1411059

Bauer AG5NT Black Senior Kompozit kapus hokiütő

ID {{ productCode }}

A Bauer AG5NT Black Senior kompozit kapusbot a mi innovatív kapusbotunk, amelyet olyan elit kapusok számára hoztunk létre, akik könnyűségével és teljesítményével szeretnének kitűnni a versenytársak közül.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1411059

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bauer  AG5NT Black Senior Kompozit kapus hokiütő

Bauer AG5NT Black Senior Kompozit kapus hokiütő

149.990 Ft
119.000 Ft
Spórolsz 30.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 119.000 Ft

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
Termék típusa kapus hoki ütő
Anyag kompozit
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Szezon 2023/2024
Technológia Bauer ACL 2.0, Bauer XE Taper, Bauer ConnecTech, Bauer TeXtreme
Tervezés és tartóssági értékelés
10
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Szín fekete
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Pengék anyaga Boron
A technológia értékelése
100

Ismertetés

Kapus, te jössz. Üdvözöljük az AG5NT-nél

Bemutatjuk az AG5NT kapusbotot, a legkönnyebb kapusbotunkat, amelyet az elit kapusok számára terveztünk, akik szeretnének előnyt szerezni a versenytársakkal szemben. A kulcsfontosságú teljesítményterületeken stratégiailag elhelyezett forradalmi bór anyagokkal az AG5NT Goal Stick megváltoztatja a játékodat, ahogyan azt ismered. A Boron élvonalbeli kapusbot-technológiájának, könnyű súlyának és egyedülálló merevségének kombinációjával a Goal Stick AG5NT egyszerűen páratlan.


A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Fenyőrost technológia: Exkluzívan a BAUER-nél, a BÓR anyagot stratégiailag úgy helyezték el a botban, hogy csökkentse a súlyt és kiegyensúlyozott érzetet biztosítson.
  • ACL 2.0 tervezés: Az Advanced Carbon Layering 2.0 megnövelt mennyiségű vékony szénréteggel rendelkezik, amely hatékonyan elnyeli és továbbítja az ütközési energiát.
  • Könnyű, mint a levegő: Az ultrakönnyű kialakítás segít mozgékony maradni a nagy nyomás alatt álló helyzetekben.
  • XE TAPER: A rövidebb ellipszis alakú tengelyt a jobb súlyelosztás érdekében tervezték, és úgy alakították ki, hogy optimalizálja a mozgékonyságot.
  • PENTA-GRIP: Jellegzetes VAPOR ötszögletű vállfogantyúnk optimális kényelmet és irányítást biztosít, amikor csak szüksége van rá.
  • Quad-Bridge Paddle Technology: Négyszeres támaszszerkezet a lapát felett a szerkezeti megerősítés érdekében.
  • ConnecTech fogantyú: Csökkenti a nyélben lévő ütésvibrációkat az ütő tartása közben.
  • TeXtreme® penge kerek hegyű, Hypercore-val ellátott pengével: A TeXtreme® penge csökkenti a teljes súlyt, miközben kiegyensúlyozott érzést biztosít.

Ez a hokiütő az innovatív anyagok és a konstrukció tökéletes kombinációja, amely lehetővé teszi a kapusok számára, hogy optimális teljesítményt és kontrollt érjenek el a gyűrődésben.

Technológia (4)

Bauer XE Taper

Egyedi tengelykialakítás

Az XE Taper technológia egy speciális, szabadalmaztatott tengelyforma, amelyet a Bauer a legendás Easton jégkorongmárka felvásárlásának köszönhetően kapott portfóliójába, és egy kicsit továbbfejlesztette azt. A hokiütő nyaka egyedi ellipszis alakú, amelyet a konkurens márkák többi jégkorongozóján nem találsz meg.

Ez az egyedülálló konstrukció a fő előnyökkel jár, nevezetesen a hokiütő kis súlya és a hajlítási pont nagyobb rugalmassága, ami gyorsabb lövést és csavarási stabilitást biztosít. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hokiütő nem csavarodik el lövés közben, és stabil.

A technológia részletesen

Bauer TeXtreme

Könnyű és erős anyag

Az alkalmazott TeXtreme technológia ultrakönnyű és erős karbont képvisel, amely csökkenti az ütő súlyát, miközben megőrzi az erőt.

A technológia részletesen

Bauer ACL 2.0

Kevesebb anyag = könnyebb hokiütő a tartósság elvesztése nélkül

Az Advanced Carbon Layering 2.0 technológia szénszálak rétegezését jelenti a lehető legkevesebb anyag felhasználásával, de hangsúlyt fektetve a tartósság megőrzésére. A hokiütő ezért könnyebb, de ugyanazt a terhelést bírja, mint korábban.

A technológia részletesen

Bauer ConnecTech

Tökéletes bérletek fogadására

A ConnecTech technológia kiterjeszti a hokiütő kötésrétegét a penge közepétől a botszárig. Az eredmény jobb rezgések csillapítása passz fogadásakor és jobb érzés a korong iránt.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést