1388843

Bauer Elite Red Senior Kompozit kapus hokiütő

ID {{ productCode }}

Kompozit kapus hokiütő - Senior, Profi jégkorong, Szín fehér piros

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1388843

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bauer  Elite Red Senior Kompozit kapus hokiütő

Bauer Elite Red Senior Kompozit kapus hokiütő

74.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Termék típusa kapus hoki ütő
Szín piros, fehér
Anyag kompozit
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A Bauer Elite kapusbot visszatért! Még azzal a dizájnnal is, amit mindannyian annyira szeretnek. És persze egy kicsit kövérebbé tettük, hogy ne adj nekünk okot arra, hogy ne vigyázzunk rád.

A kapus botja, amely "a TOP-ban van".

Ennek a kapusbotnak a geometriája az elit Vapor 3X kapus modellen alapul (amely hídként szolgál a GSX és az X5 Pro modellek között). A fent említett modellhez hasonlóan ez a hokiütő is megbízható konstrukcióval, professzionális megjelenéssel és páratlan játéktulajdonságokkal rendelkezik.

A hokiütőt Vapor-nyéllel és Short-Shaft konstrukcióval is felszereltük, ami megkönnyíti a hokiütő kezelését a gyűrődésben. A különbség e bot és a Vapor 3X modell között de facto csak a vételárban van - az Elite bot valamivel sekélyebb árkategóriában van, mint prémium testvére. Ha tehát TOP minőséget szeretne, és mégis pénzt szeretne megtakarítani, a választás egyértelmű.

Örülni fog az Aerofoamnak is, amely mind az evezőben, mind a lapátban megtalálható. Így jobban fogod érezni a korongot, és sokkal könnyebbé és pontosabbá válik a passzolásod. Tehát sok szerencsés kör az ellenfelek háta mögött!

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést