99547

Warrior Ritual V2 E+ Kompozit kapus hokiütő, Haladó

ID {{ productCode }}

A Warrior Ritual V2 E+ Intermediate kapusbot újdonság a 2021/2022 szezonra. Ez a Ritual V2 sorozat második legalacsonyabb modellje.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 99547

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 40300 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 40.300 Ft

A modell további ajánlatai Ritual

Warrior Ritual V2 E+  Kompozit kapus hokiütő, Haladó

Warrior Ritual V2 E+ Kompozit kapus hokiütő, Haladó

74.090 Ft
40.300 Ft
Spórolsz 33.790 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 40.300 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Ritual
Technológia Warrior SlideGrip
Kategóriák életkor szerint Intermediate
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Szezon 2021/22
Kick point közepes rúgópont
Csúszásgátló technológia Warrior SlideGrip brankář

Ismertetés

A Warrior Ritual V2 E+ Intermediate kapusbot újdonság a 2021/2022 szezonra. Ez a Ritual V2 sorozat második legalacsonyabb modellje. Ifjúsági kapusok számára készült.  A Vibex Lite technológia csökkenti a játék közbeni rázkódás és rezgés érzését . Amikor a korong az ütődhöz kerül, nem kell aggódnod amiatt, hogy az ütőd bizsereg a kezedben.

A bot kialakítása tökéletesen kiegyensúlyozza a tartósságot és a teljesítményt. A profil a bot közepén lévő hajlítás maximalizálja a lövés erejét, így nem kell aggódnod, hogy az ellenfél erőjátékában próbálsz gólt szerezni. A Grip bot lehetővé teszi, hogy kezed tökéletesen mozogjon a boton csúszás nélkül - így a korongkezelés pontosabb lesz, mint valaha. A Minimus Carbon technológia nagyobb szilárdságot biztosít a botnak .


Az Impact rostréteg a megnövelt tartósságot biztosít a szárnak. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a kemény golflövések már az első edzésen eltörik az ütőjét. A Twin Spar lapát megerősítése nagyobb stabilitást garantál a oldalon. A lapát és a penge tiszta és fényes kialakítása nagyszerű kiegészítője a bot amúgy is nagyon jó minőségű jellemzőinek. 

A L (normál védő) 23,5 hüvelykes méretben és háromféle színben kapható: fehér-kék, fehér-piros és fehér-fekete. Az R (reverse guard) változat fekete, ezüst vagy fehér és kék színben, 23,5 hüvelykes méretben kapható.

Technológia (1)

Warrior SlideGrip

Sima átmenet

Vannak a piacon rosszul elhelyezett markolatú jégkorongütők. Tudod, éppen most passzoltál a csapattársaidhoz, vagy egy pokecheck-ből jössz vissza, és a lyukasztód megakad a tengely markolatán, ahogy átállsz a kiindulási helyzetbe. A SlideGrip technológia tökéletes fogást biztosít a keresztrúd nyakánál, és fogazott textúrája nem akadályozza a kezek mozgását, amikor a legnagyobb szükség van rá. A tengelyen lévő bordázat biztosítja a leggyorsabb csúszást.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést