1430265

Babolat Pure Drive 30th Anniversary Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Babolat Pure Drive teniszütő az évfordulós kialakításban a tapasztalt és versenyző játékosok számára, új HTR System és SWX Pure Feel technológiákkal a még nagyobb ütőerő és stabilitás érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1430265

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Drive

Babolat Pure Drive 30th Anniversary  Teniszütő

Babolat Pure Drive 30th Anniversary Teniszütő

112.900 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 69.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Lendítési súly (fonottal) 320
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 72
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Ajánlott kötési feszültség 23.0 - 27.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
Ő használja Fabio Fognini, Lucas Pouille, Garbine Muguruza, Karolína Plíšková, Julia Goerges, Sofia Kenin
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség comfort
Szín kék

Ismertetés

Babolat Pure Drive 30th Anniversary teniszütő különleges kivitelben a Pure Drive ütő 30. évfordulójának megünneplésére. Tapasztalt és versenyző játékosok számára készült, és csak kialakításában különbözik a Pure Drive 2021-től. A HTR System technológia növeli a torziós merevséget a robbanékony ütések érdekében, az SWX Pure Feel pedig kiszűri a kellemetlen rezgéseket, és minden egyes ütés után egyedi hangot ad. Az optimalizált gyémánt alakú tömítések növelik a sweetspotot és maximalizálják az ütőerőt.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Tiszta erő

Az új Pure Drive ütők számos fejlesztést hoztak a legendás vázkialakításhoz. Az ütőfej ismét ovális, és megnövelt sweetspotot kínál a maximális teljesítmény érdekében. Az új technológiák javítják a váz stabilitását és merevségét a rendkívül kemény ütések során. Szintén újdonság a tisztább labdaérzet és az egyedi ütőhang, amely hangosabb, mint az előző generációé.

A legjobbak rakétája

A Pure Drive modellt, amely 1994-ben látott napvilágot, az ütő Andy Roddick tette híressé. Ez az ütő soha nem látott ütőerőt és kontrollt hozott a világ teniszsportjába. Azóta a Pure Drive ütők hosszú utat jártak be, és számos más globális játékos körében is rajongókra találtak. Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Julia Görges, Sofia Kenin, Fabio Fognini és Lucas Pouille is a Pure Drive ütőt használta.


Francia Thunderbird

A 30th Anniversary Special Edition Pure Drive a legsokoldalúbb ütő a piacon. A rakéta két technológiát kínál a nagyobb tapintás, stabilitás, dinamika és robbanékony erő érdekében. Végül, de nem utolsósorban az ütő által a labda eltalálása után keltett hangot is kiemelték. A versenyző játékosok örömmel fogják tudni, hogy az ütő megtartotta legendás vázmerevségét, amely a konkurens ütőkhöz képest magas színvonalú. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetben ráhajolhatsz a labdára, a keret pedig képes elnyelni az energiádat, és kristálytiszta formában továbbítani azt az ütésnek. Ez egy ütő az erő és a lendület jól felszerelt játékosok számára a magas kluboktól az elit versenyekig terjedő szinten teniszező játékosok számára. Kezelése és egyensúlya inkább az ambiciózus juniorok és a tapasztalt nők számára praktikus, akik számára különösen alkalmas. Ha szereted az ütős, teljes pályás teniszt, agresszívan játszol és minden ütésnél megpróbálsz belesétálni, akkor az új Pure Drive nem okozhat csalódást.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Paraméterek:

  • 645 cm2 optimális ütőfejméret nagyobb sweetspot-tal
  • Standard ütőhossz 685 mm felnőtteknek
  • Súlya 300 g (öntőcső nélkül) a tapasztalt és a teljesítmény játékosoknak is tetszeni fog az ütőerejével.
  • 320 mm-es egyensúly (szövés nélkül) a kiváló irányíthatóság érdekében
  • A 100% grafit anyag kiváló arányt biztosít a merevség és a rugalmasság között
  • A 16x19 (nyitott) húrminta kiváló pörgést és dinamikát biztosít.
  • Játékstílus: nagyon agresszív és agresszív, egész pályás játék.
  • Kinek szól: ambiciózus junioroknak, tapasztalt klub- és versenyjátékosoknak.

Technológia (4)

Babolat Elliptic Geometry

Merev, mégis könnyű vázszerkezet

A Babolat Elliptic Geometry optimális alakja garantálja a lehető legjobb torziós ellenállást. A keret akár 20%-kal merevebb a klasszikus konstrukcióhoz képest. Az eredmény jobb manőverezhetőség és nagyobb teljesítmény a váz elliptikus formájának köszönhetően.

Babolat Elliptic Geometry

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat SWX Pure Feel

Csak azt fogja érezni, ami fontos

Az SWX Pure Feel továbbfejlesztett változatában az SMAC rezgéscsillapító technológiája soha nem látott szintű játékélményt hoz magával. Ezen kívül az ütő keretében található extra csillapító anyagréteg egyedi hangzást generál, amely még hangsúlyosabb és új energiát ad a ütéseknek.

A technológia részletesen

Babolat HTR System

Szilárd gyökér

A vázszerkezet új elrendezését a HTR System (High Torsional Rigidity) technológia biztosítja. Ez a váz robbanékonyságának új szintjét adja, különösen a nagy intenzitással lejátszott erőteljes felvételeknél. Minden eddiginél keményebben játszhat, és ez nem befolyásolja az ütő stabilitását.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést