Tollaslabda ütő Yonex Astrox 88S Pro

ID {{ productCode }}

-15 % Kuponkód: MARC23 Lejárati ideje: 3. 4.
{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} {{ currencyCode }}

A Yonex Astrox 88S Pro tollaslabda-ütő a tapasztalt és versenyző játékosok számára példátlan sebességet és pontosságot biztosít a kemény ütéseknél a pálya elejéről.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 121698

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 77.173 Ft

A modell további ajánlatai Astrox

Tulajdonságok

Modellsor Astrox
Technológia YONEX Rotational Generator System, YONEX Solid Feel Core, YONEX Energy Boost Cap Plus, YONEX Extra Slim Shaft, YONEX Aero-Box Frame, YONEX Namd, YONEX Isometric, YONEX Volume Cut Resin
Éves begyűjtések 2021/22
Ütő súlykategória (húrral) közepes (88 - 93 g)
88 g
Az ütő egyensúlya a fejhez ( 315 mm vagy több)
Ütő rugalmassága 6 Stiff (merev tengely)
Húrozott ütő? igen
Felhasznált húr Yonex Aerosonic
Racket súlykategória (hegy nélkül) 4U (80.1 - 85 g)
At ütő hossza 670 mm (enyhén meghosszabbított hossz: + 5 mm)
Az ütőfej anyaga (keret) HM Graphite + Tungsten
Az ütőtengely anyaga Yonex: HM Graphite/Namd
Az ütő származási országa Japán (Yonex saját gyár)
Ajánlott kötési feszültség 9.0 - 13.0 kg
Játékstílus Támadó játékstílus, amely az ütéseken és a kemény ütéseken alapul

Ismertetés

A Yonex Astrox 88S Pro tollaslabda-ütő a tapasztalt és versenyző játékosok számára példátlan sebességet és pontosságot biztosít a kemény ütéseknél a pálya elejéről. Az ütő óriási erőt közvetít a labdára. Ez a modell alkalmas a pálya elejéről a hálónál történő ütések lejátszására. A második modell, a Yonex Astrox 88D Pro az alapvonalról a pálya hátsó részén való játékra alkalmas.

Technológia (8)

YONEX Rotational Generator System

Kifinomultabb súlyelosztás

Érezni fogja a helyes súlyeloszlást a Yonex rotációs generátorrendszernek köszönhetően. A súly az egész ütőn a markolattól a tengelyen át a váz felső részéig oszlik el, és ennek köszönhetően könnyebben és mindenekelőtt gyorsabban fog átjutni egyik lövésről a másikra.

A technológia részletesen

YONEX Solid Feel Core

YONEX Solid Feel Core

A speciálisan kialakított szilárd mag csillapítja a nem kívánt rezgéseket, amikor a labdát vagy más ütéseket érik. Ne aggódjon a felesleges sokkok miatt, és élvezze a játékot a lehető legteljesebb mértékben. Minden Japánban gyártott Yonex ütő ezzel a technológiával van felszerelve.

A technológia részletesen

YONEX Energy Boost Cap Plus

Kiváló rugalmasság és stabilitás

Az Energy Boost Cap Plus új formája lehetővé teszi a tengely jobb rugalmasságát, ami biztosítja a Namd anyag maximális hatását. Ugyanakkor stabilizálja az ütőt azáltal, hogy megakadályozza az oldalirányú tengelycsavarodást, és így növeli az irányítást.

A technológia részletesen

YONEX Extra Slim Shaft

A vékony nyél sok ütést rejt

Az eddigi legvékonyabb és legrugalmasabb tengely a szénszálak legújabb trendjei alapján készült. A nagyszerű aerodinamikai forma tökéletesen átvágja a levegőt, és ennek köszönhetően az ütések ütést és pontosságot nyernek.

A technológia részletesen

YONEX Aero-Box Frame

Stabilitás + sebesség = győzelem

Az ütőkeret keresztmetszete úgy készült, hogy erős legyen, ugyanakkor minimális légellenállást biztosítson. Ez az új Aero-Box Frame az elülső stabilitást a maximális lendülettel kombinálja. Élvezze a játékot nyerő befejezéssel.

A technológia részletesen

YONEX Namd

Energiarobbanás várható

A fejlesztők egy teljesen új Namd anyagból készítették el a rakétát. A nanoanyagokat grafitszálakkal kombinálták, amelyek még jobban tapadnak, és növelik a technológia hatását. Ez rugalmasabbá teszi a tengelyt és jobban tárolja az energiát, ami robbanásszerű átmenetet jelent a támadásba.

A technológia részletesen

YONEX Isometric

Izometrikus fejforma a jobb édességért

Az ütőfej négyzetes izometrikus formája kiegyenlíti a hosszanti és keresztirányú húrok közötti hosszkülönbséget, és egyben 32%-kal növeli a sweetspotot (azt a területet, ahonnan tiszta lövést lehet játszani).

A technológia részletesen

YONEX Volume Cut Resin

Új típusú gyanta

Új fejlesztéseket hoz a forradalmi VOLUME CUT RESIN bevezetése, amely erősebb tapadást biztosít kevesebb anyaggal és tömeggel. Ez a gyanta rendkívül sokoldalú, mivel növelheti a tartósságot és szilárdságot, vagy csökkentheti a súlyt anélkül, hogy csökkentené az erőt.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása