1431561

Warrior Alpha Pro Senior Vállvédők

ID {{ productCode }}

Vállvédők - Senior, Profi jégkorong, Modellsor Alpha, Védelmi fokozat magas , Vágja Anatómiai, Vállpárna Low-profile contoured shoulder cap, Mellkas New jacket design with compression molded EVA IMPAX foams added in key impact zones and out floating spine and sternum pads, Vissza Compression molded EVA IMPAX foam

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1431561

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Alpha

Warrior Alpha Pro Senior Vállvédők

Warrior Alpha Pro Senior Vállvédők

66.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Modellsor Alpha
Termék típusa vállvédő
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Szezon 2024/2025
Szín zöld, fekete, fehér
Védelmi fokozat magas
Vágja Anatómiai
Vállpárna Low-profile contoured shoulder cap
Mellkas New jacket design with compression molded EVA IMPAX foams added in key impact zones and out floating spine and sternum pads
Gerincvédő EVA Impax foam
Vissza Compression molded EVA IMPAX foam
Kulcscsont védő Compression molded EVA IMPAX foam
bicepsz védő Cumstomizable strap lengthson the biceps
Technológia Warrior Dynamic Ventilation, Warrior Max Protect, Warrior Cap Design
Állítható hosszúságú bicepsz védelem Igen

Ismertetés

A(z) Vállvédők Warrior Alpha Pro Senior jégkorongos vállvédő felnőtt jégkorongosok számára. A vállvédő méretének meghatározásakor figyelembe kell venni a játékos magasságát és súlyát a mérettáblázatok szerint.

A mellény nemcsak a mellkast, a törzset és a gerincet védi, hanem a kulcscsontokat, a vállakat, a bicepszet és a bordákat is. Ugyanakkor védelmet képez a belső szervek számára, ezért nagyon fontos, hogy ne becsüljük alá a védőfelszerelés méretének kiválasztását. A vállvédőnek a karokon lévő könyökvédőkhöz és a nadrágon lévő gerincvédőhöz kell csatlakozni. Ha már 100%-os védelmet élvezel, kezdj bele a játékba, és kezdd el osztogatni az ütéseket és a csapásokat.

Náhled videa

Használd a profi játékosok vállvédőit

A(z) Warrior Alpha Pro egyesíti magában a legjobbat, amit egy hokis vállvédőtől csak elvárhatsz. A profi hokisok vagy a legigényesebb hobbijátékosok vállvédő mellénye kibírja a legnagyobb intenzitású ütközéseket, eséseket is, és ráadásul rendkívül kényelmes. Így korcsolyázás közben nem húz-nyom, és élvezheted a szabadság érzését a jégen.

Vedd fel a páncélod és mehetsz a háborúba

A(z) Warrior Alpha Pro vállvédelmi szintje magas. Ezzel a vállvédő hokimellénnyel túlzás nélkül háborúba indulhatsz. A védőfelszerelés a gerincnél és a mellkason is elsőosztályú megerősítéssel rendelkezik. A csatlakozásuk 100%-os, és még az ellenfél védelmében lévő kétméteres óriásokkal való összecsapásokat is tudják kezelni. Ha fokozott intenzitású hokit játszol, valószínűleg nagyon magas szinten, akkor mindenképpen érdemes ilyen kidolgozott vállvédőket keresned.

Első a biztonság

A(z) Warrior Alpha Pro vállvédő anatómiai szabással rendelkezik. Az anatómiai szabásnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, így a vállak és a mellkas területén természetes formában kialakított, és megfelel, ha nagyobb szabadságot szeretnél mozgás közben.

Technológia (3)

Warrior Cap Design

Hangsúly a teljesítményre és a kemény ütések elnyelésére

A vállvédő alacsony profilú öntött szerkezete nagyon könnyű, és kiemeli a teljesítményt, és képes elnyelni a legkeményebb ütéseket is.

A technológia részletesen

Warrior Dynamic Ventilation

Tökéletes légáramlás

A mellény rengeteg szellőzőnyílással rendelkezik, hogy megakadályozza az izzadást és szárazon tartsa Önt még kemény címharcok során is.

A technológia részletesen

Warrior Max Protect

Lebegő protektorok habbal a kulcszónákban

A préselt EVA IMPAX habok olyan kulcszónákban vannak elrejtve, ahol ritkábban fordulnak elő ütközések. Ezenkívül a gerinc és a szegycsont védője lebegő, a hasi betét pedig kivehető, így a védő a maximális biztonságot nyújtja, ahol csak szükséges.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést