157056

Kedvezményes Grand Slam: rolandgarros_23

Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2022 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2022 teniszütő haladó játékosok és ambiciózus játékosok számára, kivételes rugalmassággal és robbanékony erővel a továbbfejlesztett FortyFive technológiának köszönhetően.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 157056

13% kedvezmény

Kedvezményes Grand Slam
7 nap
5
0
55

Kuponkód:
rolandgarros_23
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 104976 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 104.976 Ft

A modell további ajánlatai Clash

Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2022  Teniszütő

Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2022 Teniszütő

119.990 Ft
104.976 Ft
Spórolsz 15.014 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 104.976 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Clash
Technológia Wilson Parallel Drilling, Wilson Torsional Bending, Wilson Vertical Bending, Wilson Horizontal Bending, Wilson FortyFive
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály 295 g, közepes nehéz ütőkközepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 295 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 24,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 301
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 57
Használt alapcsomagolás Wilson Premium Leather
Ajánlott kötési feszültség 23.0 - 27.0 kg

Cikkeket készítettünk, hogy segítsünk kiválasztani

Ismertetés

A Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2022 teniszütő haladó játékosok és ambiciózus játékosok számára, kivételes rugalmassággal és robbanékony erővel a továbbfejlesztett FortyFive technológiának köszönhetően. A forradalmi Clash ütő második generációja továbbfejlesztett karbon leképezést hoz magával a váz nagyobb stabilitása érdekében, miközben megmarad a példa nélküli rugalmasság. Az új vízszintes, függőleges és torziós hajlítási technológiák segítik a játékost a különböző lengésszabályozásban.

Ez a modell egy különleges kiadás a 2022-es Roland Garros salakos Grand Slam-verseny színeiben, bőr alapmarkolattal.

A 16%-kal magasabb sweetspot akkor sem hagy cserben, ha nem vagy a legjobb formádban. A 16x19-es kötésminta kiváló kényelemmel gondoskodik a pörgésről.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.


(R)evolúció másodszor

A forradalmi Clash modell utódja nemcsak lenyűgöző ütőerejével sokkol, anélkül, hogy elveszítené az irányítást, hanem megjelenésével is. A Clash 100, Clash 100 PRO és Clash 98 csúcsmodellek dombornyomott Clash felirattal vannak ellátva az ütőkereten. Ez a teljesen egyedi, a teniszvilágban eddig még soha nem látott funkció egy merész lépés a Wilson részéről, amely tovább növeli az ütő egyediségét.

Az extravagáns színösszeállítású eloxált elasztikus infravörös színű gumírozott kerettel kombinálva azonnal felkelti a kíváncsi bámészkodók figyelmét.

Környezetbarát

Az ütő műanyag részei, mint például a felső vázborítás, a húrcsapágyak és a nyél végsőkupakja környezetbarát Agiplast anyagból készültek. Biológiailag lebomló és nem károsítja a természetet.

Mint az ostorcsattogás

A piacon kapható legrugalmasabb teniszütő második generációja kissé módosított belsővel érkezik a jobb stabilitás és a nagyobb sweetspot érdekében. A legkelendőbb 100-as változat ismét egy nagyon dinamikus és ütésbarát ütő. Hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a 100 PRO versenyváltozata, de lényegesen egyszerűbb a használata. Ezt érezni fogja a lendítési sebességben, amely a 310 mm-es egyensúlynak köszönhetően olyan könnyű, amilyen könnyű lehet egy ütő lendítése. Az extra rugalmas váznak köszönhetően az ütő úgy viselkedik, mint egy ostor, amely extra energiát ad a labdának. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan tud repülni egy ilyen könnyű ütő, és ugyanakkor milyen jól kezeli az ütő az agresszív ellenfél blokkolt ütéseit. A fonáshoz való hozzáférés is kiváló, ami a nyitottabb 16x19-es szövésmintának köszönhetően valamivel jobb, mint a 100 PRO változatnál. Ez nem egy olyan ütő, amellyel szerva-volley stílusban fogsz játszani, de ha mégis a hálóhoz mész, gyors ütéskontrollal és kellemes érzéssel jutalmaznak. Ez még hangsúlyosabb, ha lágyabb szövést használunk. Kipróbáltam az ütőt Luxilon Smart 22/21 kg-os ütővel, és nagyon érdekes volt látni, hogy milyen jól játszik ez a beállítás pl. a stop röplabdáknál vagy az alapvonalról indított rövid ütéseknél. Összességében az ütő szép benyomást kelt bennem, ami különösen a lányok és hölgyek közönségét fogja izgatni haladó és klubszinten, egészen a versenyzési ambíciókig. A váz módosítására is sok lehetőség van a fejhez súlyok hozzáadásával, valamint az ütő általános ütőerejének és stabilitásának növelésével.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

Wilson Torsional Bending

Stabilabb, mint valaha

A Torsional Bending ütőváz szabadalmaztatott karbon leképezése segít a teljes szerkezet stabilizálásában, amikor rosszul ütik el a labdát a sweetspoton kívül. Így teljes mértékben arra koncentrálhat, ami a pályán történik, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a kezében lévő ütő bajt okozna.

A technológia részletesen

Wilson Vertical Bending

Támogatja a modern hintát

A Vertical Bending technológia segítségével a labda tovább marad a húrokon, így jobban irányítható, jobban érezhető és foroghat. Ez a technológia a modern függőleges lengésvezetést szolgálja.

A technológia részletesen

Wilson Horizontal Bending

Hagyományos labdaszabályozás

A hagyományos vízszintes lengésvezetéssel rendelkező játékosok számára a Horizontal Bending technológia létezik. Ez biztosítja az ütő számára a piacon elérhető legjobb hajlítást, és javítja a labda irányítását közvetlen (egyenes) ütésnél, különösebb pörgés nélkül.

A technológia részletesen

Wilson FortyFive

Kapcsolat a labdával

A szabadalmaztatott FortyFive° technológia növeli a keret rugalmasságát és stabilitását, hogy jobban összekapcsolt érzést keltsen a labdával való érintkezéskor. A technológia támogatja a versenyző játékosok modern swing vezetését, amely függőleges irányban történik.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést