1419222

Dunlop CX 200 LS 2024 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Dunlop CX 200 LS 2024 teniszütő középhaladó és junior játékosok számára nagyon jó pontosságot, irányíthatóságot és könnyű kezelhetőséget kínál.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419222

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai CX

Dunlop CX 200 LS 2024  Teniszütő

Dunlop CX 200 LS 2024 Teniszütő

73.140 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor CX
Éves begyűjtések 2024
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 290 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 21,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 309
Racket keret anyaga: Sonic Core Infinergy/Graphite
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás Dunlop Viper Dry
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok, továbbfejlesztett, juniorok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín piros

Ismertetés

A Dunlop CX 200 LS 2024 teniszütő középhaladó és junior játékosok számára nagyon jó pontosságot, irányíthatóságot és könnyű kezelhetőséget kínál. Az új verzió a keret új formájával és geometriájával büszkélkedhet. Javult az ütő stabilitása és a keret keménysége az ütőfej homorú részén. Ennek eredményeként az ütő jobban képes kezelni a kemény lövéseket, és jobban átadja az energiát a labdának.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Kényelmes vezérlés

A nem kívánt rezgések elnyelése az elmúlt években minden teniszütő-gyártó számára trenddé vált. A Dunlop Vibroshield technológiával érkezik, amely egy réteg rugalmas anyagot integrál a tengelybe, hogy enyhítse a karra nehezedő feszültséget. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig játsszon több ütéssel anélkül, hogy fáradtnak érezné magát.

Verseny ütő

A Dunlop CX 200 LS 2024 290 g tömegével és 632cm2-es kis fejével nagyon jó pontosságot kínál a teniszütők világában. A 16x19-es kötésnek köszönhetően az ütő jó centrifugálási potenciállal is rendelkezik. A 65 RA közepes keretkeménysége támogatja stabilitását, ugyanakkor elegendő könnyű energiát generál még nehéz helyzetekben is, amikor a játékosnak nincs helye a teljes hosszú lendülethez. Az ütőt különösen a haladóbb játékosok, nők, lányok és juniorok, vagy tapasztalt idősek fogják értékelni.

Nagyon fordulékony

A Dunlop ütők nagyon jó egyensúlyt teremtenek a csúcsteljesítmény és a könnyű kezelhetőség között. A 325 mm-es keretegyensúlynak köszönhetően az ütő nagyon manőverezhető marad. 309kg.cm2-nél a keret alsó lengősúlya nagyon gyengéd a karjához. Ez teljes irányítást biztosít a hinta felett, és nem kell olyan keményen dolgoznia az ütővel.

Technológia (1)

Dunlop Sonic Core

Modern csillapítás

Sonic Core technológia használt Infinergy anyaggal a BASF-től. Ez az első E-TPU anyag a világon. A hagyományos megoldásokhoz képest akár 37%-kal is hatékonyan csillapítás a nem kívánt rezgéseket. Ez a szuperelasztikus anyag a keret kritikus részein található, és megakadályozza az olyan lehetséges egészségügyi problémákat, mint a teniszkönyök.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést