117477

Yedoo Special Editions Mau Emoji Red Roller

ID {{ productCode }}

A Yedoo Mau Emoji robogó a legkönnyebb és legkisebb modell, ideális óvodásoknak és iskolásoknak az eredeti "Emoji" dizájnban.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 117477

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Yedoo Special Editions Mau Emoji Red Roller

Yedoo Special Editions Mau Emoji Red Roller

58.150 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín piros
Karakter magasság 100 cm +
Teherbírás 75 kg
Tömeg 6 kg
Első kerék mérete 12 "
Hátsó kerékméret 12 "
Váz anyaga acél
Összecsukható Nem
A fék kialakítása felni
Állvány igen
Csapágyak osztálya kúp
Garancia 3 év

Ismertetés

A Yedoo Mau Emoji robogó a legkönnyebb és legkisebb modell, ideális óvodásoknak és iskolásoknak az eredeti "Emoji" dizájnban.

Ideális első robogó a kicsiknek

A legfontosabb paraméterek az alacsony súly, a lábtartó megfelelő magassága a könnyű és szórakoztató utazás érdekében, és természetesen a biztonság (minőségi fék, csúszásmentes lábtartó, megerősített végű fogantyúk, fényvisszaverő elemek a gumiabroncsokon és a vázon...). Nem hiányozhatnak a megfelelő, minőségi csapágyazású kerekek és a megfelelően felfújt gumiabroncsok. Könnyen kezelhető, váratlanul könnyű és mozgékony, ez a robogó készen áll a keményebb vezetési stílusokra és a durvább kezelhetőségre.

Mau-Emoji-12314-image-04-full.webp

A versenyek megkezdődhetnek

A könnyű ikercsöves váz egyszerre könnyű és erős. Megbirkózik a nehéz útviszonyokkal, és optimalizált formája rengeteg helyet biztosít a korlátok nélküli lovasok számára. Az egyedülálló ikercsöves konstrukció lehetővé tette, hogy a robogó vázát a lehető legkönnyebbé és legrövidebbé tegyék, hogy a gyermekek számára könnyen kezelhető, szállítható és parkolható legyen. A futóművek alatti tartócsöveket közelebb hoztuk egymáshoz, hogy éles kanyarokban ne legyenek útban és ne súrolják az útfelületet. Az alatta lévő tágas lábtartó csökkenti a pattogás okozta feszültséget, és fokozza a lovaglás örömét.

Mau-Emoji-12314-image-02-full.webp

Fő paraméterek

 • A Yedoo Kids markolatok mérete jól illeszkedik a gyermekek kezéhez, és a megerősített és szélesített végek védik a gyermekek kezét lovaglás közben és esés esetén.
 • A Tektro Junior fékkarok könnyen kezelhetők, rövid és sima úttal rendelkeznek, és állítható távolságban vannak a kormánytól.
 • Fényvisszaverő elemek találhatók a kormányborításon és a gumiabroncsok oldalán is.
 • Az optimális nyomtávú Kenda Kontact gumiabroncsok biztonságosan kezelik az összes útfelületet (aszfalt, macskakő és könnyebb terep), alacsony gördülési ellenállással rendelkeznek, és 5,5 bar nyomásig felfújhatóak.
 • A kormány formája és méretei a versenyzők életkorának megfelelően vannak méretezve.
 • A Neco minőségi fejegységét zökkenőmentes működés és hosszú élettartam jellemzi.
 • A HJC egyfalú felnik növelik a biztonságot. A kiváló minőségű alumínium felnik könnyűek, erősek és tartósak.
 • A kúpos csapágyazású Joytech acélcsapágyak biztosítják a kerekek sima futását és a kényelmes utazást.
 • A Tektro Alloy fékek a robogó általános biztonságának alapját képezik. Ezeket rövid működésű gyermekfékkarok egészítik ki, amelyek könnyen kezelhetők, és hozzájárulnak a még nagyobb biztonsághoz.
 • A keskenyebb keréktárcsák (74 mm széles) mindkét keréken nagyobb helyet biztosítanak a versenyzőnek, és kiküszöbölik a lehetséges bokasérüléseket.
 • Biztonságosan vezesse a fékkábelt, hogy az ne álljon ki vagy hajoljon meg sehol, és a fék hibátlanul tudja ellátni a funkcióját.
 • A tágas Yedoo lábtartó rengeteg helyet biztosít a kényelmes utazáshoz. A csúszásmentes felület hozzájárul a biztonságos közlekedéshez még olyan nehéz körülmények között is, mint a nedves, leveles, sáros talaj.
 • A sárvédők felszerelésének előkészítése
 • Az összecsukható állvány, amely teljesen a vázszerkezetbe van integrálva, biztosítja a robogó stabil parkolását. Nyugalmi helyzetben csak minimálisan befolyásolja a robogó járhatóságát a terepen.
 • Előkészítés a palacktartóhoz
 • Az EN 14619 szabvány szerint


Mau-Emoji-12314-dimensions-full.webp

Tartós

A Yedoo márka nemcsak gyárt robogókat, hanem szenvedélyesen teszteli is őket, hiszen tudja, hogy megbízhatóak - akár munkába menet, akár szabadidőben, versenyeken, robogós expedíciókon, kutyasétáltatáskor vagy a játszótéren. És mivel a kezüket is tűzbe teszik értük, úgy döntöttek, hogy a teljes garanciát 3 évre hosszabbítják meg.

3-roky-1200x630-stred-xl-0002-3-.webp

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést