110500 HUF

Thule WingBar Edge 9594 tetőcsomagtartó + készlet

Thule tetőcsomagtartó Szárnyas szélű 9594 fixpontos és integrált tetősínes. A legcsendesebb, alacsony profilú tetőcsomagtartó tökéletesen kompakt, lekerekített csatlakozást biztosít a talpakhoz és teherhordó rudakhoz túllógás nélkül! Tökéletes megjelenés és funkcionalitás.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 29486

Thule WingBar Edge 9594 tetőcsomagtartó + készlet

Thule WingBar Edge 9594 tetőcsomagtartó + készlet

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Szállító helye tető
Garancia 5 év
Méretek: 81,6 cm elöl / 89,6 cm hátul
Szerelőkészlet szükségessége igen
Tömeg 5,3 kg
Zárolás igen
Anyag alumínium, műanyag
Tanúsítványok TÜV, City Crash

Ismertetés

A Thule Szárnyas szélű 9594 rögzítő pontokkal és integrált csomagtartó rudakkal rendelkező autók számára készült. A legcsendesebb, alacsony profilú tetőcsomagtartó tökéletesen kompakt, lekerekített csatlakozást biztosít a talpakhoz és teherhordó rudakhoz túllógás nélkül! Nincs többé sehol sem lógó tartó rúd! Tökéletes megjelenés és funkcionalitás.

Nagyszerű lekerekített megjelenés, amely minimalizálja a zajt és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

A világ autógyárainak márkás hordozói által használt speciális kialakítású hordozó.

Thule WingBar tartórudak nagyon csendes alumínium rudak T-núttal a könnyű felszerelés érdekében. Rendkívül aerodinamikus a szárnyformának köszönhetően. A könnyűszerkezetes rudak exkluzív megjelenést kölcsönöznek az autónak.

A speciálisan tervezett, alacsony profilú támasztólábak gyárilag a támasztórudakhoz csatlakoznak, így tökéletes, kompakt egységet alkotnak. A nagyszerű aerodinamikai megjelenést a fokozott biztonság egészíti ki az alacsony átmenetek alatti vezetés során. A beszerelés nagyon egyszerű, és a lekerekített csúszó lábaknak köszönhetően (50 mm-ig) tökéletesen illeszkedik minden szokásos autóhoz. A lábak rögzítő rendszerét egy öntött műanyag burkolat fedi, amely egy zárat tartalmaz, amely a lábakat a tartóhoz rögzíti.

A rudak jelentősen jobb aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkeznek, kisebb a légellenállásuk és csendesebbek, mint a Thule Aero rudak. A lekerekített élekkel ellátott, speciális szárny alakú profil akár 90%-kal csökkenti a zaj energiáját az alumínium Aero rudakhoz képest. 55%-kal kisebb légellenállással rendelkezik, mint az Aero.

WindDiffuser

A Thule WingBars 13 dB-lel halkabb, mint az Aero rudak, köszönhetően a T horonyba ágyazott strukturált WindDiffuser guminak. A texturált T-hornyos gumifelület-kezelés jobban megzavarja a légáramlást, mint a sima felület, ami csökkentett zajt és üzemanyag-fogyasztást eredményez. A légterelő megakadályozza a rakomány oldalirányú elmozdulását is.

Ezek T-nyílású tartórudak, amelyek lehetővé teszik az eredeti tartozék egyszerű cseréjét a klasszikus kvadránshoz képest. Ha például egy kerékpártartót síléctartóra cserél, akkor az eredetit egyszerűen kicsúsztathatja, és az új tartozékokat a tartórúd teljes hosszában behelyezheti. Csak helyezze be a T-adaptert a rúd hornyába. Sok más eredeti Thule tartó és tartozék az eredeti hordozórúdrendszerhez van kötve.

Megjegyzés: a WingBar új, széles formája már nem teszi lehetővé a Thule ProRide 591 vagy Thule FreeRide 532 kerékpártartóhoz való rögzítését, kivéve T-adapterrel .

A hordozó maximális terhelhetősége 75 kg.

TUV SUD tanúsítvány TesztekkelJóváhagyva

Ezt a terméket a német TÜV intézet tesztelte és hagyta jóvá, ezért megfelel a szigorú európai szabványoknak. A termék a CityCrash biztonsági teszteken is megfelelt.

A csomag 2 db 81,6 cm és 89,6 cm hosszú WingBar támasztórudat tartalmaz. A rövidebb támasztórudat elöl, a hosszabbat pedig hátul szerelik fel. 4 integrált lábat tartalmaz.

Segítünk, tanácsot adunk

Nem tudod, mit vegyél? Nem vagy biztos benne, hogy pontosan illik-e az autódra? Minden autóhoz találsz megoldást a konfigurátorunkban.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést