Thule Yepp Nexxt Maxi kerékpáros gyermekülés

ID {{ productCode }}

A Thule Yepp Nexxt Maxi Maxi Rack Mount kerékpárülés a tökéletes ülés gyermekei számára, amely biztonságos, könnyű, tartós és, ami a legfontosabb, kényelmes.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 113554

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 69.500 Ft

Tulajdonságok

Helyszín a kerékpárváz hátsó részéhez
Teherbírás 22 Kg
Tömeg 4,6 Kg
Igen
Szín fekete

Ismertetés

A Thule Yepp Nexxt Maxi Rack Mount a tökéletes ülés a gyerekek számára, hogy élvezhessék a családi kirándulásokat. A kerékpárülés tartós, könnyű, és ami a legfontosabb, tökéletes kényelmet biztosít gyermekei számára. Ezenkívül az ülés megfelel minden biztonsági előírásnak.


Tökéletes kényelem a gyermekek számára

Az ülés kényelme annyira tökéletes, hogy a gyerekek igazán élvezni fogják az utazásokat. Az ülés puha párnázottsággal és kiváló ütéscsillapítással rendelkezik, ami nagyon sima utazást garantál gyermeke számára, aki kényelmesen fog ülni, és egyáltalán nem fog rázkódni.

Előny az egyszerű rögzítés és tisztítás

Ennek a kerékpárülésnek a nagy előnye a könnyű rögzíthetősége és tisztíthatósága is. A gyermek nagyon gyorsan és egyszerűen rögzíthető a mágneses csatnak köszönhetően, amelyet ráadásul a a gyermek nem tud meglazítani. Tartsa az ülést tisztán és szárazon a vízlepergető anyaggal. Ráadásul a 4,6 kg-os súlyával semmilyen kezelés nem jelent majd problémát.

A biztonság alapvető fontosságú

A kerékpárülés alapja a nagyon nagyfokú biztonság, amelyet az ülés minden tekintetben teljesít. Az ülés nagyon könnyen rögzíthető a kerékpárvázhoz. Az ötpontos, párnázott biztonsági övek biztosítják a gyermekek biztonságos elhelyezését. A kerékpárülés megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak, és a jobb láthatóság érdekében fényvisszaverő elemekkel van ellátva. 

4.jpeg

Egynél több szezon élettartama 

Ez a kerékpárülés együtt nő a gyermekével. Ezt elsősorban az állítható lábtartók és a cipők rögzítésére szolgáló pántok biztosítják. Az ár a tartóssághoz képest valóban elképesztő.

Skandináv minőség

A Thule egy svéd vállalat, amely már több mint 75 éve megkönnyíti, hogy Ön és gyermekei élvezhessék a kalandokat. A Thule a biztonságra, a magas minőségre, a formatervezésre, de a termékek könnyű használatára is nagy hangsúlyt fektet.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést