1369366

Babolat Pure Aero + 2023 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 300 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1369366

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Aero

Babolat Pure Aero + 2023  Teniszütő

Babolat Pure Aero + 2023 Teniszütő

86.620 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Pure Aero
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória hosszabbított hossz (690-705 mm)
Teniszütő hossza 700 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23-26-23 mm
Lendítési súly (fonottal) 334
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 69
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség Erősség
Szín fekete

Ismertetés

A Babolat Pure Aero + 2023 teniszütő meghosszabbított hosszban és új dizájnnal haladó és tapasztalt versenyjátékosok számára, kiváló pörgéssel, erővel és új irányítási szinttel. A hír néhány kisebb változtatást hoz, amelyek pontosabbá és érzékenyebbé teszik a rakétát. A 16x19-es szövésmintázat most szorosabb, mint az előző, 2019-es generációnál. Ez javította a rakéta pontosságát. A 69 RA értékű merev váz sok energiát és ütést generál.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Új modern design

Eltűnt a domináns sárga szín. Most a rakéta sötétebb kialakítású, sok éles szilánkkal a rakéta nyakán. Ez a játék dinamikus és kissé futurisztikus látványt nyújt. A felirat sárga maradt, hogy megőrizze a Pure Aero termékcsalád identitását. Az új dizájn tehát részben a Babolat Pure Aero VS ütőn alapul.

A tenisz folyamatosan gyorsul

A körülöttünk lévő világ felgyorsul, és a teniszütések is. Elmúltak azok az idők, amikor még lehetett kötekedni az ellenféllel. Most több ütést kell vinnünk a játékba, optimális adag pontossággal. A szorosabb szövésmintának köszönhetően az új Pure Aero változat ezt tökéletesen megvalósította. A rakéta már nem termel annyi kiszámíthatatlan szabad energiát, és jobban irányítható. Ennek a bővített változatnak a lengősúlya elképesztő 334 kg/cm2. Ez alkalmassá teszi a nagyon jól felszerelt játékosok számára.

Vászonbetétek a nagyobb kényelemért

Igen, jól hallottad. Az NF2-Tech technológia teljesen új. Ez természetes vászonbetéteket helyez el a keret kritikus területein a nagyobb kényelem és a jobb hangzás érdekében. A labda ütésekor nem kívánt rezgések keletkeznek, amelyeket a keretben lévő vászonbetétek hatékonyan kiszűrnek. A "szűrés" után kellemes, tiszta hangsáv marad, amely segít karját optimális állapotban tartani a teljes előadás alatt.

Az edző szava

"Az elmúlt évek legnépszerűbb rakétasorozata új útra indul. Az olyan játékosok fiatalabb generációjának megjelenésével, mint Carlos Alcaraz, Félix-Auger Aliassime és Holger Rune, a Pure Aero új generációja nagyobb kontrollt biztosít a labda elhelyezése felett, nagyobb keretérzékenységet és gyorsabb irányíthatóságot a játékban. Az új Pure Aero a modern játékstílusú, agresszív játékosok számára alkalmas, ahol a játékos az egész pálya területét használja. Váltogasd a játéktempót, a hosszú labdákat rövidebb labdákkal és a hálóhoz való futásokkal. Az új Pure Aero 2023 mindezt képes kezelni, miközben hangsúlyozza a pörgést és a szabályozott ütést. FIGYELEM! Ez a kibővített változat lényegesen igényesebb a lengetésre, mint a klasszikus változat. Ezt a jól felszerelt férfi és női játékosok fogják a legjobban értékelni."

Náhled videa

Technológia (4)

Babolat Aero Modular 3

Gyorsabb tőkeáttétel és lengés

A váz továbbfejlesztett Babolat Aero Modular 3 technológiával büszkélkedhet. A gyártók találkoztak az Ace Engineering aerodinamikai szakértőivel, akik a hadsereggel is együttműködnek. Az egyedülálló aerodinamika, amely több mint 11%-kal javítja a légáteresztő képességet, gyorsabb ütést és jobb pörgést biztosít a játékosnak labdajáték közben.

A technológia részletesen

Babolat SWX Pure Feel

Csak azt fogja érezni, ami fontos

Az SWX Pure Feel továbbfejlesztett változatában az SMAC rezgéscsillapító technológiája soha nem látott szintű játékélményt hoz magával. Ezen kívül az ütő keretében található extra csillapító anyagréteg egyedi hangzást generál, amely még hangsúlyosabb és új energiát ad a ütéseknek.

A technológia részletesen

Babolat FSI Spin

Maximális pörgés

A Babolat FSI Spin technológia a szélesebb keret és a szabadabb tér kombinációja az ütő tetején és szívében lévő tömítéseknél. Ezek szabadabb húrmozgást tesznek lehetővé a nagy pörgés és labdasebesség érdekében. A nagyobb labdapörgés kevésbé kiszámítható labdaviselkedést jelent az ellenfél számára ütközés után.

A technológia részletesen

Babolat NF2-Tech

Optimális csillapítás és hangzás

A keret stratégiai helyein található természetes vászonbetétek optimális csillapítás és hangminőséget biztosítanak a kivételes játékélmény érdekében.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést