1370719

Warrior Alpha LX2 PRO Junior Kompozit hokiütő

ID {{ productCode }}

Kompozit hokiütő - Junior, Profi jégkorong, Modellsor Alpha, Flex (keménység) 30 40 50, Teljes hossza 150 cm (flex 50), 143 cm (flex 40), 138 cm (flex 30), közepesen alacsony rúgópont, A tengely profiljának geometriája kúp alakú, Csúszásgátló technológia igen

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1370719

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Alpha

Warrior Alpha LX2 PRO Junior Kompozit hokiütő

Warrior Alpha LX2 PRO Junior Kompozit hokiütő

61.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Junior
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Modellsor Alpha
Termék típusa játékos hokiütő
Szín Sárga, fekete
Anyag kompozit
Flex (keménység) 50, 40, 30
Szezon 2023/2024
Hossz (végtől a szegélyig) 137 cm (flex 50), 130 cm (flex 40), 125 cm (flex 30)
Teljes hossza 150 cm (flex 50), 143 cm (flex 40), 138 cm (flex 30)
Pengéjének hajlítása W03, W28
Kick point közepesen alacsony rúgópont
preferált forgatás Wrist Shot, Snap Shot
Kedvelt forgatási helyszín Kapuelőtér, Körök közötti tér
Technológia Warrior Sabre Taper, Warrior Ergo Shaft Shape, Warrior Minimus Carbon, Warrior Apex Grip Texture, Pattern Warrior W03+W28, Warrior Apex Grip, Warrior R.L.C. 188
A tengely profiljának geometriája kúp alakú
Csúszásgátló technológia igen
Pengék anyaga Warrior Fuelcore Ultra
Tervezés és tartóssági értékelés
10
A technológia értékelése
100
Húzólövés
100
Hatásos lövészet
10
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A Hokiütő úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényes játékosok igényeinek, akik minőségi és megbízható hokiütőt keresnek játékukhoz.

Ha Ön jégkorongozó, akkor biztosan izgatott lesz a Warrior hokiütők készítésénél alkalmazott hatékony technológiák miatt. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy nagyobb teljesítményt érjen el a jégen, és javítsa a játékot.


A játékos pontos lövései sok kapust meglepnek


A Sabre Taper technológia jobb botvezérlést biztosít, így pontosabban és erőteljesebben lőhet.


Legyen gyorsabb és pontosabb

A Fuelcore Ultra technológiák lehetővé teszik, hogy jelentősen javítsa a felvételi sebességet és teljesítményt a bot merevsége és súlya közötti optimális aránynak köszönhetően.


Sokat és még sok minden mást is elbír

A Minimus Carbon 25 felépítésének köszönhetően a játékos jól érzi a korongot játék közben, és könnyen kezelhető.


Tartósság és hosszú élettartam

Az RLC 122 felépítése jobb botvezérlést és jobb teljesítményt biztosít a különböző anyagokból és formákból álló rétegeknek köszönhetően.


Maximális irányítás és határozott fogás

Az Apex Grip Texture jobb fogást és irányítást biztosít a bot felett, így lövöldözés és korcsolyázás közben is jobban uralhatja a botot. A fogantyú és a szélek speciális kialakítása megkönnyíti a bot tartását és a játékos kezéhez való alkalmazkodást.


A Warrior Alpha LX2 PRO Junior hokiütő a könnyedség, a teljesítmény és a pontosság nagyszerű kombinációját kínálja a fiatal játékosok számára, akik a jégkorong következő szintjére szeretnének lépni.A kapura lövés sebessége és pontossága

A Hokiütő van egy középső rúgáspontja, ami azt jelenti, hogy a hajlítási pont a bot közepén található. Ez a kialakítás a sebesség és a lövési pontosság kiváló kombinációját biztosítja a játékosoknak. Az inflexiós pont ezen a területen történő elhelyezésével a játékosok könnyen alkalmazkodhatnak a különböző játékhelyzetekhez, és gyorsan megváltoztathatják játékukat.


Válassza ki a megfelelő keménységet és hajlítsa meg


Warrior W03

Warrior W03 kanyar

Enyhén ívelt penge lekerekített hegyével, amely a precíz passzokat teszi lehetővé. Alkalmas kapu előtti és fonáklövések eltalálására is.

Warrior W03

Warrior W28 kanyar

A W03-hoz képest szögletesebb a hegye, alacsonyabb a lapát lejtése és laposabb a lábfej első harmada. A penge gyors és pontos csukló- és alkarlövéshez alkalmas.

Warrior W03

A Warrior hajlítása M03

Ezt a fajta hajlítást a penge enyhe íve a bot fogantyúja felé jellemzi. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyen felemelhessék a korongot a talajról, és jobban irányítsák azt különféle manőverek és technikák során.

Technológia (7)

Warrior R.L.C. 188

Könnyű szerkezet tartós anyagokból

A Warrior a legjobb anyagokat választja ki, hogy rendkívül könnyű és tartós hokiütőket készítsen. R.L.C. A 188 a legújabb karbon kompozit technológiát hozza el. Kisebb sűrűségű szálakat és hőre lágyuló bevonatot kombinál epoxigyantával, ezáltal eléri a kívánt tulajdonságokat.

A technológia részletesen

Warrior Ergo Shaft Shape

Biztonságos fogás a klubon

A szár ergonomikus formája kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A bot tartása nagyon kellemes és mindenekelőtt megbízható. Nem fog könnyen kicsúszni a kezéből magától. Ez a Warrior Ergo Shaft Shape technológia, amely sokkal jobb lendületet és éles lövést biztosít. A vendég kapus rémálmokat fog okozni.

A technológia részletesen

Warrior Sabre Taper

Sebészileg precíz

A hokiütő egyedi kúpos formája sokkal nagyobb pontosságot biztosít. A bot gyorsabban hajlik, és azonnal pontos korongot küld. Ez a Warrior Sabre Taper márkájú technológia. A passzaid mindig pontosan a megfelelő címzettet találják meg, és a vendégkapuba küldött korongnak nagy esélye van a sikerre.

A technológia részletesen

Warrior Minimus Carbon

Könnyebb, mint korábban

A Minimus Carbon szénszálaknak köszönhetően a hokiütő még könnyebb, mint elődje. Ennek köszönhetően a koronggal való munka még könnyebb lesz, mint korábban, és egy kis gyakorlással tíz próbálkozásból kilencszer a fedél alá tudja emelni a korongot.

A technológia részletesen

Pattern Warrior W03+W28

Warrior W03Pattern Warrior W03

Enyhén ívelt penge lekerekített csúccsal, tökéletes a precíz passzoláshoz. Alkalmas a háló előtti lövések és a fonák ütések megpillantására is.

 

Warrior W03Pattern Warrior W28

A W03-as kanyarhoz képest hajlékonyabb hegyével, alacsonyabb pengelejtésével és laposabb lábfejével különbözik. A penge gyors és pontos csukló- és alkarlövéshez alkalmas.

A technológia részletesen

Warrior Apex Grip Texture

Jobb, mint a pillanatragasztó

A bot felületének különleges textúrája a ragacsos markolattal kombinálva maximálisan szilárd fogást biztosít. A játékosok így a lövésekre és a hurkákra koncentrálhatnak anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a bot kiesik a kezükből.

A technológia részletesen

Warrior Apex Grip

Mintha elakadt volna

A Warrior Apex Grip technológiának köszönhetően a hokiütő nem fog csak úgy kicsúszni a kezedből. A ragadós markolat segít a szilárd fogás elérésében. A passzok pontosabbak, a lövések élesebbek lesznek, és a bot elvesztése nélkül kerülhet ki a kapu előtti szűk helyekről.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést