194374

Head Extreme MP L 2022 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Head Extreme MP L 2022 teniszütő középhaladó és haladó játékosoknak, nőknek és junioroknak tökéletes pörgést, extra erőt és érzékenységet kínál az új Auxetic technológiának köszönhetően.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 194374

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Extreme

Head Extreme MP L 2022  Teniszütő

Head Extreme MP L 2022 Teniszütő

69.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Extreme
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 285 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23-26-21 mm
Lendítési súly (fonottal) 308
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 64
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
A termék katalógusszáma 235322
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség Erősség
Szín zöld

Ismertetés

A Head Extreme MP L 2022 teniszütő középhaladó és haladó játékosoknak, nőknek és junioroknak tökéletes pörgést, extra erőt és érzékenységet kínál az új Auxetic technológiának köszönhetően. A Head Extreme MP L 2022-vel extrém pörgést hozhatsz létre, és pusztítást végezhetsz ellenfeleiddel. Ez a Matteo Berrettini olasz játékos által népszerűsített ütősorozat innovatív Auxetic technológiával lett továbbfejlesztve, amely kiváló, éles érzetet biztosít ütéskor, és ideális a klubjátékosok számára, akik optimális spin és erő mellett akarják diktálni a tempót.

Az Extreme MP az extra pörgést elősegítő szár mellett egyedi pörgőnyílásokkal rendelkezik, amelyek nagyobb húrmozgást és erőteljes trambulinhatást tesznek lehetővé a labdával való érintkezéskor. Az extrém teljesítményhez friss, merész dizájn társul.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Jellemzők:

  • Új Auxetic technológia a kiváló ütésérzetért
  • Nagyszerű pörgés és erő középhaladó és haladó játékosok, nők és juniorok számára.
  • Támogatta Matteo Berretti
  • Merész új design

Az edző szava

"Az Auxetic technológiával továbbfejlesztett Head Extreme MP L 2022 ütő nagyobb kényelmet, érzést és rugalmasságot biztosít a játékban. Ez a könnyű modell alkalmas nőknek, középhaladó és haladó játékosoknak és junioroknak, akik rövidebb ütőről felnőtt ütőre váltanak. A Graphene 360+ technológiával ellátott ütők előző generációjához képest ez az új ütő sokkal kézbarátabb, és hangsúlyt fektet a gyorsabb visszajelzésre. Most már kristálytiszta, de nem zavaró vagy kényelmetlen a karon. Az ütő élénkebbnek és rugalmasabbnak tűnik, és annyi erőt termel, amennyit beleteszel. Ismét egy spin-orientált ütő, amely a 645 cm2-es fejnek köszönhetően extra adag erővel rendelkezik. A nagylelkű sweetspot még néhány piszkos trükköt is megbocsát. Ha hobbi- vagy klub szinten teniszezik, és már néhány éve teniszezik, akkor ne hagyja ki ezt a könnyebb MP L modellt."

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (6)

HEAD Sound Grommets

Jobb hang- és csillapítás

A Sound Grommets technológia speciálisan tervezett tömítőgyűrűk, amelyek nagyobb teljesítményt biztosítanak az ütőnek a húrmozgások nagyobb tartományával. Ugyanakkor ez a technológia optimalizálja a hangkíséretet és a vibrációt a labda eltalálásakor a jobb játékérzet érdekében.

A technológia részletesen

HEAD Spin Grommets

Pörgesd meg!

A Spin Grommets technológia speciálisan a húr középső részén lévő húrokhoz adaptált tömítőgyűrűk. A forgó perselyek több középső húrmozgást tesznek lehetővé minden irányban, hogy maximalizálják a teljesítményt és a forgást. A nagyobb pörgés mellett ezek a tömítések nagyobb sebességet is adnak a labdának.

A technológia részletesen

HEAD Auxetic

Innovatív vázszerkezet

Az új Auxetic vázszerkezeti technológia egyedülálló deformációt biztosít az ütőnek a labdával való érintkezéskor. Belső tulajdonságainak köszönhetően az Auxetic konstrukció "húzó" erő hatására kitágul és összenyomódik. Minél nagyobb az alkalmazott erő, annál nagyobb az auxetikus válasz. Ezáltal az ütő rugalmasabb (energiát termel) és egyben erősebb is (stabilitás).Head-Auxetic-tech.jpg

A technológia részletesen

HEAD Spin Shaft

Stabil nyak

A Spin Shaft technológiával felszerelt ütő nyaka optimalizált oldalirányú stabilitást biztosít, és nagyobb pörgési potenciált hoz létre.

A technológia részletesen

HEAD Graphene Inside

Jobb energiaátvitel

A legtöbb új HEAD ütőben stratégiailag elhelyezett grafén anyag, amely növeli az erőt és a tartósságot, nagyobb stabilitást biztosít és optimalizálja az energiaátvitelt az ütőről a labdára. Amikor megvásárolja következő ütőjét, győződjön meg róla, hogy van benne grafén.

A technológia részletesen

HEAD Spin Pattern

Maximális pörgés

A Spin Pattern technológia nyitott húrmintája maximalizálja az ütő forgási potenciálját. Az egyes húrok közötti hézagok nagyobbak a húrmozgás nagyobb tartománya érdekében. A húrok nagyobb mozgási tartománya lehetővé teszi, hogy a húr többet tudjon "játszani" a labdával. Ennek köszönhetően a visszajelzés lágyabb és kellemesebb.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést