47844

Thule 52670 gumi felnivédő

ID {{ productCode }}

Thule 52670 - gumi felnivédő a ProRide 598 hordozóhoz könnyen használható. Kivételes megbízhatósággal rendelkezik.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 47844

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4.550 Ft
Thule 52670 gumi felnivédő

Thule 52670 gumi felnivédő

4.550 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4.550 Ft

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

AThule 52670 Cserealkatrész - gumikerékvédő a ProRide 598-hoz egy népszerű kerékpártartó modell. A kínált termék lenyűgöző paraméterekkel rendelkezik, ami miatt a világ minden tájáról érkező vásárlók szó szerint harcolnak érte. Az azonos célú rokon termékekkel való versenyben gyakran nagy különbséggel emelkedik ki, és a vásárlás iránti kereslet az egekbe szökik.

Náhled videa

Nincs szükséged CTU-s diplomára

Népszerűségéhez nagyban hozzájárul a könnyű telepíthetőség. A nem bonyolult és játékos eljárások nem igényelnek fokozott szakértelmet és technikai gondolkodást. Maga az ellenőrzési folyamat a lehető legkönnyebben érthető. Van egy forgatható nyomatékkorlátozó választó. Ez differenciáltan határozza meg a kerékvázra ható erőt, majd jelzi az elvégzett művelet helyességét.

A nagyméretű, puha bélésű markolatok megakadályozzák a váz sérülését, és tökéletesen alkalmazkodnak a kerékpárváz csöveinek jellemzőihez.

Alapvető paraméterek

  • Súly 4,2 kg
  • Méretek 145 × 32 × 8,5 cm
  • Teherbírás 20 kg.
  • Alkalmas 20 × 20 mm-es T-nyílásokkalellátott tetőcsomagtartókhoz

Biztonságos és stabil

Abiztonság az első helyen áll, mert rengeteg biztonsági teszt áll mögötte. Mindegyikük elől megmenekült anélkül, hogy egy virágot is elvesztett volna. A markolat alsó pofája megbízhatóan védi a kerékpárt a leeséstől. A kerekek mindig, minden körülmények között szilárdan rögzülnek, amit az átlós kerékszíjak is segítenek. Ezeket is gyorsan és könnyen ki lehet oldani. A szerszámait otthon hagyhatja a helyükön.

TUV SUD tanúsítvány TesztekkelJóváhagyva

Ezt a terméket a német TÜV intézet tesztelte és hagyta jóvá, ezért megfelel a szigorú európai szabványoknak. A termék a CityCrash biztonsági teszteken is megfelelt.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést