1369892

Victor A900 F AR Női teremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Victor A900 F AR női teremcipő egy tollaslabda, squash, tenisz és más beltéri sportok versenymodellje.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1369892

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 42.700 Ft
Victor  A900 F AR  Női teremcipő

Victor A900 F AR Női teremcipő

58.990 Ft
51.200 Ft
Spórolsz 7.790 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 42.700 Ft

Tulajdonságok

Technológia VICTOR LS-S, VICTOR Brace Tek, VICTOR Carbon Power, VICTOR Radiation, VICTOR Neo Duplex, VICTOR V-Durable+, VICTOR EnergyMax, VICTOR Resilient EVA, VICTOR Breathing, VICTOR V-Shape toe
Szín fehér
Éves begyűjtések 2022/23
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje verseny- és versenyfeladatok

Ismertetés

A Victor A900 F AR női teremcipő egy tollaslabda, squash, tenisz és más beltéri sportok versenymodellje. Kifejezetten a legrosszabb teljesítményekhez készültek, és teljes kényelmet biztosítanak.

Az LSS és a Bracetek technológia szilárd oldaltámaszt biztosít a legjobb stabilitás érdekében, a puha bélés pedig a legjobb kényelmet biztosítja. A felső részén található speciális gumírozott réteg növeli az ellenállást intenzív terhelések, ugrások és kitörések során.

NEO DUPLEX középtalp, dupla Energy Max talpbetét szerkezet a legjobb rezgéselnyelés érdekében. A talp speciális mintája tökéletesen tapad a pálya felületéhez, és támogatja az oldalirányú és függőleges mozgást a pályán.

Victor A900 F AR

Technológia (10)

VICTOR LS-S

Innovatív anyag

A cipő külseje sem hagy cserben. A cipő elején a gyártók az LS-S technológiára fogadtak, amely minden lépését támogatja. A kulcsszerepet itt az innovatív termoplasztikus poliuretán (TPU) játssza, amely nagy rugalmassággal és egyben kopásállósággal büszkélkedhet.

A technológia részletesen

VICTOR Brace Tek

Menj biztosra

Fontos, hogy a játék során magabiztosan érezze magát a cipőjében. Ebben támaszkodhat a Brace Tek technológiára, amely az anyag külső oldalsó megerősítésének köszönhetően nagyobb tartást és stabilitást biztosít a lábnak.

A technológia részletesen

VICTOR Carbon Power

Stabilitás minden helyzetben

Magabiztosnak fogja érezni magát séta és futás közben köszönhetően a háromdimenziós szénszálas Carbon Powernek, amely rögzíti a lábboltozatot és maximális stabilitást biztosít a lábnak.

A technológia részletesen

VICTOR Radiation

Mozogjon minden irányba

A talp atipikus mintájának köszönhetően a Radiation technológia lehetővé teszi, hogy tökéletesen tapadjon a felülethez. Ezért nem csak előre-hátra, hanem oldalra is fogsz korlátozás nélkül mozogni, és javítani fog a játékon.

A technológia részletesen

VICTOR Neo Duplex

Semmi sem fogja kibillenteni az egyensúlyából

A NEO DUPLEX technológia tökéletesen kiegyenlíti a láb egyes pontjaira ható nyomásokat és egyenletesen osztja el a testsúlyt. A 7°-os dőlésszögű dupla középtalp a mozgásbiomechanika elveinek megfelelő - így könnyebben megelőzhető a sérülés.

A technológia részletesen

VICTOR V-Durable+

Fokozott ellenállás

A V-Durable+ technológia védő felső réteget biztosít a hüvelykujj területén, amely rendkívül kopásálló. Ennek a technológiának köszönhetően a lábbelik általános tartóssága megnő.

A technológia részletesen

VICTOR EnergyMax

Az elasztikus anyag szétteríti az ütéseket

Az EnergyMax anyaga rendkívül rugalmas és elnyeli a játékból eredő összes ütést. Ráadásul az anyag nagyon tartós, erős és tökéletesen tartja a formáját. Képes leszel gyorsan reagálni a helyzetre, és nem fogsz elkésni sehol.

A technológia részletesen

VICTOR Resilient EVA

Kiváló minőségű anyag

A rendkívül ellenálló anyag sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, és egyben segít megőrizni a cipő megfelelő formáját. Ez kiváló cipőstabilitást és sokkal jobb lengéscsillapítást is biztosít.

A technológia részletesen

VICTOR Breathing

A légáteresztőbb annál kényelmesebb

Az egyedülálló légáteresztő réteg növeli az egész cipő szellőzését. Ez megkönnyíti a hőelvezetést, és kényelmesebb környezetet teremt a láb számára.

A technológia részletesen

VICTOR V-Shape toe

A cipő keskeny lábra van formázvaVictor V-Shape

A V-Shape megkönnyebbülést jelent a római típusú lábfejű sportolók számára, ahol a második lábujj hosszabb, mint a nagyujj, és a láb általános formája hegyesebb. A cipő felépítése csökkenti a felesleges helyet a lábujj területén, és igyekszik maximális kényelmet biztosítani.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést