1419280

Wilson Shift 99 V1 Roland Garros 2024 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 300 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm, Pontos fejméret 639 cm2 (99 in2), Húrozási sűrűség 16 x 20

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419280

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Shift

Wilson Shift 99 V1 Roland Garros 2024  Teniszütő

Wilson Shift 99 V1 Roland Garros 2024 Teniszütő

96.620 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Shift
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 639 cm2 (99 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség 23,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 317
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 67
Használt alapcsomagolás Wilson Pro Performance
Ajánlott kötési feszültség 21.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség Erősség
Szín fekete

Ismertetés

Teniszütő Wilson Shift 99 V1 Roland Garros 2024 a leghíresebb agyagtorna - Roland Garros - dizájnjában, az új generáció haladó játékosainak, a pörgés, az erő, a precizitás és az irányítás ultramodern kombinációjával. Bemutatkozik a Shift 99! Ezzel az ütővel a Wilson kiadja a 2023 februárjában kiadott Wilson Labs Project Shift 99 300 prototípus hivatalos kozmetikai verzióját. A legjobb edzők és elit játékosok széleskörű visszajelzései alapján kifejlesztett Shift 99 ütő egyesíti a nyers sebességet a pörgést fokozó pontossággal és nagyszerű érzéssel.

A Shift ütő motorháztetője alatt grafitszálak találhatók, amelyeket gondosan úgy terveztek, hogy segítsék az ütőt úgy meghajlítani, hogy az kiegészítse a modern játék függőleges mechanikáját (gondolj a pörgésre). A lenyűgöző zsebre helyezés mellett a Shift gyors lendítő súlya kiválóan alkalmas futás közbeni ütésre vagy gyors reagálásra a hálónál. Összességében ez egy ultramodern választás középhaladó és haladó játékosok számára, akik sokoldalú ütőt szeretnének egy modern tenisz stílushoz, amely nem fukarkodik a tapintással.

A keret egyedi hajlítása

Amikor az új Shift ütőkön dolgoztak, a Wilson Labs fejlesztőcsapata a váz úgynevezett oldalirányú (függőleges) hajlítására összpontosított. Eddig a teniszipar vállalatai figyelmen kívül hagyták ezt, és inkább az ütő vízszintes hajlítására (előre ható erőre) összpontosítottak. A tenisz modern világában azonban egyre nagyobb hangsúlyt kap a labda forgása (pörgés).

A szabadalmaztatott 3D Arc technológia, amelyet számítógépes szimulációk és mesterséges intelligencia segítségével fejlesztettek ki, új funkciókat ad a Shift ütőknek, amelyek lehetővé teszik az ütés, a pontosság, az erő, a pörgés, az irányítás és az általános játékosság (érzés) meglepő kombinációit.

Az edző szava

Az új Wilson Shift 99 V1 ütők egyedi jellemzője az ütés, a pontosság, a pörgés, a lökethossz és a szögek felfoghatatlan kombinációja. A váz 3D Arc technológiával történő oldalirányú hajlítására összpontosító fejlesztésnek köszönhetően az ütő dinamikusabban viselkedik a kézben, miközben megőrzi viszonylag nagy merevségét. A labdák így tovább repülnek, ugyanakkor hatalmas pörgési potenciállal rendelkeznek, ami kívülről visszahelyezi őket a pályára. Amikor első pillantásra úgy tűnik, hogy a labda messze túl fog repülni az alapvonalon, csodával határos módon a pályára esik. Ugyanígy az ütő meglepő szögeket és kilökődéseket hozhat létre. Az ütő így segít a középhaladó játékosoknak a versenyszintig hasonló teljesítmény elérésében, mint a játékosoké.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -


Technológia (1)

Wilson 3D Arc

Több pörgés és irányítás

A Wilson által kifejlesztett szabadalmaztatott 3D Arctechnológia lehetővé teszi, hogy az ütő oldalirányban rugalmas legyen és támogassa a forgást , miközben merev marad a maximális teljesítmény érdekében.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést