83290 HUF

Yonex Vcore Pro 97L Teniszütő

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 290 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm, Pontos fejméret 626 cm2 (97 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 136106

A modell további ajánlatai Vcore Pro

Yonex Vcore Pro 97L  Teniszütő

Yonex Vcore Pro 97L Teniszütő

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Modellsor Vcore Pro
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 290 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret 626 cm2, (601-644 cm2)
Pontos fejméret 626 cm2 (97 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 21 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség Erősség
Szín fekete

Ismertetés

A Yonex Vcore Pro 97L teniszütő középhaladó játékosok számára nagyszerű stabilitást, irányítást és játékérzetet kínál az új Flexcon System és Flex Fuse technológiákkal. 290 g-os súlyával orsó nélkül nagyon könnyen kezelhető. Az új modell rugalmasabb és 1 mm-rel vastagabb vázzal rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében. A felhasznált anyagoknak és a japán technológiának köszönhetően a labda hosszabb ideig marad a szövésen, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy pontosabb ütéseket játsszon, kivételes pörgéssel és ütéssel.

Erős retro design

Az ütő kialakítása a 90-es évekbeli kereteken alapul. Több színt és fényt kombinál. Ez egy friss, régimódi dizájn, amely nem játszik a modern időkben megszokott precíz és szimmetrikus elemekkel. Kezdenek egy kicsit unalmasak lenni. A rakéta optimista és bátor benyomást kelt. Ez egy sok érzelemmel teli terv. Ez egyértelműen a játékosról szól: "Nevethetek és örülhetek, de egyetlen labdát sem adok ki a kezemből."

Paraméterek:

  • Kisebb, 627 cm2 (97 hüvelyk) ütőfej a nagyon pontos játékhoz
  • Standard ütőhossz 685 mm (27 hüvelyk) felnőtteknek
  • Súly 290 g (öntőcső nélkül) a stabilitás és a manőverezhetőség közötti kiegyensúlyozott egyensúly érdekében
  • A 325 mm-es mérleg (csiszoló nélkül) növeli az ütő erejét
  • A 100% grafit anyag kiváló arányt biztosít a merevség és a rugalmasság között
  • A 16x19-es húrminta kiváló hozzáférést biztosít a spinhez
  • Játékstílus: könnyű, pontos és ütős, teljes pályás játék
  • Kinek szól: középhaladó klubjátékosoknak, ambiciózus junioroknak


Versenyütő könnyű csomagban

A könnyű változat a sprue nélkül "csak" 290 g-ot nyom, de más paraméterekben és alkalmazott technológiákban nem különbözik nehezebb rokonaiétól. Az ütőfej a kisebb, 626 cm2-es méretének köszönhetően nagyon pontos, és több éves tapasztalatot igényel a tulajdonosától. A Yonex, szokásához híven, ismét végtelen innovációba kezdett az ütőkeret terén. Ezúttal a nyaki részen lágyította, ami kulcsfontosságú a lendítés és a labdára történő energiaátvitel szempontjából. Az új technológiáknak és anyagoknak köszönhetően az ütő az előző generációhoz képest 1 mm-rel szélesebb váznak köszönhetően jelentősen nagyobb hajlékonysággal rendelkezik, miközben a fej stabilitása megmaradt. Az ütővel való játék hasonlít az ostorral való játékhoz. A rugalmasabb váznak köszönhetően a labda pattogósabbá válik, ami nagyobb ütőerőt és pörgést biztosít. Ennek a modellnek a jellemzői a pontosság, a könnyű teljesítmény, az irányíthatóság és a manőverezhetőség. A keret valamivel kényelmesebb, és észrevehető a lágyabb reakció felé való elmozdulás. A könnyebb súly ellenére ezt az ütőt középhaladó játékosoknak és junioroknak ajánlom klubszinten. A fizikailag gyengébb, de technikailag tapasztaltabb nőknek is tetszeni fog, akik precíz, de könnyen kezelhető ütőre vágynak. Alapvetően egy versenyütő, könnyebb csomagban, a könnyebb irányíthatóság és a gyorsabb lendítés érdekében. Nem lesz rossz választás az edzők számára, akik értékelik a könnyebb súlyt, amely lehetővé teszi számukra, hogy hosszú órákat töltsenek a pályán.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (5)

YONEX 2G-Namd Flex Force

Dinamikus flexibilitás a több pörgetéshez és ütéshez

Az új 2G-Namd Flex Force grafitanyagot a nyak felső részén és az ütőfej alsó részén alkalmazták. Itt történik a teljes keret legnagyobb hajlítása, és az új anyag kiváló energiaátvitelt biztosít a labdának, miközben megőrzi a stabilitást és a rugalmasságot. Az új anyagnak köszönhetően ez az egész folyamat nagyon gyors és dinamikus, így az energiabevitel maximális kihasználása és az úgynevezett snapback nagy spinpotenciál mellett valósul meg.

A technológia részletesen

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Flex Fuse

Új generációs kényelem

A grafitgyantába ütéselnyelő polimer van beépítve. A technológiát Flex Fuse-nak hívják, és növeli az ütő rugalmasságát, és lágyabb és simább érzetet ad.

A technológia részletesen

YONEX Flexcon System

Rugalmasabb és érzékenyebb keret

A Flexcon System technológia rugalmasságot és érzékenységet ad az ütőnek. A szűkített és meghosszabbított dobozvázas ütőnyak 2G-NAMD Flex Force és Flex Fuse grafitból készült a precíz labdaszabályozás érdekében. Másrészt a szár vége a markolatnál kissé rövidebb, és lehetővé teszi, hogy jobban érezze a labdát az érintkezéskor.
A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést