Wilson Pro Staff CV 2022 Squash-ütő

ID {{ productCode }}

A Wilson Pro Staff CV 2022 squash-ütőt igényes és tapasztalt játékosok számára tervezték, akik a játék technikai megközelítése során a pontosságra helyezik a hangsúlyt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 186892

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 62.041 Ft

Tulajdonságok

Technológia Wilson Double Holes, WILSON Countervail
Éves begyűjtések 2022
Az ütő tényleges súlyának osztályozása: Súlykategória - 1. osztály
1. osztály: 120 - 150 g
("Ultra könnyű ütő")
123 g
140 g
Az ütő tényleges egyensúlyának osztályozása Egyensúly kategória - 3. osztály
3. osztály: 356 - 365 mm
("Center balance")
352 mm
362 mm
At ütő hossza 682 mm
485 cm2
Mátrix fűzésminta Műszaki koncepció (14 x 18)
Keret típusa A tengely ("nyakkeret")
Felhasznált 100% Grafit
Sorozat megnevezése Wilson Pro Staff
Felhasznált húr Wilson Sensation Strike
Játékstílus Technikai játékstílus ritmusváltásokon és hosszú cseréken alapul

Ismertetés

A Wilson Pro Staff CV 2022 squash-ütőt igényes és tapasztalt játékosok számára tervezték, akik a játék technikai megközelítése során a pontosságra helyezik a hangsúlyt. Ez a váz a Wilson termékcsalád legjobban kezelhető ütője, és Countervail® technológiával rendelkezik, amely maximalizálja az energiát és elnyeli a rezgéseket, így kényelmesebb érzést nyújt az ütésnél. A squashjátékosok kezének tehermentesítését szolgálja azáltal, hogy elnyeli a rezgéseket, amikor a labda a húrral érintkezik. Ez az ütő a Compact Yoke technológiával rendelkezik a nagyobb pontosság érdekében, és az irányíthatóság csúcsát képviseli a jól bevált Pro Staff sorozatban.

Jellemzők:

  • A Countervail rendszer a labda energiáját a kar helyett a keretbe irányítja, így maximalizálva a játékos energiáját és csökkentve a játékos fáradtságát.
  • A Double Holes Grommet technológia nagyobb húrmozgást tesz lehetővé a sweetspot növelése érdekében.
  • A Compact Yoke technológia növeli a pontosságot
  • Az Exact Tack precíziós markolat a tapadás és a kényelem tökéletes kombinációjával rendelkezik az optimális fogás érdekében.

Technológia (2)

Wilson Double Holes

Vibráció és kényelem

Az úgynevezett Double Holes húrgyűrűk nagyobb átmérője lehetővé teszi, hogy nagyobb ütéssel üthessünk labdákat. Ugyanakkor jobb ütéselnyelést és ezáltal kényelmesebb érzést biztosít játék közben.

A technológia részletesen

WILSON Countervail

Ha nem tudod, add hozzá

Kiadják a térded a fáradtságtól, és kinyomod az erőd utolsó maradványait is? Semmi gond, a Countervail technológiával továbbra is kézben tarthatod, hogy hova kerül a labda. A vadonatúj, szabadalmaztatott anyag magára vállalja a felelősséget a labdába fektetett energiáért, így Ön tovább marad a csúcsán.

A statisztikák unalmasak, de értékes adatokkal rendelkeznek

A többi Wilson ütőmodellhez képest akár 10%-kal több energiát takaríthat meg, ami azt jelenti, hogy 11%-kal több labdát fog eltalálni. Ha nagyon fáradtnak érzed magad, elveszíted a koncentrációt, erőt veszítesz és a golyók kirepülnek. A Countervail segítségével azonban 40%-kal jobb ütéskontrollt kapsz ebben a helyzetben, és nem erőltetsz annyi hibát. A 30%-kal csökkentett vibráció szintén segít csökkenteni a fáradtságot.

A Tour de France-on pilóták és kerékpárosok használják

Bár a Countervail még csak most lép be a teniszpályákra, más szektorokban már sikerült babérokat aratnia. Szélsőséges körülmények között használja a repülőgépipar, és a Tour de France versenyzői a legbrutálisabb szakaszokban használják a technológiát a kerékpárvázukban, hogy csökkentsék a fáradtságot és energiát takarítsanak meg.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést