1370778

Warrior Alpha LX2 MAX Intermediate Kompozit hokiütő

ID {{ productCode }}

Kompozit hokiütő - Intermediate, Profi jégkorong félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Modellsor Alpha, Flex (keménység) 55 63, Teljes hossza 159 cm (flex 55), 166 cm (flex 63), közepes rúgópont, A tengely profiljának geometriája kúp alakú, Csúszásgátló technológia igen

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1370778

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Alpha

Warrior Alpha LX2 MAX Intermediate Kompozit hokiütő

Warrior Alpha LX2 MAX Intermediate Kompozit hokiütő

66.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Intermediate
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Modellsor Alpha
Termék típusa játékos hokiütő
Szín zöld, fekete, szürke
Anyag kompozit
Flex (keménység) 63, 55
Szezon 2022/2023
Hossz (végtől a szegélyig) 145 cm (flex 55), 152 cm (flex 63)
Teljes hossza 159 cm (flex 55), 166 cm (flex 63)
Pengéjének hajlítása W03, W28
Kick point közepes rúgópont
preferált forgatás Wrist Shot, Snap Shot
Kedvelt forgatási helyszín Kapuelőtér, Körök közötti tér
Technológia Warrior Sabre Taper, Warrior Ergo Shaft Shape, Warrior Minimus Carbon UD, Warrior Fuelcore Blade, Warrior Apex Grip Texture, Warrior R.L.C. 133
A tengely profiljának geometriája kúp alakú
Csúszásgátló technológia igen
Pengék anyaga Warrior Fuelcore Blade
Tervezés és tartóssági értékelés
10
A technológia értékelése
100
Húzólövés
100
Hatásos lövészet
10
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A Hokiütő úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényes játékosok igényeinek, akik minőségi és megbízható hokiütőt keresnek játékukhoz.

Ha Ön jégkorongozó, akkor biztosan izgatott lesz a Warrior hokiütők készítésénél alkalmazott hatékony technológiák miatt. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy nagyobb teljesítményt érjen el a jégen, és javítsa a játékot.


A játékos pontos lövései sok kapust meglepnek

A Sabre Taper technológia jobb botvezérlést biztosít, így pontosabban és erőteljesebben lőhet.


Legyen gyorsabb és pontosabb

A Fuelcore-technológiák lehetővé teszik, hogy jelentősen javítsa a felvételi sebességet és teljesítményt a bot merevsége és súlya közötti optimális aránynak köszönhetően.


Sokat és még sok minden mást is elbír

A Minimus Carbon UD biztosítja a bot jobb szilárdságát és merevségét, lehetővé téve a bot jobb irányítását és irányítását.


Tartósság és hosszú élettartam

Az RLC kialakításnak köszönhetően A 133, amely különböző típusú szálak speciális kombinációiból készült, javítja a bot tulajdonságait, például a merevséget, a reakciót és a lövési pontosságot.


Maximális irányítás és határozott fogás

Az Apex Grip Texture jobb fogást és irányítást biztosít a bot felett, így lövöldözés és korcsolyázás közben is jobban uralhatja a botot.


Az Ergo Shaft Shape építőelem szilárd fogást és a korong jobb irányítását teszi lehetővé a fogantyú anatómiai formájának köszönhetően, amely alkalmazkodik a játékos kéz természetes formájához.Garantált sebesség és pontosság felvétel közben

Az a hely, ahol a bot a legjobban hajlik lövés közben, a bot középső részén található. Ez a rúgáspont gyors akcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a bot a lövés után nagyon gyorsan visszatér eredeti helyzetébe, így a játékosok nagy sebességet és pontosságot érhetnek el lövés közben. A középpozíciós kick point azoknak a játékosoknak való, akik szeretik a gyorsaságot és a pontosságot kombinálni lövés közben, és könnyen szeretnének alkalmazkodni a különböző játékhelyzetekhez. Ez a fajta rúgáspont olyan lövészek számára alkalmas, akik különböző típusú lövésekkel rendelkeznek, például csuklólövésekkel, hátralövésekkel és talajlövésekkel.


Válassza ki a megfelelő keménységet és hajlítsa meg


Warrior W03

Warrior W03 kanyar

Enyhén ívelt penge lekerekített hegyével, amely a precíz passzokat teszi lehetővé. Alkalmas kapu előtti és fonáklövések eltalálására is.

Warrior W03

Warrior W28 kanyar

A W03-hoz képest szögletesebb a hegye, alacsonyabb a lapát lejtése és laposabb a lábfej első harmada. A penge gyors és pontos csukló- és alkarlövéshez alkalmas.

Technológia (6)

Warrior R.L.C. 133

Szilárd és irányítható

A kiváló minőségű szénszálakat könnyűszálas technológiával és epoxigyantával kombinálták. Ily módon a hokiütő nagy ellenállást és könnyű kezelhetőséget biztosít.

A technológia részletesen

Warrior Fuelcore Blade

Keményebb lövések, jobb érzés és hosszabb kitartás

A hokiütő penge magja speciális Fuelcore polimerből készül, amely javítja a korongérzetet és a lövés hatékonyságát. A mag körüli kompozitot úgy dolgozták fel, hogy a penge erősebb és tartósabb legyen.

A technológia részletesen

Warrior Ergo Shaft Shape

Biztonságos fogás a klubon

A szár ergonomikus formája kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A bot tartása nagyon kellemes és mindenekelőtt megbízható. Nem fog könnyen kicsúszni a kezéből magától. Ez a Warrior Ergo Shaft Shape technológia, amely sokkal jobb lendületet és éles lövést biztosít. A vendég kapus rémálmokat fog okozni.

A technológia részletesen

Warrior Sabre Taper

Sebészileg precíz

A hokiütő egyedi kúpos formája sokkal nagyobb pontosságot biztosít. A bot gyorsabban hajlik, és azonnal pontos korongot küld. Ez a Warrior Sabre Taper márkájú technológia. A passzaid mindig pontosan a megfelelő címzettet találják meg, és a vendégkapuba küldött korongnak nagy esélye van a sikerre.

A technológia részletesen

Warrior Minimus Carbon UD

Nagy tartósság és botkitartás

A tengelyrúd könnyebb és erősebb, mint valaha. A szénszálak meghosszabbítják a bot tartósságát és növelik a bot tartósságát még az igényesebb meccshelyzetekben is. Mindez a Minimus Carbon UD technológiának köszönhető.

A technológia részletesen

Warrior Apex Grip Texture

Jobb, mint a pillanatragasztó

A bot felületének különleges textúrája a ragacsos markolattal kombinálva maximálisan szilárd fogást biztosít. A játékosok így a lövésekre és a hurkákra koncentrálhatnak anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a bot kiesik a kezükből.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést