1378267

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 Gyerekteniszütő

ID {{ productCode }}

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 gyermek teniszütő 11 éves kortól ambiciózus junioroknak, Rafael Nadal, az agyag királya által tervezett dizájnnal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1378267

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Aero

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26  Gyerekteniszütő

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 Gyerekteniszütő

44.970 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2023
A játékos magassága nad 140 cm
Korosztályra tervezve 11 éves kortól
Húrozott ütő igen
Anyag 100 % grafit
Teniszütő súlya 245 g
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Az ütő pontos hossza 660 mm (26.0")
Az ütő egyensúlya 325 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Markolat mérete Grip 0 (4" = 4 0/8")
Szín Sárga
Kategóriajátékosok számára készült gyerek
Sűrűség comfort

Ismertetés

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 gyermek teniszütő 11 éves kortól ambiciózus junioroknak, Rafael Nadal, az agyag királya által tervezett dizájnnal. Ideális 11 évesnél idősebb (140 cm feletti) junior játékosok számára, ez az ütő kiválóan alkalmas a lendítési sebesség és a pörgés mechanikájánakelsajátítására. A Rafael Nadal által használt kozmetikumokat tartalmazó Pure Aero Rafa Junior ütő a legmodernebb technológiával van felszerelve.

Fejlett centrifugálási technológiák

Az ütő az FSI Spin technológiára támaszkodik a könnyebb pörgetés érdekében, valamint a legendás aeromoduláris sugárral a megnövelt sebesség, teljesítmény és stabilitás érdekében. Egyúttal itt is megjelenik a régi, de bevált Woofer System technológia, amely könnyebb erőt és ütést ad a labdáknak.

Junior álom

Ezt az ütőt a korának megfelelő 660 mm-es hossza jellemzi, ami megkönnyíti a fiatal játékosok számára a labda hatékony eltalálását. A 645 cm2-es fejméret 16x19 zsinóros elrendezéssel a felnőtt modell méreteit másolja. Végső soron ez az ütő az egyik legjobb lehetőség a feljutni vágyó junior játékosok fejlesztésére. A Rafa kozmetikai kezelését a Babolat sebesség, erő és pörgés híres kombinációjával kombinálva nehéz felülmúlni.

Az agyag királya, Rafa Nadal tervezte

A konkrét tervezésről maga az agyagkirály és a 22 Grand Slam-bajnoki rekord birtokosa, Rafael Nadal gondoskodott Babolattal együttműködve. Eltűnt az unalmas sárga-fekete kombináció. "Signature" ütőjének kialakításába Rafa minden olyan erényét és tulajdonságát befektette, amitől igazi bajnok lett. A karizmatikus dizájn az ég, a hűség, az energia, a vitalitás, az öröm, a harci kedv, a hő, az agyag, a napsugarak és a spanyol zászló szimbóluma. Rafa egész teniszélete ebben az ütőben zajlik. Ebben az ütőben a Rafa DNS-e.

Az edző szava

A népszerű Pure Aero Rafa ütősorozat e junior modelljének érdekessége, hogy a váz úgynevezett csillapító elemeivel van díszítve. A játékosnak így a játék legtisztább érzése van, mint a régi szép időkben. A váz is elég kemény a 67 RA-jával. Ezért azt javaslom, hogy válasszon vagy multifil vagy hibrid poliészter és multifil fonatot. Léteznek „soft” feliratú modern, tiszta poliészter húrok is, amelyekből sok van a piacon – például a Babolat RPM Soft.

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -Technológia (3)

Babolat Aero Modular 3

Gyorsabb tőkeáttétel és lengés

A váz továbbfejlesztett Babolat Aero Modular 3 technológiával büszkélkedhet. A gyártók találkoztak az Ace Engineering aerodinamikai szakértőivel, akik a hadsereggel is együttműködnek. Az egyedülálló aerodinamika, amely több mint 11%-kal javítja a légáteresztő képességet, gyorsabb ütést és jobb pörgést biztosít a játékosnak labdajáték közben.

A technológia részletesen

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat FSI Spin

Maximális pörgés

A Babolat FSI Spin technológia a szélesebb keret és a szabadabb tér kombinációja az ütő tetején és szívében lévő tömítéseknél. Ezek szabadabb húrmozgást tesznek lehetővé a nagy pörgés és labdasebesség érdekében. A nagyobb labdapörgés kevésbé kiszámítható labdaviselkedést jelent az ellenfél számára ütközés után.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést