31400 HUF

Uvex True CC Kerékpáros sisak

Az Uvex True CC kerékpáros sisak fehér és rózsaszín színben dupla Inmould héjszerkezettel rendelkezik, amely védelmet nyújt a sisak aljáról és hátuljáról.

Válassz színt

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 172048

Uvex  True CC  Kerékpáros sisak

Uvex True CC Kerékpáros sisak

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Nem nők
Szín fehér és rózsaszín
Tömeg 250 g

Ismertetés

Az Uvex True CC kerékpáros sisak matt kivitelben (CC = matt kivitel) fehér és rózsaszín színben, dupla Inmould héjszerkezettel rendelkezik, amely védelmet nyújt a sisak aljáról és hátuljáról.

Ez egy tömör polikarbonát héj EPS-habbal kombinálva, amely védelmet és kényelmet biztosít. Az EPS-habot közvetlenül a külső héjba fecskendezik, hogy egyetlen egységet alkosson. Ez a sisak a Monomatic komfortrendszerrel van felszerelve - egy kézzel rögzíthető az állon. Biztonságos illeszkedés a fejhez a 3D IAS 3.0 rögzítő rendszernek köszönhetően - a sisak magassága és szélessége állítható, így nem csak a maximális biztonságot, hanem a kényelmet is garantálja. A Fast Adapting System (FAS) rendszernek köszönhetően a pántok könnyen és zökkenőmentesen igazíthatók az arc pontos formájához. A sisak minden helyzetben biztonságosan a fejeden marad, és a pántok kényelmes helyzetben lesznek.

A maximális szellőzést 17 szellőzőnyílás biztosítja. Ez a sisak rovarhálóval is rendelkezik (a szellőzőnyílásokban található), egy speciális nyílással a lófarok számára és egy előkészítéssel a megvásárolható LED-lámpához. A sisak egy egyrészes funkcionális bélést is tartalmaz, amely kellemesen puha, és lehetővé teszi a könnyű eltávolítást és felhúzást.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést