68683-5398

Thule UpTake 8L kerékpáros hátizsák

ID {{ productCode }}

A Thule UpTake sokoldalú, 8 literes hátizsákja rengeteg helyet és nagy kényelmet biztosít. Tartalmaz egy 2,5 literes, könnyen tisztítható vízzsákot.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 68683-5398

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Thule UpTake 8L kerékpáros hátizsák

Thule UpTake 8L kerékpáros hátizsák

44.150 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor UpTake
Termék típusa hátizsák
Kötet 8 l
Nem nők, férfiak
Szín kék
Hátizsák nyitása top
Méretek 44 × 25 × 16 cm
Hidrotáska Igen
Hydrobag térfogata 2,5 l
Anyag 100 % nylon
Tömeg 550 g
Alkalmasság sportolásra kerékpározás

Ismertetés

A Thule UpTake hátizsák egy sokoldalú felszerelés, amely kiválóan szervezett 8 literes tárolóhelyet kínál. A szomjúság nem fog szenvedni egy 2,5 literes zsák víz érdemétől. A vállpántok, a deréköv párnázása és a háta tökéletesen lélegző, kellemes érzést nyújt még meleg időben is.

Alapvető tulajdonságok:

  • A hátizsák mérete 25 x 16 x 44 cm
  • A 8 literes térfogat elegendő helyet biztosít
  • Tartalmazza vízzsák, amelynek kapacitása 2,5 liter
  • Könnyű ivás a Retrakt mágneses visszatérő csőnek köszönhetően
  • Az Ön biztonságát fokozza a fényvisszaverő elemek és a hátsó lámpa hurok
  • Három szín közül választhat

Tartsa be az ivási rendet

Hosszú és intenzív túrákhoz elengedhetetlen felszerelés a felhasználóbarát HydraPak vízzsák, amely akár 2,5 liter befogadására is alkalmas. A csúszó zárásnak köszönhetően minden menet után könnyen megtisztíthatja. A reteszelő végszelep miatt a víz nem áramlik ki belőle.

Őrangyal

Még akkor is, ha a hátizsákja szó szerint szoros és nagyon nehéz, az integrált derékövnek köszönhetően vezetés közben nem veszíti el a szükséges stabilitást. Még a csökkent láthatóság mellett is biztonságosan láthatja a fényvisszaverő szegélynek köszönhetően, és közvetlenül a hátsó hurokhoz rögzítheti a fényt. Manapság nagyra értékelik a sokoldalúságot.

Mindennek megvan a maga helye

A tárolóhely tökéletesen szervezett, így minden szerszámnak, inflektornak vagy snacknek megvan a helye. Elrejtheti telefonját vagy kulcsait a külső zsebben cipzárral, amely gyakorlatilag azonnal elérhető. Ha 8 liter rövid, keresse meg ugyanazt a típusú 12 literes hátizsákot.

Kerékpáros hátizsákot keres, amely a megfelelő tárhely mellett kiváló hát- és gerincvédelmet is nyújt Önnek? Nézze meg a Thule Rail Pro hátizsákot.

Technológia (1)

Thule ReTrakt

Összpontosítson az útra

A Thule ReTrakt hidratáló cső egyedi kialakítása felszabadítja a kezét lovaglás közben. Igyon lassítás nélkül, a tubus automatikusan visszakerül a mágneses tartóba. Minden hátizsák tartalmaz egy HydraPak víztartályt is, amely biztosítja, hogy elegendő gyümölcslé legyen a maximális teljesítmény eléréséhez.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést