155465

Wilson Clash 100 v2.0 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 295 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 155465

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Clash

Wilson Clash 100 v2.0  Teniszütő

Wilson Clash 100 v2.0 Teniszütő

74.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Clash
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 295 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 24,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 313
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 57
Használt alapcsomagolás Wilson Pro Performance
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 27.0 kg
A termék katalógusszáma WR074011U
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség comfort
Szín piros, fekete

Ismertetés

A Wilson Clash 100 v2.0 teniszütő haladó játékosok és ambiciózus juniorok számára, kivételes rugalmassággal és robbanékony erővel a továbbfejlesztett FortyFive technológiának köszönhetően. A forradalmi Clash ütő második generációja továbbfejlesztett karbon leképezést hoz magával a váz nagyobb stabilitása érdekében, miközben megmarad a példa nélküli rugalmasság. Az új vízszintes, függőleges és torziós hajlítási technológiák segítik a játékost a különböző lengésszabályozásban.

A 16%-kal magasabb sweetspot akkor sem hagy cserben, ha nem vagy a legjobb formádban. A 16x19-es kötésminta kiváló kényelemmel gondoskodik a pörgésről.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.


(R)evolúció másodszor

A forradalmi Clash modell utódja nemcsak lenyűgöző ütőerejével sokkol, anélkül, hogy elveszítené az irányítást, hanem megjelenésével is. A Clash 100, Clash 100 PRO és Clash 98 csúcsmodellek dombornyomott Clash felirattal vannak ellátva az ütőkereten. Ez a teljesen egyedi, a teniszvilágban eddig még soha nem látott funkció egy merész lépés a Wilson részéről, amely tovább növeli az ütő egyediségét.

Az extravagáns színösszeállítású eloxált elasztikus infravörös színű gumírozott kerettel kombinálva azonnal felkelti a kíváncsi bámészkodók figyelmét.

Környezetbarát

Az ütő műanyag részei, mint például a felső vázborítás, a húrcsapágyak és a nyél végsőkupakja környezetbarát Agiplast anyagból készültek. Biológiailag lebomló és nem károsítja a természetet.

Mint az ostorcsattogás

A piacon kapható legrugalmasabb teniszütő második generációja kissé módosított belsővel érkezik a jobb stabilitás és a nagyobb sweetspot érdekében. A legkelendőbb 100-as változat ismét egy nagyon dinamikus és ütésbarát ütő. Hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a 100 PRO versenyváltozata, de lényegesen egyszerűbb a használata. Ezt érezni fogja a lendítési sebességben, amely a 310 mm-es egyensúlynak köszönhetően olyan könnyű, amilyen könnyű lehet egy ütő lendítése. Az extra rugalmas váznak köszönhetően az ütő úgy viselkedik, mint egy ostor, amely extra energiát ad a labdának. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan tud repülni egy ilyen könnyű ütő, és ugyanakkor milyen jól kezeli az ütő az agresszív ellenfél blokkolt ütéseit. A fonáshoz való hozzáférés is kiváló, ami a nyitottabb 16x19-es szövésmintának köszönhetően valamivel jobb, mint a 100 PRO változatnál. Ez nem egy olyan ütő, amellyel szerva-volley stílusban fogsz játszani, de ha mégis a hálóhoz mész, gyors ütéskontrollal és kellemes érzéssel jutalmaznak. Ez még hangsúlyosabb, ha lágyabb szövést használunk. Kipróbáltam az ütőt Luxilon Smart 22/21 kg-os ütővel, és nagyon érdekes volt látni, hogy milyen jól játszik ez a beállítás pl. a stop röplabdáknál vagy az alapvonalról indított rövid ütéseknél. Összességében az ütő szép benyomást kelt bennem, ami különösen a lányok és hölgyek közönségét fogja izgatni haladó és klubszinten, egészen a versenyzési ambíciókig. A váz módosítására is sok lehetőség van a fejhez súlyok hozzáadásával, valamint az ütő általános ütőerejének és stabilitásának növelésével.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

Wilson Horizontal Bending

Hagyományos labdaszabályozás

A hagyományos vízszintes lengésvezetéssel rendelkező játékosok számára a Horizontal Bending technológia létezik. Ez biztosítja az ütő számára a piacon elérhető legjobb hajlítást, és javítja a labda irányítását közvetlen (egyenes) ütésnél, különösebb pörgés nélkül.

A technológia részletesen

Wilson FortyFive

Kapcsolat a labdával

A szabadalmaztatott FortyFive° technológia növeli a keret rugalmasságát és stabilitását, hogy jobban összekapcsolt érzést keltsen a labdával való érintkezéskor. A technológia támogatja a versenyző játékosok modern swing vezetését, amely függőleges irányban történik.

A technológia részletesen

Wilson Torsional Bending

Stabilabb, mint valaha

A Torsional Bending ütőváz szabadalmaztatott karbon leképezése segít a teljes szerkezet stabilizálásában, amikor rosszul ütik el a labdát a sweetspoton kívül. Így teljes mértékben arra koncentrálhat, ami a pályán történik, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a kezében lévő ütő bajt okozna.

A technológia részletesen

Wilson Vertical Bending

Támogatja a modern hintát

A Vertical Bending technológia segítségével a labda tovább marad a húrokon, így jobban irányítható, jobban érezhető és foroghat. Ez a technológia a modern függőleges lengésvezetést szolgálja.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést