176769

Thule Rider Board Lábtámasz

ID {{ productCode }}

A Thule Stroller Rider Boardot úgy tervezték, hogy a Thule babakocsi hátsó tengelyére szerelhető legyen, hogy egy nagyobb gyermek a babakocsi hátulján utazhasson.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 176769

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Thule  Rider Board Lábtámasz

Thule Rider Board Lábtámasz

41.490 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Gyerekek száma 1
Szín fekete
Alkalmas babakocsikhoz Thule Sleek, Thule Spring, Thule Shine

Ismertetés

A Thule Stroller Rider Boardot úgy tervezték, hogy a Thule babakocsi hátsó tengelyére szerelhető legyen, hogy egy nagyobb gyermek a babakocsi hátulján utazhasson. A Thule Rider Board a babakocsihoz úgy rögzíthető, hogy először meghúzza a rögzítőféket. A Rider Boardot ezután a hátsó tengelyhez rögzítjük, a megfelelő felszereléskor egy kattanást kell hallania. Javasoljuk, hogy az első telepítés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

A Thule Rider Board nagyszerű megoldást kínál a hosszú séták gondtalanabbá tételére. A lépcsősszék kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermekének. A csúszásgátlóval és kiváló párnázottsággal ellátott nagy taposófelület még a nagyobb gyermekek számára is kényelmet biztosít. Fekete színben szállítjuk.

Minden séta a végső élmény lesz

Imádja a hosszú sétákat a kicsikkel, de néha a gyermeke fáradtnak érzi magát, vagy egyszerűen nem akar egyedül menni? Egy praktikus babakocsi lábzsámoly nagyszerű mentőeszköz az Ön számára, amellyel villámgyorsan kényelmet biztosíthat nagyobb gyermekének.

Helyezze gyermekét erre a modern babakocsi lábzsámolyra. A gyermek áll rajta, így a karját használhatja, hogy a nagy forgalmú helyeken is biztonságban tudja a gyermeket. Ezzel a Thule Rider Boarddal a közlekedés minden útvonalon, még a sziklás, kátyús úton is sima, gyors és kényelmes lesz. A lépcsőszék ideális kiegészítője minden babakocsinak, amely két és hat év közötti, legfeljebb 22 kg súlyú gyermekek számára készült.

A tökéletes kiegészítő a babakocsihoz

Okos megoldás minden babakocsihoz. A Thule Rider Boardot egyszerűen rögzítheti a babakocsi hátsó részéhez, ha először meghúzza a rögzítőféket. A Rider Boardhoz tartozó lépcsőfokot ezután a hátsó tengelyhez rögzítjük, a megfelelő felszereléskor egy kattanást kell hallania. Javasoljuk, hogy az első telepítés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Ez a lábtartó kompatibilis a Thule Sleek, Thule Spring és Thule Shine modellekkel.

Minden könnyebb a Thule Rider Boarddal

A Thule tervezői komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a babakocsik tartozékai ne csak dizájnorientáltak, hanem praktikusak is legyenek. A Thule Rider Board az Ön karjába helyezve a lehető legnagyobb biztonságban tartja gyermekét a tömegben és a nagy forgalmú területeken. Ha gyermeke fáradt, ha siet, a Thule Rider Board megkönnyíti a sétát.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést