93941

Yonex Vcore Game Tango Red Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Yonex VCORE Game Tango Red teniszütő kezdőknek, középhaladóknak és junioroknak az irányítás, a pörgés, az ütés és a kényelem új dimenzióját kínálja.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 93941

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Vcore

Yonex Vcore Game Tango Red  Teniszütő

Yonex Vcore Game Tango Red Teniszütő

54.970 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Vcore
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály könnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 270 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 18
Keretszélesség 24-26-22 mm
Racket keret anyaga: H.M. Graphite, Nanomesh Neo
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 18.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség Erősség
Szín piros

Ismertetés

AYonex VCORE Game Tango Red teniszütő kezdőknek, középhaladóknak és junioroknak a legújabb technológiának köszönhetően az irányítás, a pörgés, az ütés és a kényelem új dimenzióját kínálja. Az új modellből újítások származnak - új vázkialakítás a nagyobb sweetspotért, Flex Force grafit a nyakban a nagyobb rugalmasság és dinamika érdekében. A mozgatható szinkronizált perselyek nagyobb pörgést tesznek lehetővé. Egy ütő agresszív játékosoknak, akik precizitásra, kontrollra és pörgésre vágynak.

Új fejkialakítás

1980 óta a YONEX ütőket a védjegyüknek számító izometrikus technológia jellemzi - a YONEX ütőfeje sem nem kerek, sem nem szögletes. A VCORE modell2021-es újdonsága, hogy a fej legszélesebb része a felső harmadba, a 2 és 10 óra magasságába került. Ez az a hely, ahol a játékosok túlnyomó többségének van sweetspotja - az optimális ütéspont. Ez a tér kibővült, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyebben üssék a labdát, könnyedén hozzáférjenek a pörgéshez, és növeli az irányítást.

Technológia egy másik világból

A Yonex az egyik legprogresszívebb márka a sportiparban. A Yonex teniszütők példátlan fellendülést tapasztaltak az elmúlt években, és ez nem csoda. Az egyedi technológiák, amelyeket a vállalat a rakéták minden egyes új generációjában alkalmaz, egyszerűen mérföldekre vannak a versenytársaktól. A legjobb az, hogy ezek a technológiák működnek, és segítenek javítani a rakéták teljesítményét a nagyobb teljesítmény és kényelem felé.

Teljesítmény és kényelem

Amikor a teniszütők kényelméről beszélünk, a legtöbben arra gondolnak, hogy mennyire kényelmes az ütő a kézben, és mennyi rezgést nyel el. A Yonex előbújik a fából. A játék kényelmét nemcsak a labdaütés kellemesebb érzésében látja, hanem a spin könnyebb elérésében és a nagyobb sweetspotban is, miközben a pontosság és az ütés pontossága megmarad. Az eredmény olyan ütők, amelyek az innovatív izometrikus technológiának köszönhetően nagyobbnak tűnnek a valóságnál.

Jobb, mint valaha

Mit érnek az új technológiák, ha nem működnek? A Yonex számos javulást mért a VCORE rakéták új generációjának teljesítményében a korábbiakhoz képest. Az új kialakítás és az új anyagok állnak a jobb hajlítás és az ütőfej sebessége mögött, amelyek 5,3%-os spin-növekedést és 3%-kal közvetlenebb labda röppályát eredményeztek az agresszív ütéseknél. Lehet, hogy ez nem tűnik soknak, de a tenisz legmagasabb szintjén ez jelentős előrelépés.

Paraméterek:

  • 645 cm2-es ütőfej az optimális sweetspotért, nagyszerű spinért és kontrollért
  • Standard ütőhossz 685 mm felnőtteknek
  • Súlya 270 g (kötés nélkül) nagyon kellemes kezelhetőséget biztosít
  • A 330 mm-es mérleg (sprue nélkül) növeli a könnyű váz ütőképességét
  • Keret a H.M. Grafit / 2G-Namd Flex Force / VDM erős, rugalmas és stabil
  • 16x18 húrminta a spin, kontroll és pontosság érdekében
  • Játékstílus: könnyű, az alapvonalról irányított pörgős játék
  • Kinek való: kezdőknek és középhaladóknak, nőknek és junioroknak, akik a gyermek ütőről a felnőtt verzióra váltanak (12-14 éves korig)

A legjobb játékosok ütői

Az új Yonex VCORE ütőkkel olyan sztárok, mint Angelique Kerber (DEU), Caroline Garcia (FRA) és Denis Shapovalov (CAN) 2021 januárjától a World Touron szerepelhetnek. VCORE-ütővel játszik még Donna Vekic (HRV), Eugenie Bouchard (CAN) és Elena Rybakina (KAZ).

Lépjen be a pörgés és irányítás világába

Az egyik legkönnyebben elérhető Yonex ütő a kezdők és a középhaladók, a nők és a juniorok számára, akik a gyermekütőről a felnőtt ütőre váltanak. 330 mm-es egyensúlyának köszönhetően meglepően erős ütéseket tud előidézni. Ez az ütő az irányításról, a könnyű tempóról és a pörgésről szól. Hasonló technológiával rendelkezik, mint a VCORE 95 és VCORE 98 versenymodellek. Ennek eredményeképpen semmilyen szempontból nem marad el túlságosan, csak a kevésbé tapasztalt és fizikailag gyengébb játékosoknak ad nagyobb teret a tanulásra és a fejlődésre. Paramétereinek köszönhetően a rakéta nem fogja Önt visszafogni, és semmilyen módon nem fogja túljátszani. A váz könnyebb erőt generál, de még mindig megtartja a szükséges merevséget, ami fontos a precíz, kontrollált ütésekhez. A 16x18-as húrminta biztosítja a pörgést, ami nagyobb pörgést biztosít a labdáknak. Ez extra energiát és pörgést ad a golyóknak. Röviden, ha egy nagyon könnyen használható keretet szeretne a tenisztrükkök elsajátításához, és nem akar túl keményen dolgozni, akkor válassza ezt a könnyebb modellt. Az ütő nagyon alkalmas gyengébb nőknek, 14 éves korig a junioroknak és az ambiciózus idősebbeknek, akik versenyszerűen játszanak.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (7)

YONEX 3D Vector Shaft

Stabilabb vázszerkezet

A 3D Vector Shaft technológiának köszönhetően mélyebb hornyok vannak a keretben, ami nagyobb merevséget biztosít. Az ütő akár 20%-kal kevésbé hajlik, és stabilabb, mint a szokásos ütők. Maximális kontrollt kapsz a lövések felett, és a labdára való energiaátvitel is maximálisan hatékony lesz.

A technológia részletesen

YONEX Super Cushion Grip

Kerülje el a sérülést

A Super Cushion Grip technológiával ellátott pakolás minimálisra csökkenti a labda eltalálása során fellépő ütések által okozott vibrációt. A párnázó réteg segít megelőzni a csukló, alkar vagy könyök sérüléseit. Ugyanakkor kiküszöböli a kar izomszövetének túlzott sokkját, és ennek köszönhetően a játékos energiát takarít meg.

A technológia részletesen

YONEX Nanomesh Neo

Fogadjunk, egyik ütés a másik után

A Nanomesh Neo speciális ragasztóanyag a grafittal együtt erősebb, de ugyanakkor rugalmasabb keretet alkot. Ennek köszönhetően ütéskor több energia koncentrálódik a tengelyben, így még gyorsabb és pontosabb ütéseket lőhetsz.

A technológia részletesen

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX Aero Trench

Könnyebb ütő manőverezhetőség

Az Aero Trench technológia egy innovatív kialakítást jelent, amelyet a légellenállás csökkentésére hoztak létre azáltal, hogy leárnyékolják a keret tetején lévő tömítőgyűrűket az ütő gyorsabb rögzítése érdekében.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Aero Fin

Kiváló aerodinamika

Az új Aero Fin technológiának köszönhetően az ütőt 16%-os légellenállás-csökkenés és 2,9%-os forgásgyorsulás jellemzi. Az új technológia bordákkal rendelkezik az előlap belső felületén és az előlap külső szélén a 2 és 10 órai pozíciókban. Ez kivételesen aerodinamikussá teszi a rakétát, különösen azokon a területeken, ahol általában nagy a légellenállás. A végeredmény jobb pörgés, magasabb röppálya és gyorsabb felvételek.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést