Warrior Alpha LX Pro SR hokiütő

ID {{ productCode }}


A Warrior Alpha LX Pro SR a Warrior Alpha sorozat csúcsmodellje a 2021/2022-es szezonban. A Sabre Taper II technológia érzékeny lövést és nagyobb lövéspontosságot tesz lehetővé.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 97324

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 104.600 Ft

A modell további ajánlatai Alpha

Tulajdonságok

Modellsor Alpha
Technológia Warrior Minimus Carbon UD, Warrior Sabre Taper II, Warrior Apex Grip Texture, Warrior Ergo Shaft Shape, Warrior Fuelcore Blade, Warrior W03+W28
Kategóriák életkor szerint Senior
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális és profi jégkorong
Szezon 2021/22
Flex (keménység) flex 100, flex 85, flex 75, flex 65
Kick point közepesen alacsony rúgópont
Alkalmazott gyártási technológia Warrior Minimus Carbon,
A tengely profiljának geometriája Warrior Ergo Shaft Shape
Pengék anyaga és technológiája Warrior Fuelcore Blade
Csúszásgátló technológia Warrior Apex Grip Texture
Szín szürke

Ismertetés

A Warrior Alpha LX Pro SR a Warrior Alpha sorozat csúcsmodellje a 2021/2022-es szezonban. Különösen alkalmas profi jégkorongozók számára. A régóta kifejlesztett technológiáknak köszönhetően az ütése pontosabb és érzékenyebb lesz - akár gyakrabban üt a kék vonalról, akár a körök között gyorsan csuklóból lő.

Fontos jellemzők:

  • Alacsony hajlítási pont a gyors és olvashatatlan lövéshez
  • Nagyszerű botkezelés az Apex Grip Texture technológiának köszönhetően
  • Erősebb és tartósabb penge, mint valaha


Nagyszerű érzés minden játékhelyzetben

Nagyon erős és könnyű szénszálas kialakítás. Az ütő anyaga dinamikusabb és rugalmasabb, mint a korábbi modellek, ami kellemes érzést nyújt a játékosnak játék közben.


Maximális vezérlés és precizitás

A speciális Apex Grip Texture technológiának köszönhetően az ütő gyönyörűen illeszkedik a kezébe. A tapadós felület nagyszerű kezelhetőséget és maximális kontrollt biztosít a jégen zajló akciók felett.

Válassza ki a bot keménységét és a penge görbületét az Ön preferenciája szerint

A keménység tekintetében három lehetőség közül választhat: 65, 75, 85 vagy 100 flex. A pengeív W03 és W28 változatban kapható.


Technológia (6)

Warrior Minimus Carbon UD

A bot nagy ellenállása és tartóssága

A tengelycsap könnyebb és erősebb, mint valaha. A szénszálak meghosszabbítják a bot tartósságát és növelik a bot tartósságát még az igényesebb meccshelyzetekben is. Mindez a Minimus Carbon UD technológiának köszönhető.

A technológia részletesen

Warrior Sabre Taper II

Legyél bátor lövöldözős

A Sabre Taper II technológiának köszönhetően az alacsony hajlítási pontot az ellenfél kapujára indított pontos és erős lövedékkel kombinálva a lövés gyors és olvashatatlan. A lövés pontosabb ellenőrzése még soha nem volt itt.

A technológia részletesen

Warrior Apex Grip Texture

Jobb, mint a pillanatragasztó

A bot felületének különleges textúrája a ragacsos markolattal kombinálva maximálisan szilárd fogást biztosít. A játékosok így a lövésekre és a hurkákra koncentrálhatnak anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a bot kiesik a kezükből.

A technológia részletesen

Warrior Ergo Shaft Shape

Biztonságos fogás a klubon

A szár ergonomikus formája kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A bot tartása nagyon kellemes és mindenekelőtt megbízható. Magától nem csúszik ki könnyen a kezedből. Ez a Warrior Ergo Shaft Shape technológia, amely sokkal jobb lendületet és erőteljes lövöldözést biztosít. A vendég kapus rémálmokat fog okozni.

A technológia részletesen

Warrior Fuelcore Blade

Keményebb lövések, jobb érzés és hosszabb kitartás

A hokiütő penge magja speciális Fuelcore polimerből készül, ami javítja a korongérzetet és a lövési hatékonyságot. A mag körüli kompozitot megmunkálják, hogy a penge erősebb és tartósabb legyen.

A technológia részletesen

Warrior W03+W28

Warrior W03Warrior W03

Enyhén ívelt penge lekerekített hegyével, amely a precíz passzokat teszi lehetővé. Alkalmas kapu előtti és hátralövések eltalálására is.

Warrior W03Warrior W28

A W03 hajlásához képest hajlékonyabb hegyével, alacsonyabb pengelejtéssel és laposabb sarok első harmadával különbözik. A Penge gyors és pontos lövésre alkalmas csuklóval és csúzlival.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása