136780

Babolat RPM Soft - 12m Teniszütő húrozása

ID {{ productCode }}

A Babolat RPM Soft - 12m teniszütő a kontroll, a pörgés, az ütés és a kényelem érdekében megfelel a haladó és az igényes junior játékosok versenyszintű követelményeinek.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 136780

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 4110 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4.110 Ft
Babolat  RPM Soft - 12m  Teniszütő húrozása

Babolat RPM Soft - 12m Teniszütő húrozása

7.490 Ft
4.110 Ft
Spórolsz 3.380 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4.110 Ft

Tulajdonságok

Szín barna
Csomagolás Készlet
Fűzés típusa monofil szál
A fűzés fókusza: a labda megérzéséhez
, a kényelemről
, a labda forgására (spin)
, az erő és az ütőerő
Anyag Co-Polyamid
A húr alakja: kerek
Húrozása hossza 12
Maximális húrfeszítés: 30.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült: klubjátékosok
, versenyző és profi játékosok
Húrátmérő: 1.25 mm, 1.30 mm

Cikkeket készítettünk, hogy segítsünk kiválasztani

Ismertetés

A Babolat RPM Soft - 12m teniszütő a kontroll, a pörgés, az ütés és a kényelem érdekében megfelel a haladó és az igényes junior játékosok versenyszintű követelményeinek. A kötést az RPM sorozat keményebb kötéseinek kiegészítéseként fejlesztették ki. A kötés a kényelmes XCEL és a teljesítmény RPM Team közötti jellemzőkkel rendelkezik. Kiváló kényelem a poliamid anyagnak köszönhetően, amely nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a monofilszálas családba tartozó poliészterek vagy kopoliészterek.

Mi a kötés?

Túl gyorsan törik a multifilamentum? Olyan monofilszálat keres, amely kényelmesebb és kíméletesebb a kezéhez? Nézze meg a Babolat legújabb innovációját, amely mindkét világ legjobb tulajdonságait egyesíti. Az új RPM SOFT poliamid monofilszál tartósabb, mint a multifilszál, és kényelmesebb, mint a poliészter monofilszál.

Tisztességes kényelem még a köpködők számára is

Kiváló kényelem a poliamid anyagnak köszönhetően, amely nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a monofilszálas családba tartozó poliészterek vagy kopoliészterek. Extra előny a kötők számára: a felső réteg megkönnyíti a kötést, mint a hagyományos kopoliészter kötésnél (pl. RPM Team).

Tartósság és pörgés

Monofil szerkezete hosszabb élettartamú, mint a poliamid multifilamentum. A dupla aramid bevonat tovább növeli a tartósságot. Az RPM SOFT poliamid szerkezet megkönnyíti a húr mozgását. Ideális húr azoknak a játékosoknak, akik most kezdik felfedezni a pörgést.

3 réteg

A felső réteg CO-poliamid + szilikon - megkönnyíti a húr mozgását, ideális a spin felfedezéséhez. A középső réteg CO-poliamid + aramid porból áll - növeli a tartósságot a jó élettartam érdekében. A belső réteg poliamidból áll - nagyobb rugalmasság, nagyszerű kényelem.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést