176829

Thule Roundtrip Road bike travel case Kerékpáros bőrönd

ID {{ productCode }}

A Thule Roundtrip országúti kerékpár utazótáska az országúti, kavicsos vagy cyclocross kerékpár egyszerű és biztonságos szállítására, integrált állvánnyal a kerékpár rögzítéséhez és karbantartásához az úton.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 176829

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai RoundTrip

Thule  Roundtrip Road bike travel case  Kerékpáros bőrönd

Thule Roundtrip Road bike travel case Kerékpáros bőrönd

249.740 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor RoundTrip
Szín fekete
Alkalmasság sportolásra kerékpározás

Ismertetés

A Thule Roundtrip országúti kerékpár utazótáska az országúti, kavicsos vagy cyclocross kerékpár egyszerű és biztonságos szállítására, integrált állvánnyal a kerékpár rögzítéséhez és karbantartásához az úton vagy otthon. Könnyedén felszerelheti kerékpárját a tartóállványra és a csomagtartó tetejére.

Náhled videa

Kifinomult megoldás az utazáshoz igazítva

A párnázott belső paneleket úgy tervezték, hogy minden kerékpáralkatrészt megvédjenek szállítás közben. A merev oldallapok 5 mm-es hullámosított polipropilénnel vannak megerősítve, és az öntött HDPE kemény aljjal együtt tökéletes védelmet biztosítanak a kerékpárnak. Az elforgatható első kerék lehetővé teszi a könnyű manőverezést a repülőtereken. Az első kerék a csomagtartóban van elhelyezve a csomagok ellenőrzése, tárolása és a csomagtartó könnyebb be- és kirakodása érdekében.

A féktárcsák zsebei optimális helyzetben tartják a kerekeket, és védik a tárcsákat az úton fellépő hajlítási igénybevételektől. A speciálisan kezelt csomagolóelemek védik a kormányt, a nyerget, az ülést és a hajtásláncot.

Náhled videa

A tok műszaki paraméterei:

  • Szinte minden 110 cm-es tengelytávú országúti, kavicsos és cyclocross kerékpár biztonságos szállítását lehetővé teszi
  • Az oldalfalak összecsukhatók és összecsukott állapotban rögzíthetők, így a bőrönd könnyen tárolható a célállomáson vagy otthon (méretei mindössze 124 x 38 x 24 cm)

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést