93778

Babolat Pure Drive 2021 + Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Babolat Pure Drive + teniszütő a tapasztalt, agresszív játékstílusú teniszezők számára a klasszikus modellhez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de 1,5 cm-rel hosszabb vázzal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 93778

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Drive 2021

Babolat  Pure Drive 2021 +  Teniszütő

Babolat Pure Drive 2021 + Teniszütő

83.290 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive 2021
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória hosszabbított hossz (690-705 mm)
Teniszütő hossza 700 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Lendítési súly (fonottal) 324
Racket keret anyaga: Graphite
A keret merevsége: 72
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Szín kék, fekete

Ismertetés

Babolat Pure Drive + teniszütő hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus modell, de 1,5 cm-rel hosszabb vázzal.

Ez az agresszív stílusú, tapasztalt teniszezőknek szánt ütő nagyszerű kontrollal lehetővé teszi, hogy kemény ütéseket játsszon, amelyekkel szétzúzhatja ellenfelét.

A Pure Drive kollekció az elmúlt években jelentős hatást gyakorolt a teniszvilágra, és minden képességű játékos körében népszerű. Az ütővel nagyon jól játszhat egy középhaladó teniszező és a legigényesebb világklasszis profi is.

A világhírű francia Babolat márka a teniszfelszerelések vezető gyártója. A márka kínálatában teniszütők, tüskék, labdák, cipők, textíliák, hátizsákok, táskák stb. találhatók. Ennek a márkának a felszereléseit olyan top teniszezők használják, mint Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Dominic Thiem, Kristýna Plíšková, Karolina Plíšková, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki és sokan mások.

Technológia (4)

Babolat Elliptic Geometry

Merev, mégis könnyű vázszerkezet

A Babolat Elliptic Geometry optimális alakja garantálja a lehető legjobb torziós ellenállást. A keret akár 20%-kal merevebb a klasszikus konstrukcióhoz képest. Az eredmény jobb manőverezhetőség és nagyobb teljesítmény a váz elliptikus formájának köszönhetően.

Babolat Elliptic Geometry

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat SWX Pure Feel

Csak azt fogja érezni, ami fontos

Az SWX Pure Feel továbbfejlesztett változatában az SMAC rezgéscsillapító technológiája soha nem látott szintű játékélményt hoz magával. Ezen kívül az ütő keretében található extra csillapító anyagréteg egyedi hangzást generál, amely még hangsúlyosabb és új energiát ad a ütéseknek.

A technológia részletesen

Babolat HTR System

Szilárd gyökér

A vázszerkezet új elrendezését a HTR System (High Torsional Rigidity) technológia biztosítja. Ez a váz robbanékonyságának új szintjét adja, különösen a nagy intenzitással lejátszott erőteljes felvételeknél. Minden eddiginél keményebben játszhat, és ez nem befolyásolja az ütő stabilitását.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést