67490 HUF

Yonex EZONE Feel Deep Blue 2020 Teniszütő

A Yonex EZONE Feel Deep Blue 2020 teniszütő amatőr és középhaladó játékosok számára alkalmas, és meglepő az izometrikus technológiával és a HM grafit anyaggal.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 79131

A modell további ajánlatai EZONE

Yonex EZONE Feel Deep Blue 2020  Teniszütő

Yonex EZONE Feel Deep Blue 2020 Teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor EZONE
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon könnyű ütők (259 g-ig)
Teniszütő súlya 250 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 341 - 350 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 350 mm
Kategória és fejméret (660-689 cm2)
Pontos fejméret 660 cm2 (102 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 18
Keretszélesség 24-27-23 mm
Racket keret anyaga: H.M. Graphite, Nanocell Neo
Ajánlott kötési feszültség 20.0. - 25.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
Szín kék

Ismertetés

Yonex EZONE Feel Deep Blue 2020 teniszütő olyan amatőr és középhaladó játékosok számára alkalmas, akiknek ultrakönnyű ütőre van szükségük a gyors lendítéshez és a könnyű erőfejlesztéshez. Az innovatív izometrikus fejforma tovább növeli a sweetspotot, a bevált HM Graphite + Nanocell Neo anyag pedig javítja a váz stabilitását és rugalmasságát. Az új Liner Tech technológia kényelmet és extra szilárdságot biztosít.

A YONEX Ezone ütők 6. generációjának nagykövetei az ausztrál szupertehetség és érzelmi vihart kavart Nick Kyrgios és a 2019-es világelső japán Naomi Osaka.

A könnyedségben erő rejlik

Az ultrakönnyű EZONE Feel leginkább olyan amatőr teniszezők számára alkalmas, akik rendszertelenül teniszeznek, vagy csak most kezdik az edzéseket. Az ütő nagyon könnyű, nagyon könnyen kezelhető, és különösen a kezdőket és a juniorokat szolgálja ki.

kibővített sweetspot, amely most a legszélesebb az Ezone sorozat történetében, még megbocsátóbb a középponton kívüli ütéseknél. A karodat tehermentesíti a rugalmasabb keret a jobb rezgéselnyelés érdekében, valamint a stabilabb nyak kialakítása, amely pontosabb és érzékenyebb játékot eredményez.

Ultrakönnyű ütő kezdőknek

Az ultrakönnyű YONEX Ezone Feel nagyon könnyű kezelhetősége miatt alkalmas kezdők és középhaladó amatőr játékosok számára. Az ütő sweetspotja a legnagyobb az Ezone történetében, köszönhetően a továbbfejlesztett izometrikus formának. Az ütő így megbocsátja a piszkos, középponton kívüli ütéseket is. A nagyon könnyű, fejegyensúlyos váz sok erőt generál, így nem kell túl sokat dolgoznia az ütővel. Az érdekes 16x18-as szövésminta tökéletes a pörgés, a pontosság és a kényelem kiváló keveréke. Ezt a modellt különösen a nők és a juniorok fogják értékelni, akik csak időnként teniszeznek, és most fedezik fel ennek a csodálatos játéknak a varázsát.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -


Paraméterek:

  • Fej: 660 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 250 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 350 mm (szövés nélkül)
  • Anyag: HM grafit + Nanocell Neo
  • String minta: 16x18
  • Játékstílus: alapütések tanulása
  • Kinek szól: amatőr és kezdő játékosoknak, nőknek és junioroknak
  • Kötött: nem



A női ütő színváltozatát rózsaszín és kék színben is kínáljuk - Yonex EZONE Feel Pink/Blue 2020.

Technológia (8)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX Nanocell Neo

Nagyon rugalmas anyag

A YONEX Nanocell Neo technológia egy új anyagot rejt, amely nagyon tartós és egyben rugalmas is.

A technológia részletesen

YONEX Super Cushion Grip

Kerülje el a sérülést

A Super Cushion Grip technológiával ellátott pakolás minimálisra csökkenti a labda eltalálása során fellépő ütések által okozott vibrációt. A párnázó réteg segít megelőzni a csukló, alkar vagy könyök sérüléseit. Ugyanakkor kiküszöböli a kar izomszövetének túlzott sokkját, és ennek köszönhetően a játékos energiát takarít meg.

A technológia részletesen

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

A lágyabb és kényelmesebb játékérzet érdekében a keret külső része az ütő minden részében más-más szögben van kialakítva. Az ütőfej felső része és közepe puhább a nagyobb kényelem érdekében, míg az ütő alsó része keményebb a nagyobb stabilitás érdekében.

A technológia részletesen

YONEX New Isometric

Nagyobb édes hely

A technológia fejlődése még mindig előrehalad. A harminc éve ismert Yonex ISOMETRIC technológia ismét egy szinttel magasabb. Az ütő sarkai kiszélesítve lettek a hosszabb húrok érdekében, és ez egy tökéletes sweetspothoz vezet. Az a sebesség, amellyel az ellenfél térfelére küldi a labdát, a győzelem fele.

A technológia részletesen

YONEX OPS

YONEX Oval Pressed Shaft (OPS)

Az ütő középső része, amely a fejet (szárat) hordozza, lekerekített és enyhén szűkített kerettel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a labda eltalálásakor. Így a teniszütő tovább marad a húrokon, és a játékos jobban tudja irányítani az elhelyezését, valamint megnő a pörgési potenciál is.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Shockless Grommets tenis

YONEX Shockless Grommets

Az ütő rezgéscsillapító perselyekkel rendelkezik a váz oldalán és alján, amelyek minimálisra csökkentik az izomfáradást a hosszú mérkőzések során. Így lágy tapintást biztosítanak az ütközéskor, és védik a csuklót, az alkarot és a könyököt a rezgések elnyelésével.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést