1419963

Yonex Astrox 88 Play Black/Silver Tollaslabda ütő

ID {{ productCode }}

Tollaslabda ütő - 86 g, Az ütő egyensúlya a fejhez ( 315 mm vagy több), Ütő rugalmassága Medium / Dynamic, Húrozott ütő igen, Támadó

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419963

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Astrox

Yonex Astrox 88 Play Black/Silver  Tollaslabda ütő

Yonex Astrox 88 Play Black/Silver Tollaslabda ütő

29.640 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2024/25
Modellsor Astrox
Ütő súlykategória (húrral) könnyű (83 - 87 g)
Ütő súlya (zsinórral) 86 g
Ütő rugalmassága Medium / Dynamic
Az ütő egyensúlya a fejhez ( 315 mm vagy több)
Húrozott ütő igen
Racket súlykategória (hegy nélkül) 4U (80.1 - 85 g)
At ütő hossza 675 mm (meghosszabbított hossz: + 10 mm)
Az ütőfej anyaga (keret) Graphite
Az ütőtengely anyaga Graphite
Ajánlott kötési feszültség 9.0 - 12.5 kg
Markolat mérete Yonex G5
Játékstílus Támadó

Ismertetés

A Yonex Astrox 88 Play Black/Silver tollaslabdaütő kezdő és középhaladó játékosok számára készült, közepes hajlítással és nagyon szilárd fonák- és hálóteljesítménnyel. Az Astrox termékcsalád legújabb tagja kifejezetten a kezdő és középhaladó játékosok számára készült, akik fejleszteni szeretnék képességeiket.

A 88 Play a teljesítményre és a pontosságra helyezve a hangsúlyt, tökéletes társ a fejlődő játékosok számára, akik nagy teljesítményű ütőt keresnek játékuk minden aspektusának fejlesztéséhez.

Sokoldalú és erős

Ez az ütő közepes hajlítással és kiegyensúlyozott fejjel rendelkezik, és az erő és a mozgékonyság ideális kombinációját kínálja. A 88 Play a játék minden területén kiválóan teljesít - a pálya hátulról történő irányításától kezdve a hálónál zajló cserék uralásáig. Sokoldalúsága a fejlett technológiával kombinálva biztosítja, hogy ideális választás azoknak a játékosoknak, akik még csak most fedezik fel játékstílusukat.

A precizitással és szakértelemmel készült Astrox 88 Play a legjobb választás minden olyan játékos számára, aki egy felhasználóbarát, de domináns ütőt keres.

Technológia (5)

YONEX Isometric

Izometrikus fejforma a jobb édességért

Az ütőfej négyzetes izometrikus formája kiegyenlíti a hosszanti és keresztirányú húrok közötti hosszkülönbséget, és egyben 32%-kal növeli a sweetspotot (azt a területet, ahonnan tiszta lövést lehet játszani).

A technológia részletesen

YONEX Aero-Box Frame

Stabilitás + sebesség = győzelem

Az ütőkeret keresztmetszete úgy készült, hogy erős legyen, ugyanakkor minimális légellenállást biztosítson. Ez az új Aero-Box Frame az elülső stabilitást a maximális lendülettel kombinálja. Élvezze a játékot nyerő befejezéssel.

A technológia részletesen

YONEX Rotational Generator System

Kifinomultabb súlyelosztás

Érezni fogja a helyes súlyeloszlást a Yonex rotációs generátorrendszernek köszönhetően. A súly az egész ütőn a markolattól a tengelyen át a váz felső részéig oszlik el, és ennek köszönhetően könnyebben és mindenekelőtt gyorsabban fog átjutni egyik lövésről a másikra.

A technológia részletesen

YONEX Power Assist Bumper

Több ütés és sebesség

A Power Assist Bumper technológia növeli az ütő hatékonyságát nylon lökhárító volfrám adalékkal. Az ütő fejében lévő extra súlynak köszönhetően több energia és lendület kerül át a labdába.

A technológia részletesen

YONEX Slim Shaft

Nagyobb lengési sebesség

A Slim Shaft technológiával ellátott ütők vékony ütőkerettel rendelkeznek, amely csökkenti a légellenállást, ami gyorsabb kilengést és erősebb lövéseket tesz lehetővé.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést