1430222

Zamst ZW-7 Back Hátrögzítő

ID {{ productCode }}

Háttámasz - 4. szint - maximális támogatás +, Sérülés típusa az ágyéki gerinc instabilitása, Darabszám a csomagban 1, Anyag poliészter nejlon elasztán EVA latex

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1430222

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Zamst  ZW-7 Back Hátrögzítő

Zamst ZW-7 Back Hátrögzítő

30.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa ortézis
merevítő elhelyezése Hát
A támogatás mértéke 4. szint - maximális támogatás +
Sérülés típusa az ágyéki gerinc instabilitása
A csomagban lévő darabok száma 1
Szín fekete
Anyag poliészter, nejlon, EVA, latex, spandex
Alkalmasság sportolásra fitness, tenisz

Ismertetés

A Zamst ZW-7 hátmerevítővel optimális támogatást és kényelmet kaphat a mindennapi tevékenységekhez. Az Ön egészségét és mozgását szem előtt tartva tervezték. Kiváló stabilizációt és a gerinc túlzott megterhelésének megelőzését biztosítja.

Náhled videa

Hátstabilizálás az aktív élethez

A ZW-7 Back négy félig merev Merevítőelemmel rendelkezik, amelyek erős hát- és medencetámaszt biztosítanak. Megakadályozza az ágyéki gerinc túlzott hajlítását, és segít csökkenteni a gerinc terhelését.

Légáteresztő kialakítás a kényelmes viseletért

A légáteresztő anyagokból készült, tükröződésmentes technológiával ellátott ZW-7 hátmerevítő biztosítja, hogy intenzív sportolás közben is a helyén maradjon. Légáteresztő kialakításának köszönhetően hosszú távú viselésre alkalmas, kellemetlen érzés nélkül.

Náhled videa

Innovatív technológia az optimalizált mozgásért

A ZW-7 hátmerevítő 3D panel és EVA anyag segítségével alkalmazkodik a gerinc alakjához, így maximális stabilitást és kényelmet biztosít. A kétrétegű szerkezet segítségével a merevítő növeli a hasra nehezedő nyomást, így segít az optimális testtartás elérésében.

Kiváló minőség

A Power-Grip textúra megakadályozza a merevítő csúszását sportolás közben, míg a belső rész anyagát úgy tervezték, hogy hosszú távú viselés során is száraz és kényelmes maradjon. A ZW-7 hátmerevítővel biztos lehet benne, hogy gerince védve van, és maximális kényelemmel és biztonsággal végezheti kedvenc tevékenységeit.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést