2212

Yonex AeroSensa 50 Feather (12 Pack) Tollból készült tollaslabda

ID {{ productCode }}

Tollas tollaslabdák Yonex AeroSensa 50 Feather (12db-os doboz ) a legmagasabb minőségű, nagyon igényes amatőr és versenyző játékosok számára tervezett, valamint rangos versenyekre tervezett tollaslabdák. A labda alapja első osztályú tollakból álló válogatás.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 2212

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Yonex  AeroSensa 50 Feather (12 Pack)  Tollból készült tollaslabda

Yonex AeroSensa 50 Feather (12 Pack) Tollból készült tollaslabda

15.320 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Általában kínált sebességek: Sebesség 76 (a jelölés a zöld csíknak felel meg - lassú labda), Speed 77 (hasonló a kék csíkoshoz - közepes sebességű labda), Sebesség 78 (a jelölés a piros csíknak felel meg - gyors labda)
Szín fehér
A labda típusa: toll
Golyócsomag 12 db-os doboz

Ismertetés

Tollas tollaslabdák Yonex AeroSensa 50 Feather (12db-os doboz ) a legmagasabb minőségű, nagyon igényes amatőr és versenyző játékosok számára tervezett, valamint rangos versenyekre tervezett tollaslabdák. A labda alapját első osztályú tollakból álló válogatott alapanyag alkotja, amely a minőségi portugál parafával együtt tökéletes repülési tulajdonságokat és egyenletes röppályát biztosít a labdáknak. A nagyon szigorú tollképzési kritériumoknak köszönhetően a labdák élettartama meghosszabbodik, és a valósághű játékosságuk az átlagot meghaladó értékeket ér el. A Yonex AeroSensa labdák megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi versenykritériumoknak, és a Tollaslabda Világszövetség (IBF), az olimpiai játékok és számos rangos nemzetközi verseny hivatalos labdái. A játékosok különösen nagyra értékelik repülési jellemzőiket és nagyon érdekes tartósság-ár arányukat.

A labda neve után található 50-es szám a 10-től 50-ig terjedő skála jelölése (ez a labda repülési konzisztenciájának skálája). A skála a Yonex AeroSensa 10-től kezdődik, amely optimális repülési konzisztenciát és kiváló labda repülési jellemzőket kínál, és a Yonex Aerosensa 50-nél végződik, amely a legszigorúbb kritériumoknak is megfelel, és ideális repülési konzisztenciát és a lehető legjobb repülési jellemzőket kínál, beleértve a centiméterben kifejezett minimális szórást.
Egy csomag - a 12 darab tollgolyót tartalmazó doboz edzett papírból készült, és ellenáll a kisebb sérüléseknek.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Egyéb (5)