79560 HUF

Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütő

A Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütő Nick Kyrgios és Naomi Osaka választása, Isometric technológiával és Torayca M40X grafittal.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 79127

A modell további ajánlatai EZONE

Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütő

Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor EZONE
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Kategória és fejméret 632 cm2, (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm), 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23-24-19 mm
Lendítési súly (fonottal) 317
Racket keret anyaga: H.M. Graphite, Chyba:509
A keret merevsége: 64
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütő a tapasztalt és versenyző játékosok számára alkalmas, akik szeretik a támadó, teljes pályás teniszt, és kiváló kontrollt, erőt és labdaérzéket igényelnek. Az Isometric ütőfej innovatív formája tovább növeli a sweetspotot, az új M40X grafit anyag pedig javítja a keret stabilitását és rugalmasságát. A vadonatúj Liner Tech technológia kényelmet és extra szilárdságot biztosít.

Nick Kyrgios Naomi Osakával és a Yonex EZONE 98 Deep Blue 2020 teniszütővel

Ezt a modellt az ausztrál szupertehetség és érzelmes újgenerációs viharvert Nick Kyrgios és a 2019-es világelső japán Naomi Osaka játssza.

Náhled videa

Kellemes energikus rakéta

Annak ellenére, hogy az ütőt tapasztalt és versenyző játékosoknak tervezték, nagyon jól játszhatnak vele a középhaladó teniszezők, akik folyamatosan fejlődni szeretnének. Ez számos olyan újításnak köszönhető, amelyek mindig meglepik a Yonexet.

Hogy csak néhányat említsünk, a kibővített sweetspot most a legszélesebb az Ezone sorozat történetében, és megbocsátja a középponton kívüli ütéseket. A karodat tehermentesíti a rugalmasabb keret a jobb rezgéselnyelés érdekében, valamint a stabilabb nyak kialakítása, amely pontosabb és érzékenyebb játékot eredményez.

Kényelmes támadó ütő

A YONEX soha nem szűnik meg meglepetést okozni innovatív gondolkodásával, és ismét egy olyan élvonalbeli keretet hozott létre, amely egy kicsit közelebb áll a hétköznapi halandókhoz. Az új Ezone 98 a kezdetektől fogva tökéletesen játszható. Kiváló egyensúlyt kínál a kényelem, a tapintás és a teljesítmény között, így a játékosok széles köre számára alkalmas. Azon kevés versenyütők egyike, amelyekkel még a tapasztalt, komolyan teniszező hobbijátékosok is nagy gond nélkül tudnak játszani. Az új technológiák elnézőbbek a hibákkal szemben, és a helyes irányba terelhetik az ütést. Az ütő kiváló irányíthatósága különösen a hálónál és az adogatásnál mutatkozik meg. Az alapvonalról az ütései biztosak, pontosak, kemények és mégis nagyon jól irányíthatóak. Az ütő könnyű kezelhetősége és kézegyensúlya (315 mm !) miatt ambiciózus nők és juniorok számára is alkalmas. Ez a frissítés siker a Yonex számára, és ismét megmutatja a teniszütők fejlesztésének irányát.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Paraméterek:

  • Fej: 632 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 305 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 315 mm (szövés nélkül)
  • Anyag: HM Graphite + M40X
  • Vázkeménység: 64 RA
  • Keretszélesség: 23-24-19 mm
  • String minta: 16x19
  • Játékstílus: támadó, teljes pályás tenisz kontroll alatt
  • Kinek szól: haladó rajongóknak, tapasztalt és versenyző játékosoknak, nőknek és junioroknak
  • Kötött: nem
  • Made in Japan


Szeretne egy valamivel könnyebb modellt ebből az ütőből, nagyobb fejjel a könnyebb középre ütés és a nagyobb energia robbanékonyság érdekében? Válasszon ütőt Belinda Bencic - modell YONEX Ezone 100 Deep Blue 2020.

Technológia (8)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX Super Cushion Grip

Kerülje el a sérülést

A Super Cushion Grip technológiával ellátott pakolás minimálisra csökkenti a labda eltalálása során fellépő ütések által okozott vibrációt. A párnázó réteg segít megelőzni a csukló, alkar vagy könyök sérüléseit. Ugyanakkor kiküszöböli a kar izomszövetének túlzott sokkját, és ennek köszönhetően a játékos energiát takarít meg.

A technológia részletesen

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

A lágyabb és kényelmesebb játékérzet érdekében a keret külső része az ütő minden részében más-más szögben van kialakítva. Az ütőfej felső része és közepe puhább a nagyobb kényelem érdekében, míg az ütő alsó része keményebb a nagyobb stabilitás érdekében.

A technológia részletesen

YONEX New Isometric

Nagyobb édes hely

A technológia fejlődése még mindig előrehalad. A harminc éve ismert Yonex ISOMETRIC technológia ismét egy szinttel magasabb. Az ütő sarkai kiszélesítve lettek a hosszabb húrok érdekében, és ez egy tökéletes sweetspothoz vezet. Az a sebesség, amellyel az ellenfél térfelére küldi a labdát, a győzelem fele.

A technológia részletesen

YONEX OPS

YONEX Oval Pressed Shaft (OPS)

Az ütő középső része, amely a fejet (szárat) hordozza, lekerekített és enyhén szűkített kerettel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a labda eltalálásakor. Így a teniszütő tovább marad a húrokon, és a játékos jobban tudja irányítani az elhelyezését, valamint megnő a pörgési potenciál is.

A technológia részletesen

YONEX M40X

YONEX M40X

Az ütő nyaka speciális Torayca M40X grafitból készül, a Toray Industries, Inc. műhelyéből. Ezt a japán céget 1926-ban alapították, és új generációs szénszálak fejlesztésével foglalkozik. Az ütő nyaka így erősebb és egyben rugalmasabb is, ami nagyobb stabilitást és az ütő hajlítását eredményezi a dinamikus lövések érdekében.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Shockless Grommets tenis

YONEX Shockless Grommets

Az ütő rezgéscsillapító perselyekkel rendelkezik a váz oldalán és alján, amelyek minimálisra csökkentik az izomfáradást a hosszú mérkőzések során. Így lágy tapintást biztosítanak az ütközéskor, és védik a csuklót, az alkarot és a könyököt a rezgések elnyelésével.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést