85892

Yonex Power Cushion Eclipsion Z Black/Gold Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

A Yonex Power Cushion Eclipsion Z Black/Gold férfi teremcipő maximális stabilitást garantál a pályán való mozgás közben.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 85892

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 66486 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 66.486 Ft
Yonex  Power Cushion Eclipsion Z Black/Gold  Férfiteremcipő

Yonex Power Cushion Eclipsion Z Black/Gold Férfiteremcipő

71.100 Ft
66.486 Ft
Spórolsz 4.614 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 66.486 Ft

Tulajdonságok

Technológia YONEX Synchro-Fit Insole, YONEX Round Sole, YONEX Hexagrip Sole, YONEX Power Cushion, YONEX Power Cushion+, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Inner Bootie
Szín fekete
Éves begyűjtések 2020/21
A cipő felső része: Yonex Durable Skin Light
A cipő középső részének anyaga Yonex Power Cushion+
, Yonex Power Cushion
, Yonex Power Graphite Sheet
Egyedülálló Yonex Rubber
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje verseny- és versenyfeladatok
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna, elülső csillapítási zóna

Ismertetés

AYonex Power Cushion Eclipsion Z férfi beltéri cipő ideális a haladó és versenyszerű tollaslabdázók számára. Azonban nem kell aggódnia amiatt, hogy más beltéri sportokhoz is kimegy benne. Építse önbizalmát a Yonex által kínált legstabilabb lábbelivel. A rózsaszínű design fekete és kék kiegészítőkkel már első pillantásra megragadja a tekintetet.

A Yonex lépést tart a korral

A tollaslabda az utóbbi időben egyre gyorsabb és igényesebb sportággá vált. A pályán való mozgás a siker kulcsa. A Yonex PC Eclipsion Z a megfelelő cipő a könnyű mozgáshoz. Ezzel a hihetetlenül könnyű, rendkívül tartós és mégis rendkívül stabil cipővel mindig egy lépéssel a riválisok előtt járhatsz . 

Tele a legjobb technológiával:

Technológia (7)

YONEX Synchro-Fit Insole

Jobb érintkezés a cipővel

A speciálisan kialakított Synchro-Fit talpbetét nagyobb érintkezést biztosít a cipő és a láb között, így jobb mobilitást, gyorsabb reagálást a mozgás dinamikus változásaira és hatékonyabb energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion+

Még jobb lengéscsillapítás

A YONEX Power Cushion+ technológia még jobb ütéselnyelést biztosít a speciális elasztikus gyantának köszönhetően. Az eredeti YONEX Power Cushion technológiához képest ez 25%-kal nagyobb ütéscsillapítást jelent. Amikor egy nyers tojást 12 méterről leejtettek egy Power Cushion+ habfelületre, a tojás 6 métert ugrált anélkül, hogy eltört volna.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Inner Bootie

Tart, mint a körmök

A cipő többi részéhez kapcsolódó nyelv javítja a cipő tapadását a lábhoz, így a cipő jobban tart a gyors irányváltások során is.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést