1431578

Warrior Alpha Lite Junior Sípcsontvédő

ID {{ productCode }}

Sípcsontvédő - Junior, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Modellsor Alpha, Védelmi fokozat fokozott, Vágja Anatómiai, Sípcsontvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection, Vádlivédő New lightweight, molded calf guards, Rögzítő rendszer Lay Flat Straps

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1431578

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Alpha

Warrior Alpha Lite Junior Sípcsontvédő

Warrior Alpha Lite Junior Sípcsontvédő

41.640 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Junior
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Modellsor Alpha
Szezon 2024/2025
Védelmi fokozat fokozott
Vágja Anatómiai
Technológia Warrior Premium protection
Sípcsontvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection
Térdvédő New lightweight, molded slash guards for added coverage and protection
Vádlivédő New lightweight, molded calf guards
Rögzítő rendszer Lay Flat Straps
Belső bélés kivehető
Termék típusa sípcsontvédő
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A(z) Sípcsontvédő Warrior Alpha Lite Junior jégkorongos lábszárvédők 10-15 éves korú gyermek jégkorongosok számára. De az életkor csak egy útmutató, fontosak a játékos fizikai adottságai, ezért elsősorban a mérettáblázat szerint válassz.

A védőfelszerelések nemcsak a sípcsontot, hanem a vádlit is védi. Mindenekelőtt elölről és oldalról az egész térdet körbeölelik, és leérnek a comb alsó részéig, ahol a nadrág már nem véd mozgás közben. Válassz tehát megfelelő lábszárvédőket a védelmi szint és a teljesítményosztály szerint.

Lábszárvédők, amelyekre számíthatsz a küzdelem során

A(z) Warrior Alpha Lite hokis lábszárvédők a teljesítményhokihoz. Ezek a védőfelszerelések már nagyon jó minőségű védelmet nyújtanak a sípcsont, a vádli és a térd számára. Így nem kell aggódni az esetleges ütközések miatt, amit lelkes hobbi játékosként is kihasználhatsz, ha hetente többször is jársz a jégre.

Ha ilyen gyakran jársz a jégen, a belső betét jobban elhasználódik. Ezért az ilyen szintű lábszárvédőknél találsz szellőzőnyílásokat, amelyek segítik a szellőzést, és nemcsak a kényelmet növelik, hanem meghosszabbítják a lábszárvédők élettartamát is.

Ellenáll a sípcsontot, vádlit és térdet ért ütéseknek

A(z) Warrior Alpha Lite lábszárvédő védelmi szintje fokozott. Ha tehát a játék során nyomás alatt vagy, és a védők nem kímélnek, jobb védelemre van szükséged, nemcsak a sípcsontod és a vádlid, hanem különösen a térded számára. Szóval erősítsd meg a tested, számíts a becsapódásra, és sértetlenül megúszod a küzdelmet.

Első a biztonság

A(z) Warrior Alpha Lite lábszárvédők anatómiai szabással rendelkeznek. Az anatómiai szabásnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, így a térd és a lábszár területén természetes formában kialakított, és megfelel, ha nagyobb szabadságot szeretnél mozgás közben.

Csatold le a bélést és szárítsd meg gyorsabban a felszerelésed

A(z) Warrior Alpha Lite hokis lábszárvédők kivehető béléssel rendelkeznek. Ezáltal a védőfelszerelés jobban és gyorsabban megszárad.

Technológia (1)

Warrior Premium protection

Kifinomult védelmi rendszer

A Premium Protection védőhab formájában lévő speciális töltet és a tartós beültetett pajzs csillapítja az ütéseket és ütéseket.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést