1411104

Tavaszi kedvezmények jégkorongra: training_10

Bauer TILES WHT 5 PCK Szintetikus jég

ID {{ productCode }}

A Bauer TILES 5 PCK szintetikus jégcsempe fehér színben kiváló felületet biztosít a korcsolyaedzéshez, amely úgy néz ki és olyan érzést kelt, mint a valódi jég.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1411104

10% kedvezmény

Tavaszi kedvezmények jégkorongra
12
30
57

Kuponkód:
training_10
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bauer  TILES WHT 5 PCK  Szintetikus jég

Bauer TILES WHT 5 PCK Szintetikus jég

54.990 Ft
42.000 Ft
Spórolsz 12.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 42.000 Ft

Tulajdonságok

Termék típusa szintetikus jég
Alkalmasság sportolásra korcsolyázás, jégkorong
Úticél gyermekek számára, felnőttek számára
Kompatibilitás koronglövéshez, műanyag korong
Méretek 46 × 46 cm
Alkatrészek száma 5
Szín fehér
A csomag a következőket tartalmazza 5 csempe
Megfelelő használat Belül, kívül

Ismertetés

A korcsolyázás elengedhetetlen minden jégkorongozó számára, aki elit szintet szeretne elérni, és most a Bauer olyan megoldást kínál, amellyel a játékosok akkor és ott edzhetnek, amikor és ahol csak akarnak. Fehér, piros és kék csempéinkkel személyre szabhatja terét, és felépítheti saját pályáját. Ezek a kisebb, könnyű lapok megkönnyítik a pálya felállítását és felszedését, és rugalmasságot biztosítanak a bárhol történő használathoz.


Hiteles élmény, mint a jégen

Szintetikus járólapjaink egyik kivételes tulajdonsága, hogy olyan korcsolyázható felületet biztosítanak, amely olyan érzést kelt, mint a valódi jég. A lapok UHMW-PE anyagból készülnek, amely önkenő és UV-védelemmel ellátott. A szabadalmaztatott halszálkás rendszer biztosítja, hogy a lapok szilárdan össze vannak kötve, ugyanakkor lehetővé teszi a könnyű szétszerelhetőséget és hordozhatóságot.

Rugalmas jégpálya-bővítés

A lapok texturált felülete tovább fokozza a csúszási és csúszási tulajdonságokat, így a jéghez hasonló, hiteles élményt nyújt. Ahogy a korcsolyázási igényei nőnek, könnyen hozzáadhat további lapokat a berendezéshez. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a pályát az Ön egyedi edzési igényeihez igazítsa. A Bauer szintetikus jégtáblák telepítése gyerekjáték. Gyakorlatilag bárhol felszerelhető, legyen szó garázsról, pincéről, iskoláról vagy kereskedelmi tornateremről, de akár teniszpálya vagy úszómedence fölött is. A beszerelést könnyen elvégezheti saját maga is egy gumikalapács segítségével, hogy elkerülje a felület sérülését.


Az előnyök a következők:

  • korcsolyázásra alkalmas felület, mint a valódi jég
  • könnyű és gyors telepítés
  • kényelmes és hordozható

A Bauer szintetikus jégcsempék tökéletes megoldást nyújtanak azon jégkorongozók számára, akik kényelmet és rugalmasságot szeretnének, hogy saját feltételeik szerint gyakorolhassanak. A korcsolyázható felülettel, az egyszerű telepítéssel és az alacsony karbantartási költséggel csempéink lehetővé teszik, hogy saját, személyre szabott pályát építsen, és a korcsolyázási készségeit a következő szintre emelje.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Kiegészítők (1)