Thule Yepp Nexxt Maxi kerékpáros gyermekülés

 

INGYENES szállítás

-13%

{{ price | formatPrice }} Ft Áfaval Listaár 64 000 Ft

Elérhetőség

Jelenleg nem elérhető

Kérjük, válasszon egy másik terméket a kínálatunkból

Értékelés:
Értékelés: 0%
Termékazonosító:
113554
Gyártó
Thule Yepp

összehasonlításra az összehasonlítás megjelenítése (0) kedvencekhez kedvencek megjelenítése (0)

Vyberte set:

Válaszd ki a tulajdonságokat:

Kosárhoz hozzáadva

{{ product.name }}

{{ property.name }}: {{ property.value }}

{{ product.price.withVat | formatPrice }} {{ currency }} Áfaval

Megrendelés

Egyéb ajánlott termékek az Ön számára

{{ p.price.value | formatPrice }} {{ currency }}

{{ p.availability.availability }}

-{{ p.discount.percent }} %

close

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés (0 ) Kérdések

Thule Yepp Nexxt Maxi kerékpáros gyermekülés

A Thule Yepp Nexxt Maxi Rack Mount a tökéletes ülés a gyerekek számára, hogy élvezhessék a családi kirándulásokat. A kerékpárülés tartós, könnyű, és ami a legfontosabb, tökéletes kényelmet biztosít gyermekei számára. Ezenkívül az ülés megfelel minden biztonsági előírásnak.


Tökéletes kényelem a gyermekek számára

Az ülés kényelme annyira tökéletes, hogy a gyerekek igazán élvezni fogják az utazásokat. Az ülés puha párnázottsággal és kiváló ütéscsillapítással rendelkezik, ami nagyon sima utazást garantál gyermeke számára, aki kényelmesen fog ülni, és egyáltalán nem fog rázkódni.

Előny az egyszerű rögzítés és tisztítás

Ennek a kerékpárülésnek a nagy előnye a könnyű rögzíthetősége és tisztíthatósága is. A gyermek nagyon gyorsan és egyszerűen rögzíthető a mágneses csatnak köszönhetően, amelyet ráadásul a a gyermek nem tud meglazítani. Tartsa az ülést tisztán és szárazon a vízlepergető anyaggal. Ráadásul a 4,6 kg-os súlyával semmilyen kezelés nem jelent majd problémát.

A biztonság alapvető fontosságú

A kerékpárülés alapja a nagyon nagyfokú biztonság, amelyet az ülés minden tekintetben teljesít. Az ülés nagyon könnyen rögzíthető a kerékpárvázhoz. Az ötpontos, párnázott biztonsági övek biztosítják a gyermekek biztonságos elhelyezését. A kerékpárülés megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak, és a jobb láthatóság érdekében fényvisszaverő elemekkel van ellátva. 

Egynél több szezon élettartama 

Ez a kerékpárülés együtt nő a gyermekével. Ezt elsősorban az állítható lábtartók és a cipők rögzítésére szolgáló pántok biztosítják. Az ár a tartóssághoz képest valóban elképesztő.

Skandináv minőség

A Thule egy svéd vállalat, amely már több mint 75 éve megkönnyíti, hogy Ön és gyermekei élvezhessék a kalandokat. A Thule a biztonságra, a magas minőségre, a formatervezésre, de a termékek könnyű használatára is nagy hangsúlyt fektet.


A tulajdonságok áttekintése

Tulajdonságok

Helyszín a kerékpárváz hátsó részéhez
Teherbírás 22 Kg
Tömeg 4,6 Kg
Szín Fekete

Legjobb értékelésÍrd le az értékelésed a termékről Thule Yepp Nexxt Maxi kerékpáros gyermekülés1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Thule Yepp Nexxt Maxi kerékpáros gyermekülés003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}