A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ez az ütő nem kizárólag egy bizonyos játékstílusra specializálódott, hanem minden teniszstílusban kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Akár a támadó szerva és röplabda teniszt, akár a klasszikus, teljes pályás játékot, vagy az alkalmi "zandoura" játékot kedveli, ez az ütő semmilyen helyzetben nem hagyja cserben.

Paraméterek:

  • Nagyobb, 630 cm2-es ütőfej a könnyebb labdaütés érdekében
  • Standard ütőhossz 685 mm felnőtteknek
  • Súlya 300 g (szövés nélkül) nagyon jó kezelhetőséget biztosít
  • A 320 mm-es egyensúly (merevítés nélkül) hozzájárul az ütő rendkívül könnyű kezelhetőségéhez
  • Graphene 360+ technológia a nagyobb keret rugalmasságáért és a tisztább labdaérzetért
  • A 16x19-es húrminta (szorosabb változat) egyesíti a pörgést és a pontosságot
  • Játékstílus: változatos, teljes pályás tenisz
  • Kiknek való: edzett juniorok, teljesítményt nyújtó nők, tapasztalt férfiak alacsonyabb erősségű felszereléssel

Változatos teljes pályás tenisz

A 2021-es új Radical ütőmodell egy csúcskategóriás keret, amely a Graphene 360+ technológiára épül. A kiváló minőségű kivitelezésnek és a felhasznált anyagoknak köszönhetően az ütő mindazoknak készült, akik szeretik a teniszt, és nem tudják elképzelni az életüket nélküle. A sorozat második legnehezebb modelljét azok a tapasztalt játékosok fogják értékelni, akik már több éve rendszeresen teniszeznek klub- és versenyszinten. A kisebb, 630 cm2-es fej minden pozícióból pontos lövéseket ígér. A 300 g-os váz súlya már nagyon jó stabilitást és hatékony energiaátvitelt biztosít a labdára. Ez a szépen kiegyensúlyozott váz a Head teljesítményű ütők közül a legjobb egyensúlyt kínálja a pontosság, az ütés, az irányítás és az erő terén. A változatos, meglepő ritmusváltásokkal tarkított teljes pályás tenisz kis dolog ennek az ütőnek. A keret olyan edzett juniorok számára alkalmas, akik könnyebb keretekről állnak át, és szeretnének belekóstolni a kisebb ütőfejbe a nagyobb pontosság érdekében. A tapasztalt, versenyszinten játszó nők, akik több kontrollra és labdaelhelyezésre vágynak, szintén élvezni fogják ezt az ütőt. Végül, de nem utolsósorban a keret olyan tapasztalt férfiak számára is alkalmas, akiknek nincs elég erejük a 300 g-nál nehezebb keretekhez, de mégis olyan ütőt szeretnének, amely bármilyen pozícióból könnyedén kezel minden ütést. A Head Graphene 360+ Radical MP egyszerűen egy biztonságos választás, amely a pontosság hozzáadott értékét nyújtja más nagyobb fejmodellekhez képest.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (4)

HEAD Sound Grommets

Jobb hang- és csillapítás

A Sound Grommets technológia speciálisan tervezett tömítőgyűrűk, amelyek nagyobb teljesítményt biztosítanak az ütőnek a húrmozgások nagyobb tartományával. Ugyanakkor ez a technológia optimalizálja a hangkíséretet és a vibrációt a labda eltalálásakor a jobb játékérzet érdekében.

A technológia részletesen

HEAD Variable Beam

Több stabilitás és erő

A Variable Beam technológia különböző keretvastagságokkal működik olyan kritikus területeken, mint a nyak és az ütőfej. Az ütő így három helyen eltérő vázszélességgel rendelkezik a jobb teljesítmény, a nagyobb stabilitás és az irányíthatóság érdekében.

A technológia részletesen

HEAD Control Pattern

Pörgés, pontosság és irányítás

A Control Pattern technológia úgy állítja be a 16x19-es húrmintát, hogy a húrokat jobban megvastagítsa a közepe felé a jobb labdairányítás és pontosság érdekében. Az ütővel a nagyon jó pörgés mellett pontosan oda tudod helyezni a labdákat, ahol szükséged van rájuk.

A technológia részletesen

HEAD Graphene 360+

Érezd az energiát

Innovatív Graphene 360+ grafit anyag hozzáadott spirális szálakkal, amelyek az ütőfej alsó részének oldalain képezik a keretet. Ennek köszönhetően az ütő lényegesen rugalmasabb, több energiát termel, és hozzájárul a tisztább érzéshez a labda elütésekor.

15002.jpg

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést