162315

Yonex Power Cushion 65Z3 White Tiger Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Yonex Power Cushion 65 Z White Tiger férfi beltéri cipő kiváló választás a haladó és versenyző tollaslabdázók számára.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 162315

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 52.900 Ft
Yonex  Power Cushion 65Z3 White Tiger  Férfiteremcipő

Yonex Power Cushion 65Z3 White Tiger Férfiteremcipő

69.990 Ft
52.900 Ft
Spórolsz 17.090 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 52.900 Ft

Tulajdonságok

Technológia YONEX Synchro-Fit Insole, YONEX Power Cushion, YONEX Lateral Shell, YONEX Power Graphite Lite, YONEX Double Russel Mesh, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Power Cushion+, YONEX Round Sole
Szín fehér
Éves begyűjtések 2021/22
A cipő felső része: szintetikus bőr
A cipő középső részének anyaga Szintetikus gyanta
Egyedülálló Yonex Rubber

Ismertetés

Soha többé nem akarsz majd másikat

A Yonex Power Cushion 65Z3 férfi beltéri cipő a haladó és versenyszerű tollaslabdázók számára alkalmas. Természetesen más beltéri sportágakban is használható. Sportolás közben a maximális kényelmet, a tökéletes párnázottságot és a tökéletes szellőzést biztosít.

Hűséges partner, aki tartósan kitart

Ez egy csúcsmodell a Yonextól, amely már önmagában is garancia a minőségre. A tartós anyag elég nagy terhelést bír ki, így könnyedén megbirkózik a mindennapi használattal anélkül, hogy aggódnia kellene a következő hónapban új cipő vásárlása miatt. 

A Z2 változat újdonsága a teljesen új Yonex Radial Blade talp, amely minden irányban gyorsulást biztosít, így minden labdához hamarabb érsz oda, mint korábban. 

A cipő orr-része és felsőrésze egy darab anyagból készül, ami csökkenti a terhelést és hosszabb élettartamot biztosít a cipőnek.

Technológia (8)

YONEX Synchro-Fit Insole

Jobb érintkezés a cipővel

A speciálisan kialakított Synchro-Fit talpbetét nagyobb érintkezést biztosít a cipő és a láb között, így jobb mobilitást, gyorsabb reagálást a mozgás dinamikus változásaira és hatékonyabb energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Lateral Shell

Nincs több csúszás

A Lateral Shell egy csúszásgátló technológia a talp szélein, amely csökkenti a mozgásra fordított energiaveszteséget és maximalizálja annak hatékonyságát.

A technológia részletesen

YONEX Power Graphite Lite

YONEX Power Graphite Lite

A Power Graphite Lite egy könnyű vékony grafitlapot (melyet a talp merevsége és a csavarodás elleni ellenállás érdekében adnak) egy nagyon tartós EVA anyagból készült tömör talppal kombinálva. Az eredmény egy nagyon strapabíró cipő, amely magas szintű játékkomfortot kínál, és képes gyorsan reagálni a mozgás változásaira.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion+

Még jobb lengéscsillapítás

A YONEX Power Cushion+ technológia még jobb ütéselnyelést biztosít a speciális elasztikus gyantának köszönhetően. Az eredeti YONEX Power Cushion technológiához képest ez 25%-kal nagyobb ütéscsillapítást jelent. Amikor egy nyers tojást 12 méterről leejtettek egy Power Cushion+ habfelületre, a tojás 6 métert ugrált anélkül, hogy eltört volna.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést