Yonex Vcore Pro Game Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Yonex Vcore Pro Game teniszütő kezdőknek és középhaladó játékosoknak kiváló stabilitást, kontrollt és játékérzetet biztosít a Flexcon System technológiának köszönhetően.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 136109

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 64.113 Ft

A modell további ajánlatai Vcore Pro

Tulajdonságok

Modellsor Vcore Pro
Technológia YONEX Isometric tenis, YONEX VDM, YONEX Nanomesh Neo, YONEX Flexcon System
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály könnyű teniszütőkkönnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 270 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 341 - 350 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 345 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 23-24-23 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg

Ismertetés

A Yonex Vcore Pro Game teniszütő kezdőknek és középhaladó játékosoknak kiváló stabilitást, kontrollt és játékérzetet biztosít a Flexcon System technológiának köszönhetően. A 270 g súlyú, párnázás nélküli ütő és a 645 cm2-es fejméret ideális a teniszt még csak tanuló, de tehetséges játékosok számára . A felhasznált anyagoknak és a japán technológiának köszönhetően a labda hosszabb ideig marad a szövésen, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy pontosabb ütéseket játsszon, kivételes pörgéssel és ütéssel.

Ingyenes húrozás

Az ütőt húrok nélkül kapjuk meg a gyárból, de szívesen behúrozzuk Önnek ingyenesen. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kosárba helyezés előtt kiválasztja a kívánt húrfeszességet a jobb felső sarokban, és kiválasztja az ajánlott húrok egyikét.

FIGYELEM: Csak a húrozás szolgáltatását kapja ingyen, magát a húrt meg kell vásárolnia.

Erős retro design

Az ütő kialakítása a 90-es évekbeli kereteken alapul. Több színt és fényt kombinál. Ez egy friss, régimódi dizájn, amely nem játszik a modern időkben megszokott precíz és szimmetrikus elemekkel. Kezdenek egy kicsit unalmasak lenni. A rakéta optimista és bátor benyomást kelt. Ez egy sok érzelemmel teli terv. Ez egyértelműen a játékosról szól: "Nevethetek és örülhetek, de egyetlen labdát sem adok ki a kezemből."

Paraméterek:

  • Standard 645 cm2 ( 100 hüvelyk) ütőfej a kiegyensúlyozott pontosság és kontroll érdekében
  • Standard ütőhossz 685 mm (27 hüvelyk) felnőtteknek
  • Súlya 270 g (öntőcső nélkül) könnyű kezelhetőséggel örvendezteti meg az újonnan érkezőket
  • Kiegyensúlyozás 345 mm (fúró nélkül) több lyukasztóhoz
  • A 100% grafit anyag kiváló arányt biztosít a merevség és a rugalmasság között
  • A 16x19-es húrminta kiváló hozzáférést biztosít a spinhez
  • Játékstílus: aktív játék azalapvonalról
  • Kiknek való: kezdőknek és középhaladóknak, különösen nőknek, junioroknak

A legkönnyebb ütő a kezdéshez

A VCore Pro termékcsalád legkönnyebb ütője mindössze 270 g-ot nyom a hegy nélkül, de a 345 mm-es egyensúlya meglepően erőssé teszi. A fej szabványos 645 cm2-es, így kiegyensúlyozott pontosságú lesz, és mégis megbocsát egy kis szabálytalanságot. Olyan kezdő teniszezőknek felel meg, akik viszonylag nagy ambíciókkal rendelkeznek a fejlődésre. Ez egy prémium kategóriás kezdő ütő modern technológiával. A Yonex, szokásához híven, ismét végtelen innovációba kezdett az ütőkeret terén. Ezúttal a nyaki részen lágyította, ami kulcsfontosságú a lendítés és a labdára történő energiaátvitel szempontjából. Az új technológiáknak és anyagoknak köszönhetően az ütő jelentősen nagyobb hajlékonysággal rendelkezik, miközben a stabilitás megmarad. Ennek a modellnek a jellemzői a könnyű irányíthatóság, a nagy lengési sebesség, a könnyű teljesítmény és a könnyű érzés. Ezt a modellt a játékosok széles körének tudom ajánlani, akik elkezdenek teniszezni, de nem akarnak egy közönséges, alacsony minőségű anyagokból készült ütővel kezdeni. A rakéta tisztességes mennyiségű energiát termel ingyen, és szép visszajelzéssel rendelkezik. Alkalmas mindazok számára, akik teniszezni tanulnak, és szeretnék fejleszteni tudásukat. A fiatal junioroknak is tetszeni fog, akik 26 hüvelykes ütőről a felnőtt hosszúságra váltanak.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (4)

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Nanomesh Neo

Fogadjunk, egyik ütés a másik után

A Nanomesh Neo speciális ragasztóanyag a grafittal együtt erősebb, de ugyanakkor rugalmasabb keretet alkot. Ennek köszönhetően ütéskor több energia koncentrálódik a tengelyben, így még gyorsabb és pontosabb ütéseket lőhetsz.

A technológia részletesen