1412550

Yonex Power Cushion Eclipsion X3 Navy Blue Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Yonex Power Cushion Eclipsion X3 férfi teremcipők klasszikus cipők tollaslabdához és más beltéri sportokhoz

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1412550

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 47.900 Ft
Yonex  Power Cushion Eclipsion X3 Navy Blue  Férfiteremcipő

Yonex Power Cushion Eclipsion X3 Navy Blue Férfiteremcipő

64.990 Ft
47.900 Ft
Spórolsz 17.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 47.900 Ft

Tulajdonságok

Technológia YONEX Power Cushion, YONEX Durable Skin, YONEX Double Russel Mesh, YONEX Hexagrip Sole, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Round Sole
Szín kék
Éves begyűjtések 2023/24
A cipő felső része: Yonex Double Russel Mesh
A cipő középső részének anyaga Szintetikus gyanta
Egyedülálló pryž
Nem nyomot hagyó talp Igen

Ismertetés

A Yonex Power Cushion Eclipsion X3 férfi beltéri cipő klasszikus tollaslabda és más beltéri sportok számára készült cipő, olyan technológiákkal készült, amelyek lehetővé teszik a játék fejlesztését. Kiváló légáteresztő képességet, kényelmet, stabilitást és jó lábmunkát biztosítanak.

Technológia a jobb teljesítményért

A Power Cushion technológia jó ütéscsillapítást biztosít, majd megfordítja az ütközési energiát, hogy optimálisan átadja azt a következő mozdulatra. A cipő szuperkönnyű és tartós Double Raschel Mesh-t is tartalmaz, amely nyolcszor jobban elvezeti a nedvességet, mint a hagyományos háló. A Durable Skin egy továbbfejlesztett felsőrész-technológia, amely növeli a tartósságot a kényelem fenntartása mellett.

Technológia (6)

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Durable Skin

Tartós rugalmas felsőrész

A felsőrész speciális adaptív anyaga a Durable Skin nevet viseli. A cipő felső része erős, kopásálló, ugyanakkor szilárdan rögzíti a lábfejet a cipőben a maximális tartás érdekében még csúszások és dinamikus kitörések során is. Ez az anyag is nagyon könnyű és nem terheli feleslegesen a lábat.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést