1419221

Dunlop CX 200 2024 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 305 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm, Pontos fejméret 632 cm2, Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419221

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai CX

Dunlop CX 200 2024  Teniszütő

Dunlop CX 200 2024 Teniszütő

74.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor CX
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 305 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 21,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 314
Racket keret anyaga: Sonic Core Infinergy/Graphite
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás Dunlop Viper Dry
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok, továbbfejlesztett
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín piros

Ismertetés

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 egy középhaladó és haladó játékosoknak megfelelő teniszütő. Tökéletes választás, ha rendszeresen játszol és szeretnél egyre fejlődni. Könnyebben kezelhető, de mégis nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a profi ütők.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

A legnépszerűbb ütősúly a pontosság és az erő tökéletes keverékéhez

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 ütő súlya 305 g. A nehéz ütők csoportja a legnépszerűbb középhaladó és haladó teniszezők körében.

Ha a technikát kirázod a kisujjadból, a pontosság és az erő tökéletes keverékét kívánod meg az ütőtől és jó fizikai kondícióban vagy, akkor pontosan ezeket kapod egy nehéz ütőtől.

Egyensúly a kézen a labda pontos eltalálásához a pályán

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 ütő egyensúlya 315 mm. A kézre kiegyensúlyozott ütőtől jobb irányítást várhatsz és könnyebben eltalálhatod vele a labdát pontosan a kívánt helyre. Az ilyen egyensúllyal rendelkező ütő gyakorlott teniszezőknek megfelelő, mivel nehezebb a kezelése.

Nehéz, de nagyon pontos ütőfej

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 fejmérete 632 cm2. A kisebb fejjel rendelkező ütők jobban megfelelnek a tapasztaltabb teniszezőknek. Ugyanis nagyobb tenisztudást igényelnek, de sokkal nagyobb pontosságot kínálnak, mint a nagyobb fejű ütők.

Egy szabványos ütőhosszal nem tévedhetsz

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 ütő hossza 686 mm. Ez a hossz a legtöbb teniszütőnél megszokott értékeken belül van és szinte minden teniszező számára megfelelő. Kivéve az óriásra nőtt játékosokat, akik inkább egy meghosszabbított ütőt választhatnak.

Húrozás, még több spin érdekében

A(z) Teniszütő Dunlop CX 200 2024 ütő húrozása 16 x 19. A klasszikus húrozás nagyobb sebességet tesz lehetővé és növeli a spin lehetőségét.

Technológia (4)

Dunlop Vibroshield

Kényelmes vezérlés

A Dunlop Vibroshield technológia az ütőkomfort új szintjét nyitja meg. Ez a rendkívül rugalmas réteg a szárban elnyeli és megszűri a rezgéseket a nagyobb kényelem érdekében. Ez kevésbé merev és rugalmasabb érzést ad a játékosnak a labda ütésekor. Ez az extra kényelem lehetővé teszi, hogy hosszú órákon át játszhasson anélkül, hogy fáradtnak érezné a karját.

A technológia részletesen

Dunlop Control Frame Geometry

Új vázgeometria

A dobozkeret új geometriája javítja az ütő általános stabilitását. Az ütőfej belső oldalán található homorú keretfelület (mélyedés) javítja a fej merevségét a pontosabb labdavezérlés érdekében.

A technológia részletesen

Dunlop PowerGrid StringTech+

Könnyű vezérlés

A Dunlop PowerGrid StringTech+ technológia a kontroll és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Az újratervezett rések a fő- és a kereszthúr között egyenletesebb erőelosztást biztosítanak, különösen az ütő felső részén. Ugyanakkor a hangsúlyos húrmozgás több erőt és pörgést eredményez. Tegye a teljes irányítást a tenyerébe.

A technológia részletesen

Dunlop Sonic Core

Modern csillapítás

Sonic Core technológia használt Infinergy anyaggal a BASF-től. Ez az első E-TPU anyag a világon. A hagyományos megoldásokhoz képest akár 37%-kal is hatékonyan csillapítás a nem kívánt rezgéseket. Ez a szuperelasztikus anyag a keret kritikus részein található, és megakadályozza az olyan lehetséges egészségügyi problémákat, mint a teniszkönyök.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést