47795

WinnWell Top Corner 2-Pack Cél lövészethez

ID {{ productCode }}

A WinnWell Top Corner lövőcél javítja a hokisok lövési képességeit. A javuló lövészet teljes mértékben látható lesz az éles mérkőzéseken.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 47795

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
WinnWell  Top Corner 2-Pack  Cél lövészethez

WinnWell Top Corner 2-Pack Cél lövészethez

4.820 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa Cél
Alkalmasság sportolásra hoki, inline hoki, jégkorong
Úticél a cél érdekében
Kompatibilitás labdalövéshez, koronglövéshez
Méretek 31 × 31 cm
Szín fekete
Anyag poliészter, PVC
A rögzítés módja Tépőzáras

Ismertetés

AWinnWell Top Corner céltábla napjaink prémium edzőberendezése. Gyakorlatilag minden hokikapuhoz rögzíthető. Ezt az előnyt az teszi lehetővé, hogy szinte minden paraméterű hokiszentélyszerkezeten való elhelyezésre alkalmas rugalmas hüvelyek léteznek. Az illeszkedés professzionális színvonalú. A tépőzáras rögzítők jelenléte felgyorsítja az egész kivitelezést.

Lelőni tárgy engedélyezett

A lövészet gyakorlása még soha nem volt ilyen egyszerű és szórakoztató. Azok a játékosok, akik a kemény meccseken látják a hokiban a céljukat, meg fogják változtatni a véleményüket az unalmas edzésegységekről. A céltábla tartós ponyvából készült. Az anyag fáradása és károsodása nem jelent problémát. A játékos szórakozás közben javítja a penge által kibocsátott lövedékek paramétereit. A céltábla 31 × 31 cm-es méretekkel büszkélkedhet, és a játékost elit gyilkossá teszi .

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést