1431579

Warrior Rise Senior Sípcsontvédő

ID {{ productCode }}

Sípcsontvédő - Senior, Amatőr versenyek, Modellsor Rise, Védelmi fokozat fokozott, Vágja egyetemes, Sípcsontvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection, Vádlivédő New lightweight, molded calf guards, Rögzítő rendszer Lay Flat Straps

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1431579

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Rise

Warrior Rise  Senior Sípcsontvédő

Warrior Rise Senior Sípcsontvédő

33.310 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
A játékos teljesítményosztálya Amatőr versenyek
Modellsor Rise
Szezon 2024/2025
Védelmi fokozat fokozott
Vágja egyetemes
Technológia Warrior Premium protection
Sípcsontvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection
Térdvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection
Vádlivédő New lightweight, molded calf guards
Rögzítő rendszer Lay Flat Straps
Termék típusa sípcsontvédő
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A(z) Sípcsontvédő Warrior Rise Senior jégkorongos lábszárvédők kezdő szintű gyerekek számára. A védőfelszerelések nemcsak a sípcsontot, hanem a vádlit is védi. Mindenekelőtt elölről és oldalról az egész térdet körbeölelik, és leérnek a comb alsó részéig, amelyet a nadrág már nem véd mozgás közben.

A gyermekek így maximálisan védve vannak az alsó végtagok sérüléseitől, ezért a lábszárvédők kiválasztását nem szabad alábecsülni. Válassz nekik tehát megfelelő lábszárvédőket a védelmi szint és a teljesítményosztály szerint.

Több mint alapszintű védelem

A(z) Warrior Rise lábszárvédők tökéletesen alkalmasak az amatőr jégkoronghoz. Ha rendszeresen vagy jégen, és a korongok nagy gyakorisággal repülnek a lábad körül, akkor többre van szükséged, mint alapszintű védelemre.

Ellenáll a sípcsontot, vádlit és térdet ért ütéseknek

A(z) Warrior Rise lábszárvédő védelmi szintje fokozott. Ha tehát a játék során nyomás alatt vagy, és a védők nem kímélnek, jobb védelemre van szükséged, nemcsak a sípcsontod és a vádlid, hanem különösen a térded számára. Szóval erősítsd meg a tested, számíts a becsapódásra, és sértetlenül megúszod a küzdelmet.

Fogadj a biztonságra

A(z) Warrior Rise lábszárvédők univerzális szabással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a térd és a lábszár területén szélesebb szabású védőpárnákkal rendelkeznek, és garantáltan biztonságosak.

Technológia (1)

Warrior Premium protection

Kifinomult védelmi rendszer

A Premium Protection védőhab formájában lévő speciális töltet és a tartós beültetett pajzs csillapítja az ütéseket és ütéseket.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést