35667 HUF

Yonex Power Cushion Comfort Advance 3 Grey Férfiteremcipő

A Yonex Power Cushion Comfort Advance 3 férfi beltéri cipő szürke színben remek választás a tollaslabda lelkes rajongói számára.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 79589

Yonex  Power Cushion Comfort Advance 3 Grey  Férfiteremcipő

Yonex Power Cushion Comfort Advance 3 Grey Férfiteremcipő

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Technológia YONEX Power Cushion, YONEX Double Russel Mesh, YONEX Hexagrip Sole, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Round Sole
Szín szürke
Éves begyűjtések 2020/21
A cipő középső részének anyaga Yonex Power Cushion
Egyedülálló HexaGrip
Lejátszó szintje kiképzési bevetés
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna

Ismertetés

AYonex Power Cushion Comfort Advance 3 férfi beltéri cipő szürke színben kezdő és középhaladó tollaslabdázók számára alkalmas. Természetesen más beltéri sportágakban is használható. Jó kényelmet, párnázottságot és szilárd szellőzést biztosít sportolás közben .

Hűséges partner, aki tartósan kitart

Ezek középkategóriás cipők, amelyeket rendszeres játékra terveztek. Atartós anyag elég nagy terhelést bír ki, így könnyen megbirkózik a mindennapi használattal anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy egy hónap múlva új cipőt kelljen vásárolnia.

A Yonex Power Cushion Comfort Advance 3 Grey kizárólag a SportObchod.cz oldalon vásárolható meg.

Technológia (5)

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést