Thule VeloCompact 924 kerékpártartó

ID {{ productCode }}

Könnyű és kompakt tartó két kerékpár vonóhorogra szerelhető szállítóberendezésen történő szállításához. Ideális mindennapi használatra.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

279 700 Ft Spórolsz vele 70 800 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

A modell további ajánlatai VeloCompact

Tulajdonságok

Modellsor VeloCompact
Szállításra alkalmas Klasszikus kerékpárok
Szállító helye vontatóberendezés
Fokozott biztonság a lopás ellen Igen
A kerekek maximális száma 2
Szerelési módszer a mechanizmusra kattintva
Garancia 5 év
Méretek: 103 x 56 cm
Összeszerelési rendszer gyorskioldó
Kerékfelszerelés váz + gumiabroncsok
Kerékkeret átmérője 22-80 mm
A gumiabroncsok felszerelési távolsága minden
Tömeg 14,4 kg
Összecsukható igen, rakománnyal
Zárolás kerekek és hordozók
Anyag acél alumínium + műanyag
A hátsó ajtóra szerelhető pótkerékkel rendelkező autókra történő felszerelés igen, adapterrel
Igen
Fiók 13 pólus
Tanúsítványok TÜV, City Crash

Ismertetés

A Thule legkönnyebb és legkompaktabb hordozója a mindennapos vonóhorog kerékpárszállításhoz

Thule VeloCompact 924 vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval 2 kerékpár felszerelése és rakodása egyszerű. Szigorú biztonsági előírások és a legújabb formatervezési és ergonómiai trendek szerint készült modell. A tartó a kar egyetlen húzásával rögzíthető a vonóhorogra, és nem kell semmit sem központosítani. Csak fel kell tenni, meghúzni és lezárni. Az összeszerelést bárki elvégezheti segítség nélkül!

Ajánlott

Az állvány alkalmas alkalmi kerékpárosok számára, akik rendszeres kerékpárral rendelkeznek, és nagyszerű állványt keresnek nagyszerű pénzért. A hordozó akkor megfelelő Önnek, ha csak 2 kerékpárt kell szállítani, és könnyen tárolhatónak kell lennie. Kisebb, klasszikus vázgeometriával rendelkező kerékpárokhoz alkalmasabb.

Alapvető paraméterek:

  • minden kerékpárhoz és gumiabroncsmérethez
  • 2 kerék rögzítése 22-80 mmátmérőjű kerékkel
  • a teherbírás 46 kg
  • tengelytáv akár 103 cm

Úgy tapad a labdához, mint egy kő

A vonóhorog és a tartó összekapcsolásának rendszerét bárki kezelheti a reteszelő kar segítségével. Egy kis erő elegendő a hordozó rögzítéséhez, és mégis biztonságosan tart.

A csomagtartóba bármikor bejuthatsz

A megrakott hordozót nagy szögben össze lehet hajtani a hátsó ajtó kinyitásához. A beépített ütköző megakadályozza, hogy a kerekek érintkezzenek a talajjal. Az ötletes billenő rendszer lábpedállal működtethető.

Könnyű kerékpárrakodás

Az egyszerű csúszó kerékagytartók lehetővé teszik a nagy tengelytávú kerékpárok szállítását. Az állványnak van egy levehető vázkonzolja, amely megkönnyíti és gyorsabbá teszi a kerékpárváz rögzítését.

A kerekek szorosan tartanak, és senki sem veszi el őket

A kerekek rögzítésére csattal ellátott feszítőpántok szolgálnak. A vontatótartón lévő tartó és a tartó összes kereke rögzíthető. A zárak benne vannak.

Gyakorlati tervezés

A hordozó könnyen összecsukható és eltehető. Nem foglal helyet a garázsban, és elfér az autó csomagtartójában. A hordozó előre össze van szerelve és szállításra kész, nincs szükség szerszámokra.

Éjjel mások is meglátnak téged

A beépített hátsó lámpák az utánfutó aljzatához csatlakoznak. A hordozó Németországban készült, ezért a csatlakozó csatlakozónak más a pólusainak száma, mint a Cseh Köztársaságban gyártott autókhoz általában mellékeltek. Ellenőrizze a csatlakozóaljzatot, és ha 7 tűs, akkor rendelnie kell egy extra 9906-os csatlakozóaljzat-adaptert.

A kerekek eltakarják a harmadik féklámpát? Növelje a kerékpárszállítás biztonságát, és rendelje meg a Thule 9902-es harmadik féklámpát. Hozzájárulsz a nagyobb biztonsághoz, és nem fogod figyelmen kívül hagyni.

A hordozó terepjárókhoz is illeszkedik

Van tartalék a hátsó ajtón?924-1 adapter lehetővé teszi, hogy a pótkerékkel ellátott autó hátsó ajtajára rögzítse.

TUV SUD tanúsítványTesztekkelJóváhagyva

Ezt a terméket a német TÜV intézet tesztelte és hagyta jóvá, ezért megfelel a szigorú európai szabványoknak. A termék a CityCrash biztonsági teszteken is megfelelt.

Ne hagyja el a hordozót rendszámtábla nélkül!

A rendszámtáblának láthatónak kell lennie a gépkocsin elöl és hátul. Ezért a csomagtartó tartalmaz egy műanyag keretet, amely a hátsó rendszámtáblát tartja. Míg korábban a rendszámtáblát át kellett helyezni a gépkocsiról a csomagtartóra, ma már - a megváltozott törvénynek köszönhetően - sokkal egyszerűbb lehetőség van: a közúti járműnyilvántartásnál kérhet és vásárolhat egy harmadik rendszámtáblát a csomagtartóhoz.

a harmadik utánzó lajstromjel használata jogellenes

zárak köszörülése

Jobb védelem a tolvajok ellen

A Thule minden állvány-, doboz- és egyéb felszerelészárat mostantól a betétre rábélyegzett zárszám nélkül gyártanak.

A szám továbbra is a billentyűkön marad. A Thule a tolvajok elleni jobb védelem érdekében vezeti be ezt az intézkedést. Javasoljuk, hogy jegyezze fel a kulcsokon lévő számokat, és a jótállási kártyával együtt tartsa meg őket a oldalon, arra az esetre, ha elveszítené a kulcsokat.

A Thule Velocompact 9263 kerékpár szállítására is használható, amely a Thule 9261 m-es Thule 9261 makár 4 kerékpár szállítására is alkalmas.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Kiegészítők (6)